Šta je novo?

Grand Turismo

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
koja je najnovija verzija Grand Turismo igre i gde moze da se nabavi.... zet me davi vec sto godina sa tim pa molim vas pomagajte 🙁

ma koji crni emulator meni treba verzija za PC

||NeX|| je napisao(la):
PSX2 emulator.
Nemoj me nasmijavati.
U sustini sam pokusao "nasmijati" mog drugara.Gledajuci kako izgleda igra (bio naravno odusevljen) pokusavao sam doci do odgovora zasto ne postoji verzija za PC? Zna li mozda neko od vas odgovor.

ima li neka slicna igra ali da je za PC_

raindog je napisao(la):
ima li neka slicna igra ali da je za PC_
Na desetine, naravno, manje ili vise uspesnih - zavisi sta smatras pod "slicna"...

olfrud je napisao(la):
...pokusavao sam doci do odgovora zasto ne postoji verzija za PC? Zna li mozda neko od vas odgovor.
U principu neke igre se ogranicavaju samo na jednu platformu iz komercijalnih razloga, da bi se promovisala kupovina doticne platforme. Tako je npr. kad se pojavljivao X-BOX napravljeno mnogo igara iskljucivo za X-BOX. S vremenom, kako komercijalisti odrede, igra se pojavi i na drugim platformama, ako doticni procene da je to ekonomski opravdano...

Grand Turismo je jedan od kamena temeljaca prodaje PS2 platforme, i nema najave da ce biti prebacena na PC.

Osim sto bi to mozda stetilo prodaji PS2, mozda bi stetilo i prodaji Grand Turisma, jer je pitanje kako bi se doticna provela u drustvu PC voznji (sto naravno zavisi i od toga kako bi portovanje bilo odradjeno). GT uziva famu (zasluzenu ili ne) jedne fenomenalne voznje. Kada bi bilo moguce porediti je sa mnogim fenomenalnim voznjama na PC-u, mozda se ne bi tako dobro provela.

Jednostavno niko nece da rizikuje. Cisto komercijalni rezoni.

Postoje istina najave za skori izlazak jedne voznje na PC-u koja se predstavlja kao toboz' neka "varijanta" Grand Turisma za PC, ali naravno pod drugim imenom i bez preteranog naglasavanja te cinjenice, upravo iz gore navedenih razloga...

Kod mene sasvim normalno na emulatoru ePSX radi Grand Turismo 2
samo ne muzika jer mi je malkice spor procesor !!
Inache imam FULL paket pluginova za zvuk i video za dotichni emulator tako da mi radi oko 95 % igara !!

RiV je napisao(la):
Kod mene sasvim normalno na emulatoru ePSX radi Grand Turismo 2
samo ne muzika jer mi je malkice spor procesor !!
Inache imam FULL paket pluginova za zvuk i video za dotichni emulator tako da mi radi oko 95 % igara !!

Ako das doticni emulator, postaces najveca zvezda na ovom bordu!

Ne znam shto je chudno da GT2 radi preko emulatora kad postoji za ps one 🙂 ja sam ga na emulatoru preshao i radi odlicho, ali mnogo bolje u glide-u...
inache, sledeci deo gran tourisma ce izaci i za PC u isto vreme kada i PS2 verzija...mislim da je negde sredinom sledece godine...

driver je napisao(la):
Ne znam shto je chudno da GT2 radi preko emulatora kad postoji za ps one 🙂 ja sam ga na emulatoru preshao i radi odlicho, ali mnogo bolje u glide-u...
inache, sledeci deo gran tourisma ce izaci i za PC u isto vreme kada i PS2 verzija...mislim da je negde sredinom sledece godine...
E to vredi cekati.

E ne mogu da uploadujem ovde jer je oko 4 MB ali podici cu na jedan privremeni sajt pa kome treba nek izvoli!!!!
Inache probao sam sve emulatore i nisam nashao bolji NARAVNO
sa svim PLUGINOVIMA inache je beskoristan a pluginove je obicho hard to find!! Znachi ceo paket uskoro!!!!

Stize

http://www.geocities.com/mikipop035/epsxe_pak.zip
ePSX sadrzaj svi moguci pluginovi za isti video i sound!!
Zatim konverter memorijskih fajlova(memory card)
ako imate status u nekom drugom emulatoru na pr. bleem ili VGS
prebacite u koji hocete, zatim podeshavnje djostika ili game pada vrlo jednostavno itd!!
Pozdrav

byMaX je napisao(la):
Ako das doticni emulator, postaces najveca zvezda na ovom bordu!

Bre ti max kao da ne znas da sam ti pokazivao PS2 emulator kod mene na masini ... uzas ... al ima zaboravnih.

Nazad
Vrh Dno