Šta je novo?

Gran Turismo 5

Zvuk je bolji nego sto je bio ali i dalje nije ...onako mehanicki :p Slusajte usporavanja.

A to za korekcije paa... GT verovatno predpostavlja da su gume zagrejane, vreme idealno, u autu 3 kapljice goriva i da je vozac Sumaher :d

Krug oko Nordschleife-a ukljucujuci i GP sekciju.. Da li je moguce da su na celoj stazi ovi posmatraci ustvari sve 3D modeli i da se svaki pomera? Koliko bre to resursa uzima, nisu normalni :D Od 4:15 do 4:25 se vidi to, znam u GT4 bilo je par onih fotografa koji izlete sa aparatom..

[YOUTUBE]bKAtNKJKOZQ[/YOUTUBE]

Axa a pogledajte sada koliko ima svega i svacega pored staze (ljudi i objekata) za koje su neki od vas smatrali da su nebitni i da ih niko nece ni videti tokom voznje. :p

Razlika nebo i zemlja :) Sada izgleda kao trkacka staza a ne kao neki putic kroz shumarak.

@Boris: Mislim da ce neki samo biti 3d modeli. Ostali ce biti sprajtovi.

Poslednja izmena:
A ti si to video u nekoj drugoj igri pa ti je smetalo shto u GT5 nije postojalo ? :)

Pogledajte na YT, staza na ringu ovako izgleda jednom godishnje, kad se vozi 24h nirburgringa, ostatak godine to je prazno sve, nema ni ljudi, ni prikolica, ni zastava, ovih skela, nicheg zivog pored staze, samo shuma...

Pa da, mozda ovako izgleda samo kad odlucis da vozis spojeno Scheliefe i GP stazu, ja vise volim onu pustaru.. :)

Pa da, mozda ovako izgleda samo kad odlucis da vozis spojeno Scheliefe i GP stazu, ja vise volim onu pustaru.. :)
Upravo to, na YT mozes da nadjes klip sa novim ringom bez GP staze i bez kampera...
Inace novi ring izgleda strava, posebno mi se dopada sto je sada sunce na suprotnoj strani pa deluje kao potpuno nova staza...

Pogledajte na YT, staza na ringu ovako izgleda jednom godishnje, kad se vozi 24h nirburgringa, ostatak godine to je prazno sve, nema ni ljudi, ni prikolica, ni zastava, ovih skela, nicheg zivog pored staze, samo shuma...

Izgleda tako staza svaki put kada se voze trke a hvala bogu , gomila sampionata se vozi na ringu. I to ne samo nemackih , da ne spominjem evropske i td...

I nije da je bas ultra-prazan ring. Uvek ima sto nekih novinara, sto sacice posetilaca tu i tamo... A tu su i ostali vozaci , tj druga vozila , tako da u realnosti skoro nikada necete voziti sami :d

Svidja mi se sto je to uradjeno i to bas za 24h layout. Trkanje ce uciniti zanimljivijim. Time trial me nece zanimati uopste nakon sto se budem uvezbao na svom buducem G25 :p

Poslednja izmena:
Aj konkretno koji se to shampionat vozi na Nordschleife ? Vozi se po GP stazi svashta, ali na Nordschleife ja ne znam da se vozi ishta osim 24h, mozda neke amaterske trke :) To je predugachka staza za bilo kakav GP...

I nije da je bas ultra-prazan ring. Uvek ima sto nekih novinara, sto sacice posetilaca tu i tamo... A tu su i ostali vozaci , tj druga vozila , tako da u realnosti skoro nikada necete voziti sami :d

Pa sigurno uvek ima po neki gledalac koje u brzini jedva vidish ili ih ne vidish uopshte, ali ovde ima 5000 gledalaca i 200 prikolica :d, ja nikada nisam video uzivo takvu stazu, uvek je prazna i pusta, rokaj YT kao shto rekoh pa cesh da vidish :)

Kapiram da bi sa nekim vodopadima i Ajfelovom kulom staza bila josh bolja :d, ali je pitanje shta je blize realnosti :)

Poslednja izmena:
E sad , driver izmisli Youtube :p a mi smo svi videli Ring samo u novinama.

Niko nije ni spominjao GP, ali da se cesto koristi za trke, koristi se.
A poslednja ideja mi se svidja... otici cu cak korak dalje - vodopad sa ajfelove kule! a? zamislite to! :d

E sad , driver izmisli Youtube :p a mi smo svi videli Ring samo u novinama.

Niko nije ni spominjao GP, ali da se cesto koristi za trke, koristi se.
A poslednja ideja mi se svidja... otici cu cak korak dalje - vodopad sa ajfelove kule! a? zamislite to! :d

Pa izgleda da jesam izmislio YT kada si ti ovakav ring video chesto :)

Jel moze neko informativno da mi kaze posto ova tema ima gazilion spama i stranica i svega : kada ova igra izlazi ?

:wave:

Ne zna se jos.

Ma nema leba od ove igre.
Iz pouzdanih izvora (riruk :d) sam cuo da se pravi za PS4.

Enzo na GP stazi:

[YOUTUBE]C0zO41mr9-I[/YOUTUBE]

Fizika deluje odlicno. Lik koji je vozio kaze da je jack za snimanje zvuka gurnuo u izlaz za slusalice tako da je snimio zvuk ali nije mogao nista da cuje dok je vozio , pa je rezultat 'dobra' voznja na klipu :p

21.05.2010. na manifestaciji "dot park" u Tokiju bice prikazana GT5 3D verzija...Na toj manifestaciji posetioci ce moci da isprobaju GT5 3D-Demo...

E dobro si nam rekao da rezervishem avionsku kartu :d

Enzo na GP stazi

Fizika deluje odlicno. Lik koji je vozio kaze da je jack za snimanje zvuka gurnuo u izlaz za slusalice tako da je snimio zvuk ali nije mogao nista da cuje dok je vozio , pa je rezultat 'dobra' voznja na klipu :p

Haha, ovakva voznja je dokaz da je Enzo verno prenesen :d

A inache, obratite paznju kako auto skakuce, kao da nema amortizere, bash kako bi i trebalo, toga do sada nije bilo tako ekstremno :)

Poslednja izmena:
Au *** :d aj sto nema zvuka pa kapiram da losije vozis, ali valjda je do kraja kruga trebao da izvali da ne daje svaki put pun gas kad krece i u krivinama :) A i nikad mi nisu bili jasni ovi netacni saveti igre u vezi promene brzina za odredjenju krivinu, skoro uvek te totalno netacno 'posavetuje' kojom brzinom da prodjes krivinu.. ne kapiram zasto tako prave iz verzije u verziju.. Inace kokpit izgleda bolesno :)

Ma nije fora toliko u cockpitu koliko u savrshenom FOVu :)

A to za brzine ja odavno ne vidim uopshte :)

Znaci ti saveti su za ono, rekreativnu voznju.. Ne gledam ni ja, ali cesto gledam kojom brzinom prolazim krivinu neku, cisto da okvirno znam da li moze brze sledeci put, i onda me totalno zbuni njihov 'savet', kao blikce mi druga brzina, a ono moze cetvrtom... voleo bi objasnjenje koja im je fora s tim, i zasto ne moze da se ugasi.

Mislim da je to bolja fora nego da mi crta idealnu putanju. Jedinu svrhu vidim kada isprobavas neki novi auto li ucis neku novu stazu. Uostalom mislim da se to moze iskljuciti :p

Baj d vej, ste provalili rad ruku? :D

Poslednja izmena:
Pa shta drugo da radimo nego da mashtamo, ali igra je sve bliza :)

Mislim da je to bolja fora nego da mi crta idealnu putanju. Jedinu svrhu vidim kada isprobavas neki novi auto li ucis neku novu stazu. Uostalom mislim da se to moze iskljuciti :p

Pa nije moglo do sad da se ugasi, u tome je fora :) pa ne verujem ni da ce sad... Samo zbunjuje ljude jer je totalno netacno, mislim cilj je sto brze proci stazom zar ne..

Cudno , mislio sam da se to moze iskljuciti. U svakom slucaju ne smeta. Mada bih voleo incar view bez dodatnih informacija. Sve sto vam treba se ionako vidi na tabli :p

Vrh Dno