Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ima li zainteresovanih za trke Midgetima? :D

Samo ako moze sa sport gumama :D:D

Taj Citroen je jedan od najruznijih sportskih automobila na svetu, dobro je pa ne postoji :d

A ako vec prichamo o betmobilu (starom), to je Zonda R :), novi betmobil je jednako ruzan koliko i Citroen :d

Meni je Zonda R svakako jedan od najlepsih automobila ali prokleto mi se svidja GT.

Bio je taj Buick na nekoj od Tuning&Styling "manifestacija", na fotkama se ne moze videti koliko je on ogroman, uzivo je shirok kao jugo, drugacak kao tamitj a hauba mu je metar i po od zemlje :) Olicenje sporta :d

Poslednja izmena:
Ma isti jugo, 5.2m dugachak, 2m shirok, 3m medjuosovinsko.

:D

Koliko mogu da vidim forum je umreo. :(

Ma on treba prvo da nauchi da vozi :d

Jeli narode ,da ne listam od samog pocetka...
...ima li kakvog poboljsanja po pitnju (prvobitnog) LAG-a?
I jesu li ishta rijesili update-ima ili da ne kupujem??

Odavnoooo nisam bio na forumu pa imajte razumevanja :wave:

nema laga sad uopste :)

updateom su zvanicno dodate nove online mogucnosti - seasonal events , collector`s dealership i (nezvanicno) izmenjeno dosta toga u samoj igri (diskutovali smo pre par stranica o promeni zvuka lexus LFA kao i dodatom efektu "zaslepljenja" kada vozis prema suncu iz kokpita , kao i mnogo brzem restartovanju ako polazes za licence gde ces odma po rezultatu dobiti opciju restart ...) .

Poslednja izmena:
Nema laga sa 3, 4 vozaca :) Jel probao neko sa 8, 9 i vise?

sta znam, ja sam uspevao da hostujem sa 6,7 igraca i nit sam primecivao , niti se neko zalio na lag :p

kod mene je najveci problem mladji brat koji se ne skida sa neta iz njegove sobe , ali posto je u bg do februara... :d

OK TNX !!!

Vidimo se uskoro!!!

GT planet je organizovao odlicnu ideju za customer feedback.
Ukratko , svako moze da iznese ideju radi poboljsanja igre , a ona se tada daje na glasanje.
Medjutim, svaki clan foruma ima pravo na (samo) 25 glasanja..

ideje su stvarno dobre a link za sajt je odje .

Ja bih voleo da ubace jos (premium) staza i da celu garazu koju imas u karijeri mozes da koristis i online a ne da moras da dodajes kola u favorite.

Ja bi voleo da ubace online ranking za sva kola (stock) u kombinacijama sa svim stazama, kao i da A-spec trke mogu da se voze online. Ovako mi se ni ne kupuje volan...

Zato sto su nenormalni.

Jel neko ima ideju zašto kola koja dobiješ ne idu direktno u garažu nego u onaj buđavi kamion dole pa moram da stiskam po dugmićima jedno 2-3 minuta i da gledam jednu istu animaciju svaki put?

Kakve to veze ima sa volanom ? :)

Zato što mi je momo otišao u večna lovišta, a ne kupuje mi se novi volan (pogotovo ne g25/27) za igru koja će me držati par meseci. Da ima rang liste, to bi mogao vozikati godinama :)

To si rekao i u novembru :d

Vrh Dno