Šta je novo?

GRAND prepaid

Mala ispravka, data mi je pogresna informacija.

Potvrdjujem da kada se iz Grand mreze zove Telenor mreza pozivi se tretiraju kao nacionalni saobracaj, tj. 7 din uspostava + 7 din minut.

Medjutim, kada se iz Telenor mreze poziva Grand, onda se ipak to racuna kao poziv u mrezi (za pakete kod kojih je to jeftinije). Danas sam dobio pogresnu informaciju da nije tako.

Praktivno, Telenor je 069/0xxxxxx iznajmio Grandu.

Uzivajte u GRANDioznim ponudama! :)

Potvrdjujem da kada se iz Grand mreze zove Telenor mreza pozivi se tretiraju kao nacionalni saobracaj, tj. 7 din uspostava + 7 din minut.

Medjutim, kada se iz Telenor mreze poziva Grand, onda se ipak to racuna kao poziv u mrezi (za pakete kod kojih je to jeftinije).

Praktivno, Telenor je 069/0xxxxxx iznajmio Grandu.

Uzivajte u GRANDioznim ponudama! :)

069 negeografski kod, brojevi pocinju sa 0. Usput u SRB ima i cetvorocifrenih geografskih kodova. Ovo nije taj slucaj.

Grand pripejd brojevi: 069/0xxxxxx
Grand call-centar: 069/9009 (bez nule)

Uskoro cu na blogu napisati ceo tekst o tome. Grand je jedva MVNO. Jedva. No, korisnika to i ne treba toliko da zanima. Oni su MVNO na nivou markiranog (bendovanog) affiliate-a ili reseller-a. Koriste zajednicki mrezni kod, dobili su deo numeracije na mreznom kodu, skoro kao MTS Biz Net brojevi koji pocinju sa 064/8xxxxxx. Eto, to je to. Kao sto Biz Net ima smesne cene unutar mreze, jer im je to skoro pa besplatno, tako je Grand omogucio 3 za 3 unutar Grand mreze, jer ne napusatju Telenor infrastrukturu, nema interkonekcija, nicega. Telenor im pravi SIM kartice, nemaju svoj HLR, MSC, imaju svoj kol-centar broj i koriste sve resurse Telenor kol-centra.

Jos bolja asocijaja je: Mobiklik = Grand. ;)

Kao sto sam pisao na blogu: njihovo je samo da prodaju tamo gde Telenor ne bi uspeo, i to je win-win.

p.s. Čudi me da se svepristna Jasna Matić, koja se u sve razume (pri EK govorila o GMO hrani u SRB) i daje kontradiktorne izjave iz dana u dan — ovog puta reč nije rekla. I bolje.

Hvala evo-u i owim-u na informacijama. Srećno vam bilo sa promovisanjem biznisa i dobrodošli na forum.

ovog puta reč nije rekla. I bolje.
:) :) :) :)

Pa verovatno je to jako lepo "oprano" kroz papire, da je milina jedna ...

Eto, koliko je MTS forsirao grand, i diskovi, i sve , a ovi opet kod Telenora.

Eto, i Grand pobegao od MTSa .... :) :) i to pre MNPa .... :) :)

Još sada da Grand ponudi prelazak na PostPaid, pa neki telefončić, nezavisno od telenora, i eto njima mušterija .... :) :)

Još sada da Grand ponudi prelazak na PostPaid, pa neki telefončić, nezavisno od telenora, i eto njima mušterija
Retko koji MVNO je ikad nudio postpejd usluge, i to može pravi MVNO (koji ima MSC, HLR, dakle svoj billing). Suština virtuelnog operatera su zabava i niže cene za posebne brojeve; kao takvi ne mogu da ponude telefone, u svetu svi MVNO (pro)daju krševe od telefona -- što je i logično.

Meni ovo deluje kao odlična ponuda. Danas uzimam ovaj paket, najverovatnije...
Inače, nema sličnih paketa u ponudi u našoj zemlji. Gledao sam par dana, kalkulisao i ovo je stvarno najpovoljnije (za razgovor između tri osobe).

Partizan / Zvezda mts-a mi se čini boljim jer ima povoljnosti ka 3 osobe umesto 2 kod Granda. Dalje SMS ka njima je 1din. Dok kod Granda je SMS 4din i njima i ostalima. Jedino što Grand ima nagradne igre ako to nekome znači.

Cene razgovora u Grandu su minut 1dinar.
Cene u ZV./PART. je 3din za početak razgovora i minuti po 0din. Dakle ko priča više od tri minuta bolji je mts a i osoba više na mtsu + povoljniji sms ka tim osobama.

U grandu su ti i dva broja, sto je ukupno tri.
U Moj klub su ti i TRI broja sto je ukupno CETRI.

Okoreli sam protivnik Granda i ostalog kicha...
Ali kad je dobra ponuda, ondaK ne mogu da odolim :d
Nego da li je ovo stvarno istina "Povežite se brzo, jednostavno i povoljno sa članovima porodice, najboljim prijateljima i saradnicima. Iskoristite jedinstvenu mogućnost da uštedite na telefonskim računima razgovarajući po trajno niskoj ceni od samo 1 dinar po minutu, bez skrivenih troškova i nadoknada za uspostavu veze."
Da se uspostava veze ne naplacuje, sto znaci uplatim pedes dindzi i toliko i mogu da pricam, 50 minuta?
I da, koliko ce ta promocija da traje? Dok se ne prodaju grandushe ili ce bar par meseci? Poslednje sto sam koristio je ona promocija sa cetiri broja, valjda se zvala "moja ekipa"...

Poslednja izmena:
Uzmite u obzir da Moj klub uzima u opciju celu MTS mrezu.. Grand samo brojeve iz istog pakovanja.

Moj klub uzima u obzir samo F&F brojeve, znaci tri komada, zar ne?
A delimicno je tacno da u grand pripejdu moze da se prica za 50 dinara 50 minuta, jer se zaokruzivanje vrsi na 60 sekundi. To znaci da ce ti se skinuti 2 dinara pricao ti minut i jednu sekundu ili dva minuta.
Inace, sve i da promocija traje odredjeno vreme, to je pripejd broj i mozes ga bukvalno baciti ako ti se ne svidi nesto, a ljudi ce iskljucivo zbog minut-dinar uzimati ovaj paket (ja bih ga uzeo samo za sebe i devojku). Ne verujem da nece trajati.

Da, 3 komada F&F ali koje mozes da biras iz cele MTS mreze, i da ih menjas po potrebi za 118din.
Dok u grandu 1din/min vazi samo za 3 broja iz istog pakovanja.

Pa telenor tako i radi od kada postoji, zaokruzuju, pricao ti sekundu ili 59...
A to sto je mogucnost ogranicena na tri broja tako je manje vise u svim tim akcijama. Jer realno i ti(tj gledano iz moje situacije) nikada nemam vise od 1-2 "omiljenih" brojeva za pricu. A ostale zovem po potrebi... Sve u svemu svi su lopovi samo neki nekada daju akcije popusta, a neki ne to je fakat... :d

ne znam da li nekog zanima ali partizan ...
nema nikakvih promocija na +100#
onemogucena friendly dopuna ..

onemogucena friendly dopuna ..
Ja sam uvek bio klasični postpejdovac, ali da li si siguran? Svi pripejd brojevi imaju Friendly dopunu, pa čak i MTS kontrola troškova, kao što postpejd brojevi mogu da kreditiraju pripejd brojeve. Možda najpolje na napišeš mail i pitaš MTS. ;)

a ljudi ne iznosim rekla kazala ...kupio karticu i preso se :)
a za promocije znam ... i imam ih na drugom broju ali na ovoj novoj nista ....da sam pitao hoce li biti ...iskreno nisam ali...sada ih NEMA :D
''nije vam dozvoljeno koriscenje usluge fr dopunaza vise info obratite se kor servisu na 789 :) ''
promocije...udjem na keca i = nema aktivnih promocija :)

Poslednja izmena:
Promocija
Svaka dopuna 3x više kredita

Samo u Grandu za dinar dobijaš tri dinara kredita!

Svi novi i postojeći korisnici Grand pripejd tarifnog paketa će od 06. juna pa sve do kraja jula 2011. imati mogućnost da utrostruče iznos unete dopune.
Svaki Grand pripejd korisnik koji u ovom periodu unese dopunu u bilo kom iznosu dobija 3 puta veći iznos kredita! Npr. ukoliko se korisnik dopuni sa 300 dinara, uz 300 dinara kredita, on dobija i dodatnih 600 dinara bonus kredita.
Bonus kredit se može iskoristiti na minute i SMS u Grand mreži i na GPRS u nacionalnom saobraćaju po cenama Grand pripejd tarifnog paketa.
Bonus kredit se može iskoristiti u roku od 30 dana od dana dopune.
Preostali iznos bonus kredita, kao i rok do kada on važi korisnici će moći da provere pozivanjem besplatnog koda *121*3#

http://www.grandpripejd.rs/pages/tarifnipaket/promocija.php

Pa telenor tako i radi od kada postoji, zaokruzuju, pricao ti sekundu ili 59...

Ovo je tako netacno :)
Istina je da su 90-tih zaokruzivali na minut, ali je to mobtel davno ukinuo.
A ako se zadrzimo samo na telenor kao sto pise, oni su zaokruzivanje na minut (60+1) iskopirali od vipa posle ~6 meseci od njihovog dolaska.
Vip je od prvog dana imao 60+1 (mozda si na njih mislio, pa permutovao ime). U trenutku kad su oni to uveli, na trzistu nije postojala ni jedna tarifa sa zaokruzivanjem razlicitim od 1s i uspostava je bila ~1.5din.Posle nekog vremena su MTS i Telenor iskopirali 60+1, a kasnije i 60+60...

Nazad
Vrh Dno