Ja kad sam skidao update za online za moju japansku verziju stalno mi je pucao preko wirelessa, onda sam uključio lan u ps3 i skinulo se iz prve (nisam čak ni čačkao išta po ruteru).
Pa sta ti mislis da idem na lan varijantu ili ipak wirelessa ?
E Bane, pa da nisi mozda igrao Online sa japancima?![]()
Dzabe kad ne mogu da ga DL!!!!
Dzabe kad ne mogu da ga DL!!!!
@hadivelko pg : ko distribuira GT5 Prologue u CG ? CT ?
Jedan momak nabavlja po narudzbini
Koliko kod vas košta? Čisto informativno.
Ne znam da li ce raditi PS3 u LAN-u, kada sam podesio modem da radi u Pure Bridge modu. Napravljena je PPPOE konekcija. Ima li neko neku ideju ?
ja sam platio 75 eura,a inace gdje ja uzimam je 75 skoro svaka igra ,a u Sony-u u centru igre su oko 68 eura ali mnogo kasne sa nabavkom tako da ne uzimam tamo
Pa onda imas problem jer ces morati da posaljes net sa tog komp-a na kome imas PPPOE na PS3 putem mrezne. Ako si uzeo od Telekoma ADSL i imas onaj Huawei, najlakse ti je da ga resetujes na fabricko pa da odradis DMZ za IP adresu koju si stavio na PS3. Ja sam iskljucio i Firewall i IP filtering sekciju takodje.Ne znam da li ce raditi PS3 u LAN-u, kada sam podesio modem da radi u Pure Bridge modu. Napravljena je PPPOE konekcija. Ima li neko neku ideju ?
ja sam platio 75 eura,a inace gdje ja uzimam je 75 skoro svaka igra ,a u Sony-u u centru igre su oko 68 eura ali mnogo kasne sa nabavkom tako da ne uzimam tamo
Daj da se nešto dogovorimo da vam ja valjam tamo igre, glupavo je da dajete 30 eura više u fond za nezavisnu Crnu Goru:d. NHF:wave: ali to je bezobrazluk
Evo ja bih ti bio prvi musterija :banana: i ja bi trebao uzeti porologe ali stvarno velika je razlika cijene na odnosu vas u Srbiji
@hadivelko pg jel taj momak sto ti je nabavio ima jos koji primjerak ili se mora narucivati??
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari