Venom je napisao(la):Gran Turismo 3 za PS2
Pa nabavis emulator od mene.raindog je napisao(la):a za PC?
olfrud je napisao(la):Pa nabavis emulator od mene.
||NeX|| je napisao(la):PSX2 emulator.
Nemoj me nasmijavati.
U sustini sam pokusao "nasmijati" mog drugara.Gledajuci kako izgleda igra (bio naravno odusevljen) pokusavao sam doci do odgovora zasto ne postoji verzija za PC? Zna li mozda neko od vas odgovor.||NeX|| je napisao(la):PSX2 emulator.
Nemoj me nasmijavati.
Na desetine, naravno, manje ili vise uspesnih - zavisi sta smatras pod "slicna"...raindog je napisao(la):ima li neka slicna igra ali da je za PC_
U principu neke igre se ogranicavaju samo na jednu platformu iz komercijalnih razloga, da bi se promovisala kupovina doticne platforme. Tako je npr. kad se pojavljivao X-BOX napravljeno mnogo igara iskljucivo za X-BOX. S vremenom, kako komercijalisti odrede, igra se pojavi i na drugim platformama, ako doticni procene da je to ekonomski opravdano...olfrud je napisao(la):...pokusavao sam doci do odgovora zasto ne postoji verzija za PC? Zna li mozda neko od vas odgovor.
Naravno.Need4Speed 6😀raindog je napisao(la):ima li neka slicna igra ali da je za PC_
RiV je napisao(la):Kod mene sasvim normalno na emulatoru ePSX radi Grand Turismo 2
samo ne muzika jer mi je malkice spor procesor !!
Inache imam FULL paket pluginova za zvuk i video za dotichni emulator tako da mi radi oko 95 % igara !!
E to vredi cekati.driver je napisao(la):Ne znam shto je chudno da GT2 radi preko emulatora kad postoji za ps one 🙂 ja sam ga na emulatoru preshao i radi odlicho, ali mnogo bolje u glide-u...
inache, sledeci deo gran tourisma ce izaci i za PC u isto vreme kada i PS2 verzija...mislim da je negde sredinom sledece godine...
byMaX je napisao(la):Ako das doticni emulator, postaces najveca zvezda na ovom bordu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari