Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ma svestan sam ja da ce to biti bolje kada se bude pojavilo, ali kada su vec pokazali ovoliki damage mislim da je stvarno glupo da nisu pokazali kao kompletan , vec kao veriju 0.74a 😛
Pa kako da pokazu kompletan kada nije kompletan :crash:
A omladina mora da bude zadovoljena necim.
Seti se samo koliko je plakanja bilo za prenaglasene varnice, kojih naravno vise nema, tj. nisu prenaglasene.

Moze da se isproba na demo stanicama, ali nije okacen na PSN i verovatno nece biti.

Poslednja izmena:
Pa koji ce demo pored prologa. A i ako nekim slucajem budu stavljali demo, sigurno nece biti besplatan. Kod japanaca nista nije free.

Ovo nije poprilicno dobro, vec nije vidjeno ni u jednoj ozbiljnoj voznji.

Nisam hteo da zvuci tako vuno 🙂 Ja sam odavno rekao da mi je skoro svejedno kako izgleda kozmeticki damage.. dakle super je ovo, ocekivao sam dosta manje.

Pa koji ce demo pored prologa. A i ako nekim slucajem budu stavljali demo, sigurno nece biti besplatan. Kod japanaca nista nije free.

Kakav Prologue, ovo je skoro druga igra ako je suditi po filmicima, pa i Academy Demo je bio znacajno drugaciji..

Naravno da se ne moze uporediti sa prologom. Proslo je dve godine, za to vreme izadje dva nfsa i tri cod-a.

Naravno da se ne moze uporediti sa prologom. Proslo je dve godine, za to vreme izadje dva nfsa i tri cod-a.

Pa da ali oba nfs-a ispadnu isto a vala i "oba" tri cod-a 😛

Pa kako da pokazu kompletan kada nije kompletan :crash:
A omladina mora da bude zadovoljena necim.
Seti se samo koliko je plakanja bilo za prenaglasene varnice, kojih naravno vise nema, tj. nisu prenaglasene.

Ma meni deluje kao da ovi iz pd izbace nesto pa gledaju reakcije i onda isprave. Sto uopste nije losa stvar. da su bar drugi razvojni timovi takvi 🙂

Nadam se da u ovakvom stanju nisu u sposobnosti da nastave voznju normalno 🙂 Cestitam im stvarno na nekim stvarima odnosno biranjem tezeg puta, kao sto je ovakav damage (koji neznalcu izgleda 'cudno' ali ovo je pravi nacin za ostecenja, a ne predefinisano otpadanje branika..), i na sintetickom zvuku... 95% kupaca GT-a to nece ni izvaliti, niti ceniti... mogli su laksi put da odaberu ali mnogo mi je drago sto nisu.

Meni je ovo nevidjeno 🙂

gt5-bestbuy-damage-round2-5.jpg

gt5-bestbuy-damage-round2-13.jpg

gt5-bestbuy-damage-round2-6.jpg

gt5-bestbuy-damage-round2-3.jpg

gt5-bestbuy-damage-round2-9.jpg

gt5-bestbuy-damage-round2-11.jpg

Poslednja izmena:
Da su hteli laksi put, ne bi igru radili "7 godina" 🙂

Nije loshe za njihov prvi pokushaj u serijalu ali realno, burnout paradise i GRID imaju daleko bolji damage model. ovo me previse podseca na NFS Pro Street i SHIFT damage koji je onako minimalan.

Nije loshe za njihov prvi pokushaj u serijalu ali realno, burnout paradise i GRID imaju daleko bolji damage model. ovo me previse podseca na NFS Pro Street i SHIFT damage koji je onako minimalan.

Pa dobro, burnout serijal i jeste napravljen da bi se gledalo unistavanje automobila.... :
To mu i jeste osnovna namena... d :d :d

Slažem se. U Bornout Paradise je damage stvarno sjajno odrađen. Jedino je problem što koliko god auto bio ubiven™ možeš da ga teraš kao da je tek izašao iz garaže.
Iskreno se nadam da će se u GT5 oštećenja koliko toliko realno odraziti i na vozne karakteristike.

Pa naravno, ono sto hocu da kazem jeste da ne mozemo mesati babe i zabe......
U burnoutu izgleda fantasticno kada se zakucas, i pola sata mozes da gledas taj replay kako je dobro odradjeno.....
Ali to nema nikakve veze sa simulacijom voznje......

True al ***, ako vec pricamo o realnoj simulaciji vozhnje... zakucaj se sa 150kmh na sat pa cak i u one gume sa strane staze i trka je za tebe gotova. GRID jeste da ima onu glupu finkciju sa vracanjem vremena unazad da ispravis gresku, ali realno, da nje nije bilo, prvi jaci sudar i game over sto i jeste realno a ne fliper odbijanje i onda pricamo kako je ovo naj realnia igra na svetu 😀

Damage u GT-u nije ovakav zato sto PD ne moze/ne zna bolje, jednostavno tu je granica koju proizvodjaci automobila dozvoljavaju i kraj, ako se ja pitam stvarno sam se iznenadio kada sam video koju meru damage-a je Ferrari uopste dozvolio, ocekivao sam samo ogrebotine 😀
Tu lezi najveci problem, sve mora da bude na liniji odnosno isto, dzaba ako VW dozvoli Burnout level damage-a kada su tu pizdonje iz Mercedesa i Ferrarija koji ne zele da im automobili budu unisteni pa makar to bilo i u igrama, znam da je jedan zahtev Ferrarija kao dozvola za ubacivanje njihovih automobila u igru bio da njihov auto nikada ne sme da stane, da se ugasi ili sl.

Poslednja izmena:
True al ***, ako vec pricamo o realnoj simulaciji vozhnje... zakucaj se sa 150kmh na sat pa cak i u one gume sa strane staze i trka je za tebe gotova.

Pa o tome treba da pricamo.. to treba videti kako je uradjeno, a kako mi izgleda auto spolja kad udarim u nesto, a vozim iznutra.. me uopste ne interesuje. To nije ni slag na tortu, to su one mrvice sto ih malo pospes na kraju.. 🙂

Poslednja izmena:
lol, stvarno sam mislio da su obe iz igre 🙂

A koja je poenta tog nedozvoljavanja proizvodjaca automobila da se odradi full damage model u igrama? Iz kog razloga ih to nervira? Da bi svi imali utisak da su njihovi automobili neunistivi ili samo stvar principa? 🙂

Iz marketinskih razloga ne zele da ljudi vide njihove automobile havarisane.

Pa to znam, ali steta je da TO koci napredak ovakvih stvari. I mene boli uvo za damage, da ne pocinjemo pricu o tome koliko je bitan, ali ipak mislim da bilo koja simulacija voznje nikad nece delovati kompletno bez toga. Jos gore je sto znamo da bi Polyphony ovim pristupom to mogao da odradi kako treba, a nece moci. Steta (ili nije🙂).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno