Sta?Receno je da ce doci u updateu.
Ne pricam napamet.
Na koju foru sa kočenjem motorom misliš?uh sto bih voleo da nikad ne dodje :d
po tim leaderbordovima jednostavno ne mozes da udjes medju naj 100 ako ne koristis ono sto su noobchine (ili hotlaperi , kako god :d ) koristile - foru sa kocenjem motorom (koja bi svaki pravi auto ostavila bez istog)
taj leaderbords moze da dodje tek kada urade pouzdanost automobila ... tj da mogu da vam otkazuju elementi bez da morate prethodno da cukate auto. Za sada to jedino funkcionise sa trosenjem guma i ajde da kazemo goriva.
Hvala na opisu za vozače početnike, ali nisam to pitao^ kocenje motorom se inace koristi u trkanju ali retko kad i obicno pri kasnom kocenju dok se boris za poziciju. Vozaci to rade retko jer znaju koje posledice mogu da budu (da ne zavrse trku uopste).
E a da bi znao o cemu pricam potrebno je da vozis na manual (automatic ti sam menja brzine nanize a to hotlaperi izbegavaju)
Glitch je u tome sto kada bi normalni covek trebalo da prvo koristi kocnicu da smanji brzinu pri ulazu u krivinu pa da promeni brzinu u nizi stepen prenosa kada broj obrtaja padne na optimalni nivo , glitcheri kocnicu i ne koriste.
Oni pred ulaz u krivinu samo pritiskaju brzinu nanize , kada rev. limiter pocne da vristi (i kada bi menjac sa sve motorom trebalo da se pretvori u Hirosimu i Nagasaki) koristeci sto mechanical failiure nije uradjen u gt5 , i smanjujuci tako vreme kocenja drasticno (mogu od svake krivine da ukradu po sekundu- sekundu i po).
Ja sad prvi put cujem za to, znam da je u Prologue-u bio glich menjanja brzina na gore sto ti je dozvoljavalo neprestano ubrzavanje, mislim da je kasnije ispravljeno sa spec III verzijom...
Da li to znaci da treba da se koci levom nogom? Uvek ili samo u situaciji koju si opisao? Znaci kocim levom nogom bez pustanja gasa?Ranko_SD je napisao(la):Znaci zapamti, ako vidis da ides malo brze kroz krivinu, nemoj da pustas pedale vec uz drzanje gasa samo malo stisni kocnicu...
Da li to znaci da treba da se koci levom nogom? Uvek ili samo u situaciji koju si opisao?
Ne, to vazi samo za blago ispravljanje u krivini ako ides malo brze, gas neka ti bude na ~50% i samo malo stisnes kocnicu tek toliko da se vratis na najbolju brzinu za prolazak kroz krivinu...Znaci kocim levom nogom bez pustanja gasa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari