Šta je novo?

Gran Turismo 5

Dobro je rekao Basically everyone, samo jedan mali broj ljudi moze da razume to :d Svi ostali na to i sve ostalo gledaju kao konji shto imaju ono na ochima, pa samo pravo :d

Poslednja izmena:
Nisi jos saznao kako se zove to sto konji imaju na ocima? :d

Moracu da saznam, chesto to treba u diskusijama :d:d:d

blinders or blinkers :D

Trazio sam na google-u, ali sam nasao samo uzengije i dizgine. :D

E pa uzengije, znam kad je deda reshavao ukrshtene rechi :d

U pravu je da je jako bitno da bude 60 fps tokom trke, takodje je sasvim normalno i ocekivano, pogotovo sa ovakvom grafikom, da na startu trke recimo padne ispod 60.. verovatno ce padati i na 30fps kada 16 automobila bude prskalo kisu u prvoj krivini..

Zar to vec nismo znali :)

Kako okrenesh, to nece biti PC framedrop koji bode ochi sa kilometar :)

izgleda da gt5 nije uticao samo na plagijatore sa xboxa :p

quebec2ai8g.jpg

Ma shta mislish da Forza 4 nece imati kartinge :) I track editor ? :) Pa ima da stave duplo vishe kartinga i track editor gde stazu mozesh da crtash kao olovkom, i na sve to mozesh da lepish stikere :d Imaju godinu dana da sve "iskopiraju od GT5 a onda unaprede" :d

Poslednja izmena:
Ma F1 ima da stave sve sezone od '70-te do danas, sa licencama, a Nascar se podrazumeva, zar ima ozbiljnijeg trkanja na svetu :d

Ali poeni pri svakom preticanju su neprocenjivi :D

driver je napisao(la):
Svi ostali na to i sve ostalo gledaju kao konji shto imaju ono na ochima, pa samo pravo :d

driver je napisao(la):
E pa uzengije, znam kad je deda reshavao ukrshtene rechi :d

Nisu uzengije, vec amovi. ;)

jel bese neko trazio motore u gt5? :)

Speaking in the latest edition of PSM3, Kaz has revealed that GT 5 has been made to support motorbikes too. However priority right now is to make sure the game is perfect with cars. Kaz added that if enough people want bikes within the game, then the team may well bring them at a later date. So who's for bikes in GT 5? Raise your left hand!

Čikam ih da naprave Red Bull Air Race :d

Cote d` Azur potvrdjen i u gt5 :d , as some of us predicted:

gt5-monaco-hairpin.jpg

snap0488g15.png

2497548278_e12885e9be.jpeg

Jel bilo nekih prica o nekoj multiplayer beti? Plasi me da imaju istu japansku logiku kao Konami, suvise smo ponosni da trazimo pomoc oko Multiplayera, mi znamo najbolje i ostalo..

Nadam se da ce ubacivati staze kao DLC-ove, nek se placa nema veze, nova F1 staza u Juznoj Koreji me je bas odusevila, pogledajte na Youtube-u izlazak iz poslednje krivine i ulazak na startno ciljni pravac kako izgleda.. cista po*nografija :)

Poslednja izmena:
Jel bilo nekih prica o nekoj multiplayer beti? Plasi me da imaju istu japansku logiku kao Konami, suvise smo ponosni da trazimo pomoc oko Multiplayera, mi znamo najbolje i ostalo..

Multiplayer kod iz Prologue-a je odavno bataljen, tacnije odma po izlasku igre.
PD je sagradio posebnu zgradu nedaleko od njihovog studija koja se bavi iskljucivo razvijanjem online koda.
Sto se tice bete mislim da su na Prologue-u dovoljno naucili :d

jtla9y.jpg

Ovo otprilike manje-vise mozemo da ocekujemo.
Jedino sto je sa slike potvrdjeno je da livery editora nece biti :)

Sta bi Race Builder Tool trebalo da predstavlja.. :)

Mislim da je to pravljenje sampionata sa vise trka + podesavanje restrikcija za isti...

Prema nekom mom skromnom iskustvu Borise , u kvalitet multy-a se uopste ne bi trebalo sumnjati, jer svi GT-ovi su pravljeni da se igraju i nekoliko godina posle , pa cak i tad budu zanimljivi i inovativni.

Jes da je sad 5. prvenac u GT serijalu sto se multya tice (ako izuzmemo proglogue) ali cisto sumnjam da se ekipica iz Tokia cimala za vlaznost vazduha i pritisak , bez da isto toliko ne cepidlace i na online featuresima ;)

Jos samo kad bi napravili i jednu zgradu za montazu zvuka :p ... i ubrzanje zavrsetka :d

Nazad
Vrh Dno