Šta je novo?

Gran Turismo 5

...koja je u principu najgora staza ikad, cak je i sami f1 vozaci mrze.

No dobro, u PD su verovatno citali zelje i gomile klinaca sa gt planeta , koji samo i znaju za f1 staze :p

...koja je u principu najgora staza ikad, cak je i sami f1 vozaci mrze.

No dobro, u PD su verovatno citali zelje i gomile klinaca sa gt planeta , koji samo i znaju za f1 staze :p

Mislis na Valensiju nadam se :) Istanbul park je vrh staza.. a i vole je vozaci. Ima jednu od najboljih krivina :)

Poslednja izmena:
Vala su meni i jedna i druga odvratne. Mislio sam ne istanbul a secam se da su vozaci rekli da je mrze zbog kretanja suprotno od kazaljke na satu i ,koliko se secam, par nekih drop-ova.

Meni je jednostavno glupa jer je moderna f1 staza ,dakle - sigurna, siroka... boooooooooriiiiing.

Tilke je pravio, mora da bude sigurna :) Ali generalno misljenje je da je to najbolja njegova staza, i skroz se slazem, ekstra je zanimljiva za gledanje, Krivina 8 je bolesno dobro uradjena i za razliku od skoro svih ostalih njegovih staza, mozes da vidis i neko preticanje :) Dok je Valensija totalna suprotnost, mada kad prikazuju sa kacige vozaca, izgleda zanimljivo, verovatno ce biti dobra za hotlaping :)

Poslednja izmena:
Lozachu, pa naravno da ce biti svih mogucih uglova kamere, jel si video u replayima onim koliko ih je bilo i iz automobila, garant ce da bude jedno 5 komada samo iz automobila i 1000 kamera na stazi, to je bar lako u igri :)

Mislio je na kamere kojima mozes da manipulises. Ne da pritisnes dugme pa externe kamere da se same menjaju kao u prologu.

Ne kazem da bi bilo tesko da se to uradi sto ti hoces driveru ali ja jos nisam video takvu opciju ni u jednoj trkackoj igri. :p

Ja to necu, pokretanje kamere mishem, pechurkom ili bilo chim drugim je previshe neprirodno, a i u realnosti takve kamere su vrlo retke i pokrecu se motorima, meni to ne treba, ali ce sigurno moci da se gleda levo/desno shto trazi lozach, to mozesh i u toku trke...

Respect, ali da li je bilo potrebno ici ovoliko u detalje :)

836bb654-5139-4729-936d-66f36c083ed7.jpg

Ugravirana serijska plocica na nekom Jaguaru.. tu negde oko motora..

I jos jedan bolestan detalj na felni od Miure

2qwodtu.jpg

Ovi iz PDa su stvarno ludaci. Ne mogu da verujem cime se oni bave. :D

Mnogo mi se svidja ono sto vidim :) Od 12:15 do 12:39, konacno da se oseti moc automobila kad mu das pun gas iz mesta! ova fizika nema veze sa Prologue-om.. a dim kako izgleda? I uboli su onaj specificni urlik Zonde, ako nije sempl onda svaka cast.. Skidam kapu.. Mada malo me zabrinjava sto jos uvek mozes da koristis druge automobile kao barijere.. nadam se da je to do ostecenja koje je verovatno ugaseno ovde, mada to ima vise veze sa kolizijom...
Dakle Pro fizika bez pomoci..

[YOUTUBE]h-xLywVzcos[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Perverzija nema sta. :)

Varnica ima mnogo manje, dima vishe i ostaje dosta, a obrati paznju kako podize parchice zemlje na 5:27. Zvuk koliko moze da se cuje zvuci dobro, samo to teshko moze da se stekne utisak ovako kada kamera snima...

I ne znam odakle ******u ideja da vozi volanom spolja...

Poslednja izmena:
^
I to bi, u kratkim crtama, bila razlika izmeću Japanaca i Kineza. :D

probaj ovako:

Extract it into a folder on a flash drive like so:

/PS3/SAVEGAME/BCESxxxxx (whatever that folder is).

Then go to Save Game utility and restore it. Should be self explanatory from there.

Ovo sam nasao bas za prolog, tako bi to trebalo da je sve. ;)

jel mozes da kazes u kom se to trenutku cuje, posto nisam imao strpljenja da slusam onog .... u pozadini.

Cuje se kada se izokrece recimo, ili kada je okrenut prema ogradi pa pokusava punim gasom da je probije :D A i tamo kada radi krofnice na kraju filmica.. posto je jako specifican taj zvuk u pravoj Zondi, zato sam ga i provalio, inace se slabo sta cuje na ovim sajmovima gde gruva DMX u pozadini..
Ali ova losa kolizija izmedju automobila moze sve sto je dobro baciti u vodu.. nekoliko puta se gura sa AI-jem pri poprilicnim brzinama, i morao je da ga izokrene u tim situacijama jer je u pitanju ona klasicna fora sto panduri u americi rade, gurne te sa strane i izokrenes se.. mada, uveren sam da sam video upravo takvu situaciju na nekom od filmica, mislim sa E3-a.. ali sada ne..

Zastavice! :D

blueflag.jpg

Tragovi guma..

donut.jpg

Bas ono o cemu sam pricao, ali ovaj lik je ocigledno iskusio totalno suprotnu stvar..

now if you tap another car behind one of the rear wheels, that car will spin out, not you (just like the cops do in a car chase).

Hvala qrcu i za ovo:
There was no indication what so ever of rubber banding, so spinning out means you have to do your darnest best to try and catch up.

(mada zar nije rubber banding naziv za nesto drugo, ovo je catch-up)

Ono sto zabrinjava je screen tearing, tome apsolutno nema mesta u voznji..

Only one thing disappoints me with this GT5 build: There is still a lot of image tearing, especially at low speeds.

Dakle ovo sve je od momaka sa GTPlanet-a koji su bili na GC-u, takodje prijavljuju da su zvukovi motora znatno poboljsani.

Poslednja izmena:
Rubber banding je bash pravi naziv za "catch up", odnosno to je jedna ista stvar, i odnosi se na to da te komp malo pogura ako si mnogo losh da bi bio konkurentan i da bi trka bila interesantna ;)

I ajde sad, shta je josh ostalo zbog chega nema shanse da igrate GT5 vi profesionalni nosachi povlastice :d, poshto sve shto GT5 ima vec odavno postoji u "tim vashim simulacijama" :d

Poslednja izmena:
Pa, Academy demo me je ubedio da cu nabaviti GT5 definitivno, ako nista drugo onda samo za hotlaping :) Ali da bi bio na nivou igara koje su jos 2005-e imale takve stvari, za multiplayer jos fali da cujem da li ce biti kvalifikacija, da li ce biti trosenja goriva i guma.. i tako neke stvari, inace za sad su premasili moja ocekivanja, jedno vreme cak nisam ni planirao da je nabavljam jer sam mislio da ce to biti dosta 'konzolaskije' odradjeno :) Naravno podrazumeva se vrhunski online kod, takodje kakav su jos od 2005-e imale druge simulacije, sa 5 puta sporijim internetom nego sadasnji najsporiji paketi :)

Poslednja izmena:
Tuning styling :p

gt5-menu-tuning-7.jpeg

gt5-menu-tuning-6.jpeg

gt5-menu-tuning-5.jpeg

gt5-menu-tuning-4.jpeg

gt5-menu-tuning-2.jpeg

gt5-menu-tuning-1.jpeg

Kapiram da te budzevine nece raditi online, ili se barem nece racunati na oficijalnim tabelama za vremena..
A sto se styling-a tiche, ne volim to, ali bilo bi cool kada bi recimo mogli da menjamo boju felni kao i ivicu felne.. i mozda natpis na tablicama :)

Hotlaperu ni jedan :p , ne volim ni ja styling , ali moras Supri da das bar 400 konja :d

Kapiram da te budzevine nece raditi online, ili se barem nece racunati na oficijalnim tabelama za vremena..
A sto se styling-a tiche, ne volim to, ali bilo bi cool kada bi recimo mogli da menjamo boju felni kao i ivicu felne.. i mozda natpis na tablicama :)

Na sta mislis kad kazes menjanje ivice felne?

Nazad
Vrh Dno