Šta je novo?

Gran Turismo 5

Haha, pa ne.. :) stvarno je neshvatljivo zbog cega ljudi cekaju igru sa kruznim trkackim stazama, ako ne zbog trkanja i realne fizike.. i svih stvari koje moraju da prate te dve stavke.. :)

Ne kazem to.. kazem da vise od pola ljudi ovde ceka GT5 cisto zbog automobila i lepe grafike :) , a totalno ih boli kako ce ispasti fizika na kraju i na kom ce nivou biti trkanje.. Njima je dovoljna i GT4 fizika.. bitno da se kotrlja samo :)

Poslednja izmena:
^ A kako mislish drugachije da vrate pare i vreme koje su ulozili u igru :) Jachina GTa i jeste u tome da ce ga svako igrati, i najprosechniji igrachi i oni mnogo zahtevniji, a poshto su mislili na sve detalje, nikome nece biti neshto zakinuto kao kod svih drugih voznji (osim verovatno markica masterima :))

Nista ja ne kazem za GT5, i kako ce ispasti na kraju... vec da je Kimiju i vecini bio dovoljan i GT5p samo da ima 1000 automobila :) Iz drugacijih razloga ja prizeljkujem ovu igru za razliku od ostalih, i bas mi je ono zanimljivo sta je ljudima dovoljno u jednoj ovakvoj igri... nebitne su im neke stvari koje bi morale da im budu bitne.. iz razloga sto vecina nije nikad iskusila sta znaci dobro online trkanje i koliko je to u stvari dobro.. onda se ne bi podsmevali za zastavice i slicne stvari :) Ispadamo Soko i ja 'autsajderi' i ljudi sa nekim posebnim zahtevima :d to mi je komicno.. :)

Poslednja izmena:
vec da je Kimiju i vecini bio dovoljan i GT5p samo da ima 1000 automobila :)

ne da nisi u pravu, nego to kurir govori iz tebe :)

zapravo, ja sam bar 10 puta u temi rekao sta treba da se doda u gt5 u odnosu na prolog. Medjutim toliko se prica o famoznim zastavicama (kao da je to jedini pokazatelj sta je simulacija a sta fizika sa marsa), da su sve druge izrecene stvari prosto zanemarene i sad svi s nestrpljenjem ocekujemo release date da vidimo ne koje ce bitu staze, ne koji ce biti automobili, ne kakav ce biti demidz, vec dal ce biti zastavuca :)

Ja je ocekujem samo zato sto jednostavno ni jedna igra voznje nema tako realan osecaj voznje auta... prosto i jednostavno.

A koje si sve probao? :) To je ok razlog.. ali je meni zao sto gomila ljudi nije iskusila pravu draz simulacija voznji.. Moram da pomenem LFS sad... sa koliko sam ljudi vozio, koji dodju na demo server, i budu pravi noob-ovi.. kao, "ima li neki brzi auto od ovog?".. i onda im ja ili neko ko je prisutan pokaze malo pravilnu putanju, pokaze neke fore, neka mesta na kojima je pametno preticati, i ubrzo shvate u cemu je tu ustvari fora i koja je prava draz auto sportova, zaborave koji automobil voze, i pocnu da se trkaju, preticu.. kao sto sam imao malopre partiju u BC2 zbog koje mozes reci "e zbog ove jedne je vredelo kupovine" :) , tako i kad iskusis trkanje i iskusis neku odlicnu borbu sa nekim, onda ti postane jasno zapravo o cemu se radi u tom sportu..
Zbog toga ne bi voleo da trkacki deo ofrlje odrade, i da i dalje pola ljudi ovde misli da je zapravo 'pretekao' nekog tako sto ga je sa zastitnim stitom izgurao iz krivine :)

.
Zbog toga ne bi voleo da trkacki deo ofrlje odrade, i da i dalje pola ljudi ovde misli da je zapravo 'pretekao' nekog tako sto ga je sa zastitnim stitom izgurao iz krivine :)

Ej nemoj tako, pa uradice ogrebotine na normalnim automobilima :D

Zezam se, ja bih stwarno voleo da samo izbor staza bude veci i mehanicki damage.
Tada bi me igra prikovala za ps3 dok ne crkne ekran :p

Poslednja izmena:
Greska, nisam stigao da ispravim dovoljno brzo da ti ne bi primetio (a nije prosao minut od postovanja do ispravke) :d

Da li se konacno zna kada igra izlazi ( bar okvirno ) ?

Racunaj izmedju septembra i kraja godine..

Poslednja izmena:
Phahahahhaha! pokrij se tom japanskom zastavom...

Ako je ovo isti (posalji link jednog mercedesa bilo kog koji zvuci kao SLR) najdosadniji zvuk, onda bi trebalo da promenis baterije na slusnom aparatu:

[YOUTUBE]5hjPFPhrH6I[/YOUTUBE]

:laugh::laugh::laugh:Zvuk tog SLR-a je smesan u odnosu na zvuk CGT-a

[YOUTUBE]GFe_5JTixEw&[/YOUTUBE]

Koliko se ja secam Carrera GT nije Mercedes a ja sam u postu napisao
posalji link jednog mercedesa bilo kog koji zvuci kao SLR

Sad bi gomila njih mogla da postuje 20x bolje zvukove svih proizvodjaca :S:

Sorry sto je tako ispalo,ovo se odnosi na sam zvuk.Po meni,najbolji zvuk koji sam ikad cuo da jedan auto proizvodi.

Nemoj da vam opet trazim onu Zondu :)

Neke nove slicice, izgleda da ce pored ogrebotina, biti i jos nekih vidljivih ostecenja na 'gradskim' automobilima, kao sto se vidi da je ovde malo hauba (ili branik) ispala iz mesta.. (zanemarite grafiku na prve dve slike, decko je ocigledno igrao na Low detaljima i nije skinuo nove Catalyste :d )

P1000151.jpg
http://i306.photobucket.com/albums/nn256/lherrero1/P1000151.jpg

P1000150.jpg
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=20420891&postcount=1851

P1000133.jpg
http://i306.photobucket.com/albums/nn256/lherrero1/P1000133.jpg

Poslednja izmena:
(zanemarite grafiku na prve dve slike, decko je ocigledno igrao na Low detaljima i nije skinuo nove Catalyste :d )

:laugh:

Na prve dve slike ja ne vide nista sem ogrebotina.
Na poslednjoj je samo auto u meniu :p

obrati paznju na haubu na drugoj slici u odnosu na prvu. (nadji razlike :D)

edit:
na trecoj slici ni ja ne kapiram sta treba da se vidi :)

Axa, pazi stwarno malo odvaljen grill.. :d

I owaj video je odlican , izgleda da su uradili da kada pomerate pogled u igri i vozac okrece glavu , sto se vidi na samom pocetku. Jos bode oci i odlican enviroment mapping na viziru kacige :D

Axa, pazi stwarno malo odvaljen grill.. :d

I owaj video je odlican , izgleda da su uradili da kada pomerate pogled u igri i vozac okrece glavu , sto se vidi na samom pocetku. Jos bode oci i odlican enviroment mapping na viziru kacige :D

vizir mi je ostavio najjaci utisak.
:)

@Markomaniax

Pa vala ako nisu tako uradili, onda..

Dobro, toga nije bilo u Prologue , tako da je zanimljivo da su se setili. Moci ce lepo da se iskoristi onaj eye-shit kamerica za ps3 ...ko god bude bio dovoljno besan da je kupi. :d

Od kada je izasao prologue, da su jednom mesecno izbacivali jedan auto i svaki treci mesec jednu stazu kao DLC preko psn, do sada bi imali kompletnu igra sa x staza i y automobila :) :) :)
Salu na stranu, predpostavljam da ce igra biti fantasticna.

Pa zar to ne vazi za svaku igru ? :) Samo u nekima se automobili i staze rade nogama, pa im treba manje vremena i isti posao zavrshe za dve godine, kao Forza recimo :)

Ali neverovatno je kako niko ne govori nishta protiv krsha, niskih standarda i igara koje se prave za godinu dana, ali se redovno osudjuje shto neko hoce da napravi igru kako treba, shto hoce da progura kvalitetan proizvod, i kada kvalitetnije koshta vishe, niko ne gleda kvalitet, samo se o ceni pricha...

Poslednja izmena:
Tako profesionalna ekipa bi bar mogla da kažе ljudima kada otprilike da se nadaju igri, ove ili naredne godine, na ovom ili narednom Playstationu :)

Bas me zanima da li je PD bio svestan kada moze da se ocekuje GT5 u trenutku kada su izdali GT5p.

ali se redovno osudjuje shto neko hoce da napravi igru kako treba, shto hoce da progura kvalitetan proizvod, i kada kvalitetnije koshta vishe, niko ne gleda kvalitet, samo se o ceni pricha...

Nemoj da zamenjujes teze, niko ne zamera PDu sto temeljno radi na GT5, vec sto se ne zna kada ce igra izaci.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno