Sime je napisao(la):Baja iz exita mi rece da je igra "bagovita" i da treba da skinem patch od 2.5mb s neta, ali doticni jos nisam nasao.
Igra nije losa. Nisam merio FPS, ali ne trza mnogo na 1024x768x32bit-a.
Konf je Thunder 1.2, 512SDR, GF2 GTS (jel tako bese onaj sto nije MX?).
Igra zahteva DX8.1.
Aj reci koja news grupa!!!bSecurity je napisao(la):GT3 je strava igrica do sada nisam imao problema sa doticnom igricom. Snimao sam dosta pozicija i ucitavao i nije pravila nikakve probleme sve je radilo perfektno.
A igrica se vrti po news grupama za 120 dinara za dva diska.
bSecurity je napisao(la):Ako imate problem da kad snimate poziciju gde ste stali u GT3 i ponovo pokrecete gde stoji samo " wait loading" i nece dalje problem je u cracku koji se vrti po raznim sajtovima i koji nevalja. Ako hocete da izbegnete taj problem dovoljno je da odete na www.gamecopyworld.com i skinite za GT3 nocd crack koji ima oko 1.8MB
Drugi problem:
Ako imate probleme sa Geforce 4 Ti4600 ili nekom drugom karticom i pri tome dobijete neke zute mrlje po ekranu koje se nemogu procitati i nemozete da menjate rezoluciju.
Treba da skinete ovaj patch koji popravlja problem sa operativnim sistemom winXP i nVidia karticama.
Patch:
http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/EN-US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe
Sime je napisao(la):Ja imam taj problem, ali u WInME...
Umesto teksta javljaju mu se mrlje i tad pocne neverovatno da secka.
Jel zna neko gde mogu da nadjem NOCD koji radi?
drapin je napisao(la):jel si ti procitao ovo sto si quote-ovao gore ???
![]()
bSecurity je napisao(la):Ako imate problem da kad snimate poziciju gde ste stali u GT3 i ponovo pokrecete gde stoji samo " wait loading" i nece dalje problem je u cracku koji se vrti po raznim sajtovima i koji nevalja. Ako hocete da izbegnete taj problem dovoljno je da odete na www.gamecopyworld.com i skinite za GT3 nocd crack koji ima oko 1.8MB
Drugi problem:
Ako imate probleme sa Geforce 4 Ti4600 ili nekom drugom karticom i pri tome dobijete neke zute mrlje po ekranu koje se nemogu procitati i nemozete da menjate rezoluciju.
Treba da skinete ovaj patch koji popravlja problem sa operativnim sistemom winXP i nVidia karticama.
Patch:
http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/EN-US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe
GANDALF je napisao(la):Veliki bedak, sta pise u read me file-u?
igor2 je napisao(la):I još nešto...kolko ljudi tolko ćudi, ali ja GLUPLJU igru u životu nisam igrao. Jedino mi je bilo zabavno napucavati bakute po ulici (svi smo mi pomalo debilasti), ali nakon 20 min sam se zapitao kuda to vodi.
Dalje po glatkoći animacije ovo je zahtevnije (lični utisak) od npr. JK II. A grafika u igri je definitivno zastarela...gde su detalji na likovima, efekti...ma igra za debilne USA teenagere. Konzole definitivno sux.
igor2 je napisao(la):........................
I još nešto...kolko ljudi tolko ćudi, ali ja GLUPLJU igru u životu nisam igrao. Jedino mi je bilo zabavno napucavati bakute po ulici (svi smo mi pomalo debilasti), ali nakon 20 min sam se zapitao kuda to vodi.
Dalje po glatkoći animacije ovo je zahtevnije (lični utisak) od npr. JK II. A grafika u igri je definitivno zastarela...gde su detalji na likovima, efekti...ma igra za debilne USA teenagere. Konzole definitivno sux.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari