Šta je novo?

Grand Prix 4 i detonatori i winXP...

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Ja malo poceo da se vozikam juce kad ono malo malo pa igra istrci u windows?! I tako mi sk*nja prvo mesto u brazilu:) Dakle za sat vremena bar 3,4 izletanja u win...Koristio sam 28.32 detonatore. Promenim ja u 29.42 i gle cuda sve fercera nevidjeno!!!! Samo da znaju ljudi kojima se mozda ovo desava - mozda pomogne...

poz

To se i meni desavalo ali sam sa novim drajverima samo proredio izletanje u Win.Mozda je to ona fora sa DX 8.1 i Amd procesiroima.Daj neke rezultate sa bilo kojih staza da uporedimo(mislim na najbrzi krug u kvalifikacijama>

Turbe je napisao(la):
To se i meni desavalo ali sam sa novim drajverima samo proredio izletanje u Win.Mozda je to ona fora sa DX 8.1 i Amd procesiroima.Daj neke rezultate sa bilo kojih staza da uporedimo(mislim na najbrzi krug u kvalifikacijama>

I meni nece da radi MAX PAYNE, izbacuje u desktop cim krene ucitavanje nivoa, a nekada je radio. Probao sam da stavim drugu graficku i opet isto.

Za WIn XP koristio sam drivere koji su stigli uz graficku, a to su 21.83 za Msi Gf3ti200.Sa ostalim driverima nisam imao kompletnu vivo funkciju, tacnije samo video out?Broz , si jos uvek na celeru ili si presao na amd?
Mislim da je gp4 malo ispred vremena, jer je mnogo zahtevna.

Jos sam na kelerabi:) Igram sve na max u 1024 (celeron 1300 i gf3 gainward) i pici kao ludo, sa tim nema problema, ali i kad smanjim detalje opet se desavalo isto. Sa 29.42 sve je OK..

:wave;

Vrh Dno