Šta je novo?

Grand Theft Auto 3 u Exitu.......

Kakve to veze ima :D da cujes samo kako smo uradili "novembar rain" sa sve ritam pratnjom :D Ribe su sekle vene! :)

Sto se tice one misje sa kolima, ona je boza. Imas odma farbaru pored ulaza gde treba da ih istovaris. *******a je (i malo smesna) misija za onu ribu gde treba da isporucis mito policajcu ... e to nemogu uopste da predjem ...

Ma jok, zaj*bana je ona misija kad radis za jamajcane. Dolaze ti neke samoubice iz tri Van-a deruci se "Specijalna isporuka" a oko vrata par kilograma C4 eksploziva :) Treba ih ubijati oko tih vanova da nebi izlazili vise.

Pozdrav:)

Da li ste probali da se tenkom provozate kroz ulice grada a da vam pri tome policija ne moze nista.Stvarno super osecaj.Sve sto treba je da otkucate GIVEUSATANK dok igrate.:)

MAD_MUzzY je napisao(la):
Kakve to veze ima :D da cujes samo kako smo uradili "novembar rain" sa sve ritam pratnjom :D Ribe su sekle vene! :)

Svaki da ih gledam kako seku te iste vene i za svakom celavom budalom sa mobilnim i dzipom :D tako da tvoje iskustvo ne govori mnogo :)
November rain i filharmonija....hahahahahaaaaaa :p :p
To mi lici na uboge fanove metalike koji sad imitiraju svoje ljubimce pa sviraju sa orkestrom u odelcima...:D

P.S. najbolje su one koje ne seku vene ni za cim...Thrust me !cheers

emmm... ovde je bolje ne reci nista, jeli tako filipenko? a da, on ne moze da odgovori :D

filipenko je napisao(la):
Svaki da ih gledam kako seku te iste vene i za svakom celavom budalom sa mobilnim i dzipom :D tako da tvoje iskustvo ne govori mnogo :)
November rain i filharmonija....hahahahahaaaaaa :p :p
To mi lici na uboge fanove metalike koji sad imitiraju svoje ljubimce pa sviraju sa orkestrom u odelcima...:D

P.S. najbolje su one koje ne seku vene ni za cim...Thrust me !cheers

Ne znam ja filipenko burazeru u kakvom si ti zenskom okruzenju, ja na moje nemam primedbi.
Sto se ukusa muzike tice to totalno stvar licnog stava. Metallicu obozava m SM im je jedan od najboljih koncerata ,i taj koncert je jedan od najboljih rok-hm koncerata sa orkestrom ikad napravljen ...
Zna se kakve se devoke pale na celave sa mobilnima ... ako ti se takve svidjaju :D ...

Nazad
Vrh Dno