Šta je novo?

Gran Turismo 5

blago tebi sa takvim strpljenjem. verovatno i devojku neku (ili decka) kada vidis kazes sebi "ako mi pridje - pridje" :p

Ja uopste ne kapiram zasto se toliko lozite i sta vam znaci 15-20 i mesec dana cekanja posle toliko godina. kada izadje izadje :)

Niko se ne lozi, problem je sto je ljudi vec igraju i prodaju na netu po velikim cenama a igra nema ni zvanicni datum izlaska kao sto sam vec rekao...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A koja je fora sa ovom listom Trophy-ja, chemu oni sluze ? :d

Ne, Scirocco :D Bez zaebancije, Scirocco mi je vrh, ne znam da li ce biti :) Najavljen je za LFS pre 2 godine i jos nije izasao :D

Ovaj novi Široko (Corrado) je leš. Ti se baš ono ložiš na Wagen-a?:d

Poslednja izmena:
Ma jok.. ali kako lesh majku mu, stvarno jedan od lepsih hatchbackova :) (necemo samo opet pricu u tom smeru :d )

Poslednja izmena:
Haha, original Best Motoring, fali jos samo Orido-ov smeh :D

2j2x176.gif

Evo ga i video

[YOUTUBE]h-dJP4saO6I[/YOUTUBE]

Samo zamislite instruktora voznje pored njega koji mu cima ruku na menjac, onako drsko jer nije promenio brzinu kad je trebalo.. na to me podseca animacija :D :D

izgleda da pod arcade ne moze da se odabere Nordscliefe...

[YOUTUBE]6Ds-4LEHJp0[/YOUTUBE]

verovatno je unlockable.

Pa da, fali tu jos dosta staza, otkljucavaju se kao i u GT4...

Koliko mi je zastareo taj sistem otkljucavanja automobila i staza.. Hocu morati i da odgovaram na pitanja novinara posle svake trke i to.. :D

po meni ima smisla. zamisli da ti je nordschleife odmah otkljucan. mogao bi da ga provezbas i posle da razvalis kao event. ovako se forsira taj gt mode :p

Koliko mi je zastareo taj sistem otkljucavanja automobila i staza.. Hocu morati i da odgovaram na pitanja novinara posle svake trke i to.. :D

. A MW (da ste igrali znali bi) stvarno ima neke stvari odlicno uradjene.. Otkljucavanje lika i oruzja je mnogo zaraznije. Puske mozes da modifikujes kako hoces, ima ih dosta, na svaku mozes da stavis prigusivac, itd.. meni je to jako dobra fora.

necu nista da kazem..

Bas volis da izvlacis stvari iz konteksta i cimas me sad da pisem nesto sto bi trebalo da bude jasno :)

Potpuno dve razlicite igre i koncepti, ne mogu vise da igram neka takmicenja protiv AI-eva da bi otkljucao tu i tu stazu ili auto. Ako se otkljucavaju online igranjem onda ok, kapiras da ne mogu vise da vozim protiv AI-a, a taj citat za MW2 je kao sto vidis, vezan za multiplayer takodje.
Znaci igras online i otkljucavas razne zaebancije za puske, a u GT-u em moram offline da igram da bi nesto otkljucavao, em je totalna glupost bilo sta otkljucavati za automobile, to cete valjda skapirati kad budete igrali online i kad shvatite da je sve posle toga na nivou osnovne skole..

Pustite prigusivace i MW2, jeste videli sto je dobar intro :D

[youtube]n0vYu5_3Ut8[/youtube]

Pa da, mora da ti bude dostupno svih 1000 automobila i sve staze u arcade modu odma po startovanju igre :wall:

Borise stvarno njaske ponekas...

Intro je dobar negde do polovine dok neka tupava grupa nije krenula da se izivljava nad mikrofonom...
Nema nista bez Moon Over The Castle melodije...

@ Kimi

Moguce da ce da bude nalepnica :D ali ne onih decijih, vec za organizovanje takmicenja, redni brojevi, zastave, imena sa strane..

gt5tunedtuscan.jpg

@ Ranko

Pa sto da ne :) Znam da je tebi to ekstra, ali valjda mozes razumeti i nebuloznu stranu toga, samo hocu da vozim na svim kombinacijama, ne zelim da 'igram igricu' da bi to sve otkljucao :)

Poslednja izmena:
Znaš kako, neka kola nikada ne bi vozio, da te igra ne tera na to :)

Neka, samo nek oni meni daju izbor da vozim sta zelim :) Igrajte se vi sa AI-em i catchup-om, pa okacite save file :D

Nasao si te klince sto igraju iz lazy bag-a da deres :D

Izgleda da dobro radi head tracking. A i atmosfera je takva da mi je hladno kad gledam ovo :)

PSEye - check :)

Nazad
Vrh Dno