- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 810
Imaš pre početka trke quick tuning. Tipa trka je 700 poena. Imaš da namestiš svoj auto do 700 poena. Ono što u poene ulazi su snaga, težina, gume i downforce (ovo poslednje ako auto ima trkačke/štelujuće spojlere), pored toga, imaš podešavanja vešanja i menjača... to ne utiče na poene. Raspoređivanje na startu je po principu ko ima manje poena (niko te ne tera da ti nasviraš svih 700) biće ispred. Uletanje na trku je po principu čekanja u redu i sve radi automatika (ti samo sačekaš). Što se tiče budala, vidi, ja sam ih se svuda nagledao, a to mogu da reše samo privatne sobe i toga će biti, Yamauchi je najavio. Što se tiče treninga i kvalifikacija (znam da će sve to biti u GT5) ali ja na to vreme ne želim da gubim i onako ga jedva nađem da sednem za volan... ova forma instant trka mi je idealna, osim ovih budala. Najveći problem MP je što kad se neko naljuti izađe na sred trke, a on je server (uz napomenu da se ne zna ko je server) puca cela trka.I nije mi jasan taj sistem rasporedjivanja grida. Kakvi tuning poeni, o cemu pricamo? Zna se kako se voze kvalifikacije, i to je deo trke i taktike. I to instant upadanje na server. Kad imas practise ili kvalifikacije i vidis neki nick (ili vise njih) koje si vidjao da voze kao kamikaze, krse, lome redom lepo napustis server i nadjes drugi. Zasto bi gubio vreme i nesto kao vozio dobro kad dodje budala i koriste tebe umesto kocnice. Ili se odbije od zid i nastavi.
Ne dobijaja se kazna uvek, nego samo kad preteraš i ne dodaju se sekunde, nego ostaneš usporen nekoliko sekundi i nastaviš da voziš. Za to vreme si duh i ne možeš nikoga da zakačiš... isto je i ako voziš ko budala postaneš duh... jedino samo da se reši to čukanje od pozadi...@baner:
tebi sam postovao jer sam zbog toga pitao dali je tacno ono za dodavanje vremena, na sta si ti odgovorio.
A što se tiče grejanja guma i kočnica... znaš kako, posle 2-3 kruga na civilnim automobilima (a njih je većina u GT) gume i kočnice će otkazati... jer za to nisu pravljene 🙂...
U ostalom, ova forma trkanja je dobra, lud sam za tim da vozim trku 45 minuta i vodim i sve vozim savršeno i onda mi zazvoni mobilni i slupam se i ne mogu da nastavim i još sutradan dođe poštar na vrata da mi naplati kaznu što sam slupao novog Ferrarija... pogobu, težimo realizmu, zar ne 😀?
Poslednja izmena: