Šta je novo?

Gran Turismo 5

Pa to sam i rekao :d :) Manje aerodinamike, vise preticanja..
Ako ne pratite nemojte bezveze pricati, svaka sezona je uzbudljiva na svoj nacin i uvek vredi gledati..

Hmmm da, da nije bilo Hamiltona preticanja bismo videli samo u krugu do boksa po zavrsetku trke, Autralija je bila najinteresantnija trka u sezoni a bila je druga po redu...

Ovo sve ostalo je kako se ko kvalifikuje takva ce trka da bude osim ako nekome ne eksplodira motor ili ne napravi neku glupost na stazi (RB)...

Upravo tako. I nisam to hteo da kazem Borise sto si ti skapirao, vec da kvalitet takmicenja zavisi od kvalitetnih vozaca, a oni se u F1 mogu naborjati komotno na prstima jedne ruke. :p
Timovi prvo gledaju da li ti vozaci imaju dobre sponzore, pa tek onda kakvi su vozaci, sto je prilicno jadno.

A cek, to sto ste testirali ti i driver, jel bilo sa istim gumama, ista staza, isti vremenski uslovi, isto zagrejane gume...? :d

Poslednja izmena:
'Siromasniji' timovi ce pre izabrati solidnog vozaca + dobri sponzori iza njega, pre nego dobrog vozaca bez kinte, tacno.. a vi ne bi ste tako? :) Samo sto i ti 'sollidni' vozaci su jedni od najboljih u svetu..

Da, testirali smo F1 na Sports Hard, ja offline pravio 1.00 i 59 vremena, a Online nisam mogao ispod 1.02, kao da je poledica na stazi, kliza nenormalno... ludi japanci ne znam sto im je to trebalo. Mislili smo da je nezagrejanost guma ali i posle 7, 8 krugova u free practice ja isto bilo..

Poslednja izmena:
mislim da je to bio slucaj i kada sam se vozikao sa mojim mugenom. practice je bio tu negde oko 1:04 a online sam tesko uspevao 1:08.
ali izgleda da je to sve do guma i gripa, nista vise. po meni je i bolje sto je online malo drukciji grip - vi hotlaperi ne mozete u potpunosti da nabubate :p

Time Trial je podesen tako da od prvog kruga mozes da pravis ista vremena kao i posle 10...

hehe aca nam dobio hromiranu "B-29" sivu.. :p ja cuvam tu farbu za nesto praistorijsko :d

ja sam r8 hromirao lepo mu je leglo :) Neki lik na gtplanetu hromirao karting xD
KEkk4tRV6N6nzqVOT_0.jpg

Prilozi

• KEkk4tRV6N6nzqVOT_0.jpg
    KEkk4tRV6N6nzqVOT_0.jpg
    75.4 KB · Pregleda: 147
Poslednja izmena:
Pojavila se treća tura Seasonal Specials i koliko sam primetio, ukinuta su ograničenja snage i težine automobila. Sad se vrlo lako prelazi, nabudžite auto i sve prelazite iz prve (ako je cilj samo pokupiti XP i Cr.). Quick grinding :)

Aj cu ti posaljem boju.

Nisi mi još poslao boju :)

Baš je njesra (ako se izuzme deo sa lakim kešom), ove trke su prestavljale barem kakav takav offline izazov. Inače ukinuta su ograničenja i u drugoj turi, tako da se možete vratiti i pokupiti kintu tamo gde niste...

lol, pogubili su se totalno :) Nego moze li neko meni da objasni rikverc na trougao, nisam jos cuo neko razumno objasnjenje.. danas mi bili drugari i nisam mogao (a ni zeleo) da objasnim razlog zasto je rikverc na drzanje trougla..

pa kocis na kocku...ni u stvarnosti kad drzis kocnicu ne ide u rikverc :)

ni u stvarnosti kad drzis kocnicu ne ide u rikverc :)

Pa ko kaze da tako treba :) Zna se kako bi to trebalo da se odradi, ako promenis ispod prve, bude neutral (a ni nema ga uopste), i ispod neutrala rikverc, a u rikverc ides tako sto drzis gas dok je ubaceno u rikverc..

Aha na to si mislio ,moja greska...ja mislio na automatiku.Onda ok ,stvarno glupo.Mozda su mislili da svi imaju pare za g25/7 :)

Pa ko kaze da tako treba :) Zna se kako bi to trebalo da se odradi, ako promenis ispod prve, bude neutral (a ni nema ga uopste), i ispod neutrala rikverc, a u rikverc ides tako sto drzis gas dok je ubaceno u rikverc..

Predjesh na H menjach i imash rikverc tamo gde je :) Ionako je nerealno da vozish sekvencijalni menjach na automobilima kad ga nemaju :d

Ne znam ti PSN ID, daj mi ID na koji da ti posaljem.

Nisi mi još poslao boju :)[/QUOTE]

Pojavila se treća tura Seasonal Specials i koliko sam primetio, ukinuta su ograničenja snage i težine automobila. Sad se vrlo lako prelazi, nabudžite auto i sve prelazite iz prve (ako je cilj samo pokupiti XP i Cr.). Quick grinding :)

Samo je dovoljna promena guma (racing medium a za one slabije i sports hard) za sve osim onog evnt-a sa Audi TTS-om. Cisto da ne bacate cr. na budzenje motora i td. :)
(a ja inace volim moje automobile stock netaknute :p )

AI je strasno glup, to i ja potvrdjujem: Tsukuba 4h, Mazda roadster, oko 160 ks, sport hard gume, samo sportski izduv ugradjen.. nekako se jedva docepah drugog mesta na startu i poceo da vrtim krugove 1.09.5-1.10, prvog ne mogu da skinem nikako ispod 8 sec, ali gume se pri maksimalnom tempu jako brzo trose i njegova prednost se nenormalno povecava jer ja naravno vozim 1.11 u najboljem slucaju + me treceplasirani stize, jase mi na repu, i odem ja u pit u 40. krugu onako aj rekoh usporice ih malo kad ih budu obilazili za ceo krug pa cu tu imati sansu, valjda.. U 40. krugu sam bio sa 39 sec zaostatka a u 75. sam imao 35 sec prednosti, oni su se zakucali tamo iza poslednjeg i ne mogu da ga obidju 40 krugova, dok sam ih ja naravno preleteo.. Znaci koma. :smash:

da , da vidis tek u poslednjoj sikani na nirburgring GP stazi u formula GT takmicenju kako se kucaju... ;)

gt5 vs reality , nordschleife :)

[YOUTUBE]-Mi_xKz3WLw[/YOUTUBE]

Dobar :) Jos kad bi mogli da izaberemo ovakvo vreme i oblacnost tokom celog kruga a ne da mi provrti 24 sata u 7 minuta. Ako moze online zasto pobogu ne moze i offline...

da , to jeste njesra... valjda ce ispraviti to vremenom, ili se mozda otkluca na neki nacin :p

stvarno je impresivno kako su precizno uradili stazu. steta samo sto su ograniceni vec vremesnim ps3-em.
zamislite tek na sta bi to licilo da je konzola jaca :)

Mene ubi endurance series, odigrah prve tri nekako, ali za ostalo cu morati malo da iskuliram. Odavno se nisam ovako smorio kao u mazdi, jos sam podelio na 2x2h. Stazu sam garant naucio do kraja zivota :d. Prolazno vreme mi je uglavnom od 58s-60s. U trecem takmicenju sam izludeo od menjanja guma, svakih 8 krugova nove.

Po meni, jedan od najlepših automobila (izgleda kao betmobil).
U igri, stock je 581KS i 1200kg, a dobija se kada sa B-Spec završite Dream Car event. Još nisam stigao da ga probam.

driveru, napisi gazdi (ja bi mu napiso mail al neznam na koji) da preprave gt 4 za ps3 ako su mogli za psp moci ce i za ps3 pa da prodaju gt 5 i gt 4 kao bundle:) kad se iznerviram sto mi uvali midzeta i ostale nekorisne automobile koje ne mogu ni da prodam za vise od 5000 da mogu bar da okrenem na gt4 i lepo dobijam racing cars:)
Sve moze da se oprosti al kad dobijem dres od auta...

Nazad
Vrh Dno