Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja uzeh igru, sada samo da se zavrsi radni dan, a onda kuci na voznju

Ja kad sam skidao update za online za moju japansku verziju stalno mi je pucao preko wirelessa, onda sam uključio lan u ps3 i skinulo se iz prve (nisam čak ni čačkao išta po ruteru).

Pa sta ti mislis da idem na lan varijantu ili ipak wirelessa ?

Pa s LANom skini update, sigurnije, a za online, vesti i GT TV je dobar i wifi...

E Bane, pa da nisi mozda igrao Online sa japancima? :D

Mislio sam da sam odgovorio, al mi nema posta.

Nisam igrao online, ali sam hotlapovao. Sa nekim autima, na nekim stazama, uđem u prvih 10 već posle 15 krugova, a ako se pomučim, uspem da dođem i do 3, 4 mesta. Na nekim stazama i sa nekim autima ne mogu da uđem ni u prvih 100 uz dosta truda... :)

Brate imas gomilu Japanaca koji su rodjeni samo da bi igrali GT serijal. Nista drugo ne rade.

Damn, ala baba vozi (to jes Japanci) :D
Da li si koristio volan? Kako radi Sixaxis na GT5?

Sve radi, online prosao, koliko sam pregledao i igrao poslednjih sat vremena nema opcije za trku sa ljudima sa friend liste online?

Video sam da ima split screen opcija za 2 igaca offline ali kako sa ljudima sa friend liste online?

ovaj patch daje mogucnost da se potpuno iskljuci ABS i omoguci blokiranje tockova - it's 'bout fucking time.

Evo i meni konacno stigao

16jn86q.jpg

aahaqh.jpg

fyfleo.jpg

Poslednja izmena:
@hadivelko pg : ko distribuira GT5 Prologue u CG ? CT ?

Ne znam da li ce raditi PS3 u LAN-u, kada sam podesio modem da radi u Pure Bridge modu. Napravljena je PPPOE konekcija. Ima li neko neku ideju ?

Ne znam da li ce raditi PS3 u LAN-u, kada sam podesio modem da radi u Pure Bridge modu. Napravljena je PPPOE konekcija. Ima li neko neku ideju ?
Pa onda imas problem jer ces morati da posaljes net sa tog komp-a na kome imas PPPOE na PS3 putem mrezne. Ako si uzeo od Telekoma ADSL i imas onaj Huawei, najlakse ti je da ga resetujes na fabricko pa da odradis DMZ za IP adresu koju si stavio na PS3. Ja sam iskljucio i Firewall i IP filtering sekciju takodje.
Samo da napomenem da PS3 iz nekog razloga nece da radi sa Telekom DNS-om vec se kao DNS stavlja IP adresa rutera/modema koja je 192.168.1.1 :trust:

ja sam platio 75 eura,a inace gdje ja uzimam je 75 skoro svaka igra ,a u Sony-u u centru igre su oko 68 eura ali mnogo kasne sa nabavkom tako da ne uzimam tamo

Daj da se nešto dogovorimo da vam ja valjam tamo igre, glupavo je da dajete 30 eura više u fond za nezavisnu Crnu Goru:d. NHF:wave: ali to je bezobrazluk

A ja nabavio za duplo manje.... bolje im je bilo sa nama :p

U Novom Sadu situacija je takva da samo jedna prodavnica ima gt5 i cena je 4190 dinara, a ct su imali ali su prodali zadnji primerak pre nego sto sam zvao, dok u games-u stize sutra ili prekosutra i cena ce biti 3499 dinara.

Daj da se nešto dogovorimo da vam ja valjam tamo igre, glupavo je da dajete 30 eura više u fond za nezavisnu Crnu Goru:d. NHF:wave: ali to je bezobrazluk

Evo ja bih ti bio prvi musterija :banana: i ja bi trebao uzeti porologe ali stvarno velika je razlika cijene na odnosu vas u Srbiji:mad::mad:

@hadivelko pg jel taj momak sto ti je nabavio ima jos koji primjerak ili se mora narucivati??

Pozdrav

Evo ja bih ti bio prvi musterija :banana: i ja bi trebao uzeti porologe ali stvarno velika je razlika cijene na odnosu vas u Srbiji:mad::mad:

@hadivelko pg jel taj momak sto ti je nabavio ima jos koji primjerak ili se mora narucivati??

Pozdrav

Ostale su mu jos 3 kopije,ako ih nije vec proda ali ne vjerujem da je.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno