ovog puta reč nije rekla. I bolje.
Retko koji MVNO je ikad nudio postpejd usluge, i to može pravi MVNO (koji ima MSC, HLR, dakle svoj billing). Suština virtuelnog operatera su zabava i niže cene za posebne brojeve; kao takvi ne mogu da ponude telefone, u svetu svi MVNO (pro)daju krševe od telefona -- što je i logično.Još sada da Grand ponudi prelazak na PostPaid, pa neki telefončić, nezavisno od telenora, i eto njima mušterija
Da se uspostava veze ne naplacuje, sto znaci uplatim pedes dindzi i toliko i mogu da pricam, 50 minuta?
Ja sam uvek bio klasični postpejdovac, ali da li si siguran? Svi pripejd brojevi imaju Friendly dopunu, pa čak i MTS kontrola troškova, kao što postpejd brojevi mogu da kreditiraju pripejd brojeve. Možda najpolje na napišeš mail i pitaš MTS.onemogucena friendly dopuna ..
ne znam da li nekog zanima ali partizan ...
nema nikakvih promocija na +100#
onemogucena friendly dopuna ..
Promocija
Svaka dopuna 3x više kredita
Samo u Grandu za dinar dobijaš tri dinara kredita!
Svi novi i postojeći korisnici Grand pripejd tarifnog paketa će od 06. juna pa sve do kraja jula 2011. imati mogućnost da utrostruče iznos unete dopune.
Svaki Grand pripejd korisnik koji u ovom periodu unese dopunu u bilo kom iznosu dobija 3 puta veći iznos kredita! Npr. ukoliko se korisnik dopuni sa 300 dinara, uz 300 dinara kredita, on dobija i dodatnih 600 dinara bonus kredita.
Bonus kredit se može iskoristiti na minute i SMS u Grand mreži i na GPRS u nacionalnom saobraćaju po cenama Grand pripejd tarifnog paketa.
Bonus kredit se može iskoristiti u roku od 30 dana od dana dopune.
Preostali iznos bonus kredita, kao i rok do kada on važi korisnici će moći da provere pozivanjem besplatnog koda *121*3#
Pa telenor tako i radi od kada postoji, zaokruzuju, pricao ti sekundu ili 59...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari