Šta je novo?

Grand Theft Auto 3 u Exitu.......

Mica

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
619
Dakle jedna od najboljih igrica u ovoj godini, (a mozda i uopste) Grand Theft Auto 3 je stigla u Exit (na dva CD - a).

Jel igrao neko?

Jel neko narezao ili kupio, da se viđamo, a možda padne i razmena filmova.. ;)

Citao sam da GTA3 ima problem sa ucitavanjem pozicija.Da li je neko imao takve probleme?

Baja iz exita mi rece da je igra "bagovita" i da treba da skinem patch od 2.5mb s neta, ali doticni jos nisam nasao.

Igra nije losa. Nisam merio FPS, ali ne trza mnogo na 1024x768x32bit-a.
Konf je Thunder 1.2, 512SDR, GF2 GTS (jel tako bese onaj sto nije MX?).
Igra zahteva DX8.1.

http://www.gta3forums.com/ib/ikonboard.cgi?act=SC;c=12

Po broju thread-ova u Troubleshooting sekciji, zakljucio bih da problema ima k'o ladne vode...al mrzelo me da citam sve.

Jedini patch koji se spominje se odnosi samo na XP i u stvari je neki Miscrosoftov patch koji resava problem 3d screen savera koji sprecavaju Win da ode u stand by. Zbog nekod ludog nepoznatog razloga to bas pravi problem u GTA3 :confused: :mad: :D

Sime je napisao(la):
Baja iz exita mi rece da je igra "bagovita" i da treba da skinem patch od 2.5mb s neta, ali doticni jos nisam nasao.

Igra nije losa. Nisam merio FPS, ali ne trza mnogo na 1024x768x32bit-a.
Konf je Thunder 1.2, 512SDR, GF2 GTS (jel tako bese onaj sto nije MX?).
Igra zahteva DX8.1.

Ne, vec MX bese onaj sto nije GTS
Da se zna ko kosi a ko vodu nosi ;)

GT3 je strava igrica do sada nisam imao problema sa doticnom igricom. Snimao sam dosta pozicija i ucitavao i nije pravila nikakve probleme sve je radilo perfektno.

Isprobano na:

MB Socket A Microstar K7 Master MS-6341
Duron (K7), 850MHz, AMD
GeForce 2MX 400 64MB
128MB RAM
HDD Maxtor 40GB DiamondMax Plus 7200rpm
Windows 98SE

Ja nisam nikakav Patch skidao sve radi OK. Preporucujem igricu da igrate strava je.

A igrica se vrti po news grupama za 120 dinara za dva diska.

bSecurity je napisao(la):
GT3 je strava igrica do sada nisam imao problema sa doticnom igricom. Snimao sam dosta pozicija i ucitavao i nije pravila nikakve probleme sve je radilo perfektno.

A igrica se vrti po news grupama za 120 dinara za dva diska.
Aj reci koja news grupa!!!

Baš ste vi neki, niko neće da se menja. Da me ne mrzi da idem do grada, otišao bih, ali je lakše ovde na NBG... hrkk

neznam tacno ja mislim da je na yu.oglasi ili na nekoj drugoj news grupi nisam siguran. Pogledaj po news grupama oglasi.

jel ima u eXtreme-u? (biu danas u prolazu)
inace kolko bi meni glatko islo
Cel 433@566
64RAM
voodoo III 2000
modem, sound i cd :)

evo ja sam probao.....prvo mi je meni bio sj**an pa sam skinuo doticni patch sa m$ sajta.....onda je proradilo :) , e onda sam usnimio igru posle jedno dva sata igranja, e onda mi nije htelo ucitati saved position. FX FX

sada trazim neki drugi patch....

duron800
geforce 2 gts
256 ram
xp

evo,

skinuo sam sa foruma (link je naveden u jednom od prethodnih postova) patch (drugu verziju exe fajla) i sada radi bez problema......juhuuuuu, al ga rasturam - najbolji posao je biti TAXI-sta ;) :p :p

meni igra potpuno normalno radi u originalu tj. save se normalno uchitava...igra je neverovatno dobra i zarazna i posle niza godina chudovishta, nerealnih igara, fps-ova i raznih *ranja, napokon je neko otvorio sezonu igara iz realnog zivota....jedino je mozda malo zahtevna, al *ebiga :)

Ako imate problem sa XP-om

Ako imate problem da kad snimate poziciju gde ste stali u GT3 i ponovo pokrecete gde stoji samo " wait loading" i nece dalje problem je u cracku koji se vrti po raznim sajtovima i koji nevalja. Ako hocete da izbegnete taj problem dovoljno je da odete na www.gamecopyworld.com i skinite za GT3 nocd crack koji ima oko 1.8MB

Drugi problem:
Ako imate probleme sa Geforce 4 Ti4600 ili nekom drugom karticom i pri tome dobijete neke zute mrlje po ekranu koje se nemogu procitati i nemozete da menjate rezoluciju.

Treba da skinete ovaj patch koji popravlja problem sa operativnim sistemom winXP i nVidia karticama.

Patch:
http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/EN-US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe

Re: Ako imate problem sa XP-om

Ako imate problem da kad snimate poziciju gde ste stali u GT3 i ponovo pokrecete gde stoji samo " wait loading" i nece dalje problem je u cracku koji se vrti po raznim sajtovima i koji nevalja. Ako hocete da izbegnete taj problem dovoljno je da odete na www.gamecopyworld.com i skinite za GT3 nocd crack koji ima oko 1.8MB

Drugi problem:
Ako imate probleme sa Geforce 4 Ti4600 ili nekom drugom karticom i pri tome dobijete neke zute mrlje po ekranu koje se nemogu procitati i nemozete da menjate rezoluciju.

Treba da skinete ovaj patch koji popravlja problem sa operativnim sistemom winXP i nVidia karticama.

Patch:
http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/EN-US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe

Ja imam taj problem, ali u WInME...
Umesto teksta javljaju mu se mrlje i tad pocne neverovatno da secka.

Jel zna neko gde mogu da nadjem NOCD koji radi?

Re: Re: Ako imate problem sa XP-om

Sime je napisao(la):
Ja imam taj problem, ali u WInME...
Umesto teksta javljaju mu se mrlje i tad pocne neverovatno da secka.

Jel zna neko gde mogu da nadjem NOCD koji radi?
:confused: jel si ti procitao ovo sto si quote-ovao gore ??? :D

Re: Re: Re: Ako imate problem sa XP-om

drapin je napisao(la):
:confused: jel si ti procitao ovo sto si quote-ovao gore ??? :D

Zaj... sam se... mrzelo me da seckam quote...
Odnosilo se na drugi problem (mrlje), ali je resenje patch za WinXP, sto meni verovatno nebi pomoglo jer je problem u WinME.

Re: Ako imate problem sa XP-om

Drugi problem:

Patch:

E spaso si mi zivot taman sam hteo da se pojedem ili bacim sa zgrade ali izgleda da ocu poshto ga uopshte nema na gamescopyworld u i mala ispravaka ono sa problemom mutnih tekstura slova ja sam imao isto taj prob iako imam Geforce 2 MX 32mb a saznao sam uz pomoc readme-a i tamo ima treoubleshoting ( zar vishe niko ne chita ovo ? ) ali ovo sa load save me muchi. Please help. Peace

al sam ja zaostao!!!
Voodoo III 2000 (sa 8mb rama!!!)

a min. je 12mb... (doduse kad kupim josh sistemskog sredice se stvar?)

Ko oce da mi nareze, nudim 4 cd-a noname ili 2 zeleno-zuta smartbuy-a (24x)?
Sa sve patch-em ili bez!
Samo me interesuje minimum graficke (nVidia M64 (TNT2)) na kojoj radi, odnosno da li radi na mojoj ubogoj kartici koja se dosada pokazala pametnim izborom (s' obzirom na finansijska ogranicenja)!

Ja imam MX400 oc 220/230 i igra se VUCE u 800x600x16bit-a. :(
U 640x480 radi fino. Defintivno je vreme za upgrade jer sam malopre probao i SOF2Final.

GTA3 i SOF2 su prve igre koje ja ne mogu komotno da igram u 800x600 rezoluciji.

Bedak :(

Veliki bedak, sta pise u read me file-u?

GANDALF je napisao(la):
Veliki bedak, sta pise u read me file-u?

Minimum Hardware Requirements

450 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
96 MB of RAM
4 speed CD / DVD drive
700 MB of free hard disk space
16 MB video card with DirectX 8.1 compatible drivers
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard
Mouse

Recommended Hardware Requirements
700(+) MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
128(+) MB of RAM
8 speed CD / DVD drive
700 MB of free hard disk space
32(+) MB DirectX 8.1 hardware video card
DirectX 8.1 compatible sound card with surround sound
Gamepad (USB or Joystick Port)
Keyboard
Mouse

Izgleda da ima problema samo sa MX/MX400 karticama. Bar po zalbama sa GTA foruma. Sve jedno, ovo Minimum Hardware Requirements sigurno nema veze sa zivotom...

E ovako :
Thunder 1.13
GeForce 2 ti
256 ddr
Kt 266a...i radi ok u 1024*768*32. E sada, znala je gadno (ali gadno) da secka sve dok nisam UKLJUCIO frame limiter i Vsync. ( a normalno je da sam ih odma isključio...).
Još nešto...da li se motion blur javlja kao posledica Frame limitera?

I još nešto...kolko ljudi tolko ćudi, ali ja GLUPLJU igru u životu nisam igrao. Jedino mi je bilo zabavno napucavati bakute po ulici (svi smo mi pomalo debilasti), ali nakon 20 min sam se zapitao kuda to vodi.
Dalje po glatkoći animacije ovo je zahtevnije (lični utisak) od npr. JK II. A grafika u igri je definitivno zastarela...gde su detalji na likovima, efekti...ma igra za debilne USA teenagere. Konzole definitivno sux.

igor2 je napisao(la):
I još nešto...kolko ljudi tolko ćudi, ali ja GLUPLJU igru u životu nisam igrao. Jedino mi je bilo zabavno napucavati bakute po ulici (svi smo mi pomalo debilasti), ali nakon 20 min sam se zapitao kuda to vodi.
Dalje po glatkoći animacije ovo je zahtevnije (lični utisak) od npr. JK II. A grafika u igri je definitivno zastarela...gde su detalji na likovima, efekti...ma igra za debilne USA teenagere. Konzole definitivno sux.

Ocigledno nikad ranije nisi igrao GTA (1 ili 2)... fora je da se napreduje tako sto radis sa kriminalce, makroe, mafijase i ubijas iste... (ono, idi u kinesku cetvrt i tamo rokni neku facu) ima mali milion misija i dosta se razlikuju tako da nikad nije dosadno. A ako ti ipak dosadi mozes uvek da uletis u auto i razvaljujes sve po gradu i gledas kako ce te SWAT team smrskati kad preteras :D
Takodje, ima i sitnih poslova, taxista, da vozis kombi hitne pomoci, vatrogasac itd.

Ma nije dzaba igra prodata u toliko miliona primeraka za Sony...

igor2 je napisao(la):
........................

Pet miliona ljudi jednostavno can't be wrong......

Igra je jedna od najboljih koje su ikada izasle za PC. A da je grafika bolja, pa ne bi je makao ni GeForce 4 a ne ovi kod nas popularni jos uvek MX - ovi....
Popni se na nadzemnu zeleznicu i idi prugom neko vreme, pa pogledaj koje prostranstvo taj engine moze da izvuce, pa ces videti sta je igra.

A i kritika se obicno meri po onome ko je izrice, a mislim da si ovim "Jedino mi je bilo zabavno napucavati bakute po ulici " sve rekao.....

Vrh Dno