Šta je novo?

Grchke obrade

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
Da li neko zna eventualno neki sajt gde mogu da se nadju Original grchke pesme koje nashi nazovi zabavnjaci i narodnjaci tako intenzivno obradjuju?

E pa trazi pjesme Notis Sfakinakis. On pjeva neke od najboljih grcih pjesama

A ima i onaj Antique ili tako neshto..imam tih par komada..ali me zanima da li zna neko da je neki entuzijasta digao sajt na kome mogu da nadjem gomilu vakih pesmica:)

Imam ja jedan CD- koji sam kupio u Grckoj ovog leta - ANNA BIZZE (sa onim grckim Zbir Z-om)... Ima fenomelane pesme, ona je tamo kao Ceca ovde... Mislim, ode nas 30-oro (iz istog onog hotela u paraliji) i slusamo njene stvari, pa nas onda provale u diskoteci i pustaju nam nase stvari (Kalasnjikov itd.)... Ludilo, ali samo kad si pijan.. PS> mozes da navratis da cujes stvari od te ribe - neces se zeznuti!

BTW, ja imam pesmu od ANTIQUE - Die For You - to je njihova pesma sa €vrovizije... Imam dve varijante - englesku i grcku... Pesma je super, onako, nostalgicna itd.

Ali ono opa opa... misim - stvaaaaaarno! Pali!

Max-e dogovoricemo se samo posle mog ispitnog rocka..sad sam poginuo na fakultetu:)
Chujemo se tamo posle 15-og.

E Geek, vazi, samo nemoj da mi dovodis Grke... :D

E postoji 2 cd-a.
Zovu se Greece meets YU, i na njemu su spesme koje su nasi obradili ali pevaju grcki pevaci. Cak ima pored svake pesme ko je obradio. Cd je kupljen u Bg : )

Nazad
Vrh Dno