Vlada>>>
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2007
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN™ 9 7900
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI
- RAM
- 64GB KINGSTON FURY BEAST DDR5 5600 MHZ
- GPU
- AMD RADEON RX 7700 XT SAPPHIRE PULSE
- Kućište
- FRACTAL DESIGN DEFINE R5
- Monitor
- LG 27GN850-B ULTRAGEAR™ QHD NANO IPS
- Pristup internetu
- Optički internet
Mrzelo me da objašnjavam da ne može tako da se gleda zato što nije sve crno belo, a Ai je lepo sumirao za i protiv, kao i to da inflacija ne mora biti razlog za poskupljenje uvek, zato sam okačio Ai. Ali džaba mi to jer očigledno će neki i dalje da poravnaju stvari na način na koji si ti to napravio. Poenta nije u tome šta si mogao i kako 2000. već da je najavljeno poskupljenje uvod u globoalno podizanje cena što je mnogo puta viđena matrica unazad. Nije suština u konstataciji da se GTA igre rade jednom u 10 godina pa kao šta se buni neko... Kakve to ima veze kad će nakon ove igre najverovatnije i sve ostale da poskupe! 😒Čemu AI?
U Januaru 2000. problem je bio što si morao da kupiš Quake 3 i Unreal Tournament, koje su obe izašle istovremeno i pritom ne znaš šta pre da igraš.
Ovde se vaga o 10 dolara, 99/00 to je stotine dolara mesečno na najnovije igre koje su sve vredne para.
Ko voli GTA, nema sta da razmišlja koliko će para R* uzeti, zaraditi, budite srećni što igra izlazi svakih 13 godina.
Plus je opšte poznato da se danas više igara kupuje nego što je to bio slučaj 2000. iz više razloga a osnovi bi bio da imamo igre za PC, konzole, mobilne platforme itd. Ne koštaju sve te igre 80 baka, ali malo ovamo, malo onamo i kad pogledaš ti si više para potrošio. Tako to najčešće ljudi i gledaju na zapadu. Ne možemo to da merimo samo po sebi i situaciji kakvu imamo ovde u Srbiji.
Takođe je Ai lepo sumirao da su troškovi života u 2000. bili kud i kamo manji od troškova koje imamo danas. Nećeš novac trošiti isključivo i samo na video igre, pa kao šta 10$ gore dole, nema veze... Pre 15 godina mi je bilo značajno lakše da priuštim sebi grafičku karticu iz srednjeg ranga nego što je to slučaj danas. Znači nije jedno pa da kažemo nema veze.