Šta je novo?

Grayscale Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Brdja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

Brdja

Guest
Pade mi sad jedna luda ideja na pamet :wall: Da li postoji nešto što bi ubilo sve boje na Windowsu i ostavilo me da uživam u nijansama sive?

Pokušao sam da guglam, ali ne znam šta mi treba 😉

Pa, mozes da iskljucis Themes services, a ako ti to nije dovoljno, uvek mozes da ugasis boje na monitoru... 😀

Meni moja tema ne smeta. Ona je već u nijansama sive 😉

A ne znam kako si mislio da isključim boje na monitoru...

Baš ću sad da probam da se igram sa color correction za desktop u advanced podešavanjima grafičke...

Lepo, odes u meni monitora, pa tamo nadjes boje pa ih iskljucis ako ces da ti sve bude B&W. A mozda te ja i nisam dobro razumeo? Sta ti hoces da ti bude sivo? I zasto, ako sme da se zna?

dr.Tiristor je napisao(la):
Lepo, odes u meni monitora, pa tamo nadjes boje pa ih iskljucis ako ces da ti sve bude B&W.
Nema to na mom monitoru [DAEWOO CMC-1427X] :crash:

dr.Tiristor je napisao(la):
A mozda te ja i nisam dobro razumeo? Sta ti hoces da ti bude sivo? I zasto, ako sme da se zna?
Nešto mi se mnogo dopada grayscale varijanta. Verovatno zbog toga što mnogo volim kad gasim Windows 😛

Najviše bih voleo kada bi postojao neki program koji bi mi nabacio grayscale filter preko ekrana. I to tako da ga skloni sa filma. Ovo za film mislim da nije problem, ali bi bilo strava kada bi i slike bile u boji, što mislim da je problem 😉

Eh, a secam se da su ljudi i vreme monohromatskih monitora mastali da kupe kolor monitor. Ortak kada ga je uzao, rekao je da ima osecaj kao da je progledao. Ja sam uvek imao kolor, jer je Amiga bila od pocetka multimedijalna masina 🙂

Poslednja izmena:
delimir je napisao(la):
Eh, a secam se da su ljudi i vreme monohromatskih monitora mastali da kupe kolor monitor. Ortak kada ga je uzao, rekao je da ima osecaj kao da je progledao. Ja sam uvek imao kolor, jer je Amiga bila od pocetka multimedijalna masina 🙂

Bože me sačuvaj razmaženih korisnika 🙂
Kad smo imali crno-beli ZX 81, maštali smo o ZX Spectrumu.
Kad smo imali ZX Spectrum sa 16 boja, maštali smo o Commodoreu.
Kad smo imali Commodore sa 256 boja, maštali smo o Amigi.
Kad smo imali Amigu sa 4096 boja, maštali smo o PC sa SVGA grafikom i kolor monitorom.
E sad kad imamo 16.8 miliona boja na svakom monitoru, on bi da sve vidi crno-belo :wall: :wall: :wall:

Nazad
Vrh Dno