Šta je novo?

Gran Turismo 5

aaa prikazuje se i broj pobeda ;) (sto su zlata naravno)

nesam znao, ja mislio da se tu racuna i online .
Isplati se uzimati zlata za special events, dosta para i exp poena, za zlato na trecem amg academy eventu oko 500K cr i skok sa 18. na 20. lvl

@ kimi - to ti je skroz pogresan pristup, da ako ne moes zlato odustanes od eventa, jer ti i sa srebrima dobijas kintu i experiance , a time otvaras nove event-e i mogucnosti za nova zlata ;) (i automobile).

Za specijale i licence se ne trudim uopste, odvezem jednom, uzmem bronzu i peglaj dalje. Ali evente jurim samo tozla :D

Pa kad svi mogu da se preteknu jos u prvoj krivini i do kraja vozis sam :D

Probaj Gallardo kup :) Ja reko aj da predjem to kad sam vec uzeo auto za kimija, oni me ubishe josh na startu i beze na pravcu :d Reko wtf, imamo isti auto :) Uzmem i nabudzim ga do daske, 200ks vise od ostalih, bolje vesanje, sve max, opet ne mogu nikako da stignem prvu dvojicu. I onda se setim i samo stavim Sports soft gume, i oderem ih sve :)

... " i onda se setim da sam driver i oderem ih sve. " :d

Ajde ti bolje uchi krivine na Daytoni :d

sad bas otkrivao B spec , univerzalna formula je:
- nabavi svom vozacu bolji auto od protivnickih;
- na pocetku "overtake" , cim malo napravi razliku "keep pace"
- proveriti nakon 7-8 minuta koliko ste exp. napredovali (posto je gold i credits unapred poznat) :p

To cu raditi sa posla kad uvedu preko browsera, ovako nema sanse :)

U pravu je Boris. Jako, jako smara. Osim u slucaju da:
-koljete prase
-pravite decu
-kupate decu
-pravite veceru
-se smarate a ne igra vam se GT (nemoguce).
Stisnete x i pustite ga da vozi.

Pa Bspec i ne sluzi da sedish pored njega i gledash ga :d Nego da ga pustish u pozadini dok nesto drugo radish, i bacish pogled samo :) Mada kako dobro izgleda, i za gledanje je vrh :)

Sipak, u prvih 15 levela nema sanse da ***** sam pobedi :).

Kako nema sanse, das mu duplo jaci auto i stavish decreased pace i ima da pobedi svaki put :)

Onaj moj je retardiran....ide polako i od jednom zabode gas i pravo u zid i tako svaki krug na istom mestu.Ne daj boze zadnju vucu da mu dam,odma pocne da driftuje...jel presao neko neki endurance?

ma igra vara tu nema dileme. moj posle prvog kruga bude prvi (suzuka), napravi veliku razliku, ja se okrenem i ne gledam ga vise, i na kraju vidim zavrsio drugi. pogledam replay i vidim u zadnjem krugu sta se desava, pocinje da vozi ko nenormalan, ne moze da se zadrzi na stazi i naravno ga prestigne onaj iza.

drugi put sam cak nisam hteo da se okrenem vec gledao celu trku (laguna). ista varijanta, posle prvog kruga ubedljivo prvi, dobra razlika, ali moj pocinje da usporava i polako ga drugi stize. 3 krivine pred kraj drugi sece sikanu, zabada se u mene (bukvalno izgleda kao da me gadjao :)), naravno moj se okrene a ovaj ni da prokliza, nista, samo nastavi ko po sinama do prvog mesta. moj opet drugi.

jel ima neko na pozajmicu neki Nemacki touring race car , nikako da ga dobijem na polovnjacima a treba mi da zavrsim onaj touring car championship ??? :d

i onako ne verujem da je za taj event , ali hvala u svakom slucaju na pokusaju ;)

Jos jedna super kombinacija, Fairlady Z34 (370z) na Suzuki. Tako dobro tece.. :) Probao sam i bez ABS-a i izgleda da sam brzi.. (ali sam pomerio balans kocnica, 7 napred 3 nazad, to moze na DFGT-u direktno na volanu)... jedno solidno vreme ako neko hoce da oproba: 2.26.599

suzuka370z.jpg

Nisi samo hotlaper, sad si i fotograf :d:d

Dobar ovaj filter, dacu ti ga za svadbe :d

Btw, da li iko oseca razliku u fizici izmedju izmisljenih i pravih staza? Mnogo mi arkadnije deluje voznja na izmisljenim stazama, ne znam u cemu je fora.. kao da je uvek ukljucen Skid Recovery Force. Totalno mi je neprirodno kad auto prokliza, kao da je uproscena fizika na njima..

Poslednja izmena:
Extra slika Borise :)

Nazad
Vrh Dno