Ako ce da bude ovakav normal-car damage , bolje da ga ne bude onda :/
Na nivou je NFS dvojke.
ajde sledici put kad neko okaci neki klip nek napise dal onaj ko vozi bar malo zna. vec mi je muka od ovih likova koji za kocnicu nisu culi..
O tome ti i pricam. :d Vide se neke ogrebotine na Gallardu i to je pretpostavljam damage :d
Al dobro ti ces sad o tome kako ej to demo, kako to nije konacna stvar i kako je prerano suditi o tome... kako ako hocu da vidim damage da pogledam onu imprezzu (a ona je trkacki auto a mislim da je KY spominjao da ce damage engine biti razlicit za trkacke i normalne automobile)...
Ajde ,budi jos malo "öbjektivan" i brani nesto o cemu jos malo toga znas (kao i svi mi)..![]()
Sad ti odluchi da li hocesh sve na pola uradjeno ili vecinu stvari uradjenih kako treba.
Sve, i da to bude vrhunski, ne moze jer nema dovoljno vremea, mozda ce to biti u GT6...
Znaci, znao sam da ce posle driverovog posta uslediti Lozacev koji ce u sebi sadrzati rec "Forza".![]()
Nemoj da si bezobrazan i da me teras da pisem stvari koje ne zelim..
Meni je muka toga vise u svakoj temi, ja opsednut??
Obozavam to, kako dozvole da se lupa u Forzi i NFS-ovima, a isti proizvodjac ne dozvoli da se lupa u GT igrama?![]()
Obozavam to, kako dozvole da se lupa u Forzi i NFS-ovima, a isti proizvodjac ne dozvoli da se lupa u GT igrama?![]()
Ti izgleda nisi video ni Forzu ni NFS uzivoNiko od njih ne dozvoljava da odvalish parche auta osim spojlera ili guljenja farbe
, i ako u GTu uopshte bude damage, sve to ce naravno biti, a mogu da se kladim i neshto shto ni u jednoj igri nije vidjeno...
Ti izgleda nisi video ni Forzu ni NFS uzivoNiko od njih ne dozvoljava da odvalish parche auta osim spojlera ili guljenja farbe
![]()
,
i ako u GTu uopshte bude damage, sve to ce naravno biti, a mogu da se kladim i neshto shto ni u jednoj igri nije vidjeno...
i nek ne daju izjave da "rade samo ako moze da bude savrseno" jer to jednostavno nije moguceDovoljna je samo formula "preko 50 na sat direktno u zid/u drugi automobil = crko motor".. i slicno, dovoljno da budes pazljiv u trkama, i obazriv u (pokusajima) preticanja... to je cela poenta damage-a.
Naime, hoću da vozim standardan brzi (koji i dalje ima putničke gume) auto na ringu i ne, ne želim da posle 2 kruga idem restart. Kao što ne želim da kad udarim u zid da moram da odem kod pravog auto limara i da mu platim trošak... "jer je to realno".
GT neće da se blamira sa time da je "motor crkao", a izsimulirati sve stavke je u 2010. sa ovim znanjem i opremom je nemoguće. Ako bude damagea i sve preko 40ak km na sat gde direktno udarite u čvrstu barijeru i ako posle toga možete da se trkate, to će biti loš damage... ali neće sigurno pisati "crko motor" jer je to laž.
Neće biti kao rFactor to mogu da garantujem...
http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/01/454882_full.jpg
CcC ovo je strasno, kako je los anti-aliasing ne verujum, i to jos u foto modu da bude ovako.......
Odlican je AA u toj slici, ne kapiram gde vidis da je los?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari