Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam kakav će biti gejmplej ali ovo stvarno moćno izgleda:zgran:.Recimo da je ovo jedna od igara koja me tera da žalim što nemam PS3,pored nje i onaj novi Star Wars naslov(najavljeni):(.

To tako izgleda na prvi pogled, ali recimo modeli pravih automobila u vecini voznji nisu kao pravi, a u GT4 i sad GT5 su najbolji. Ko ne poznaje automobile, izgledace mu isto, ali oni drugi ce odmah da provale da neshto nije u redu. U obe Forze su uzasni i totalno promashenih dimenzija, a tek staze su chisti SF, ali eto ti to nisi primetio :)

***a, nismo svi profesionalni vozači koji su vozili na pravim stazama, pa je malo teže da primetimo... :type:

Uopshte nije potrebno da vozish sve te automobile na pravim stazama da bi znao kako one stvarno izgledaju, vec da znash neshto o sportskom automobilizmu :)

Evo svezih fotki iz GT5p..

http://www.gran-turismo.com/jp/gt5p/screen/ (ima dve strane)

Neka hvala cekam ja GT5, taman da polovni PS3 pojeftini na nekih 300 evara :)

Shto, bolje sachekaj 8 godina, ima da bude 100e :D:D

pitam se... da li ce za 8god ove igre koje su sada na konzolama biti toliko ruzne i ne podnosljive...

pitam se... da li ce za 8god ove igre koje su sada na konzolama biti toliko ruzne i ne podnosljive...
Ja se nadam da sledeca konzola nece izaci tek za 7-8 godina,kao PS3,pa nece ni biti potrebe za
procenama zastarelosti i ruznoce!:eyebrows:

Sigurno ni blizu PS2 vs danashnji PC. Mislim da na PS3 niko nikada nece preskochiti neku igru zbog grafike, kao shto ljudi danas rade na PS2.

Jel to kompliment ? :)

Nemoj da mi kazesh da GT treba da bude zavrshen kao neka igra sa 30 automobila, 10 staza i jedan mod igre ? :) Imash prologue za samo 2 meseca, koji je veliki kao bilo koja druga full igra...

Poslednja izmena:
GT fans

Postadoh prosvetljen, nisam bas sretao GT fanove kao na forumu mada ni ova tema nije bas posecena kao neke. Poz za sve zagrizene fanove GT.
Driver, URL za fotke je cika :smoke:

Poslednja izmena:
Da se smrzneš.

No comment ...

granturismo5images20070zp9.jpg

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

*** ako ovo stvarno bude izgledalo ovako i bude 60fps u 1080p bice nenormalno!

Ma ne valja shto je vozio joypadom, i zvuk se ne chuje, a josh ovaj ne zna ni da vozi. Imaju booth sa volanima ali josh niko da snimi kako to izgleda, ovo je josh uvek jedini snimak na netu.

edit: trailer sa konferencije >> http://www.gamersyde.com/news_4848_en.html

Poslednja izmena:
...

Prilozi

• 1316_0003.jpg
    1316_0003.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 114
  • 1316_0018.jpg
    1316_0018.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 105
  • 1316_0009.jpg
    1316_0009.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 110
  • 1316_0008.jpg
    1316_0008.jpg
    82.6 KB · Pregleda: 110
  • 1316_0004.jpg
    1316_0004.jpg
    58.8 KB · Pregleda: 124
Jos malo materijala!

Prilozi

• p18a.jpg
    p18a.jpg
    179.7 KB · Pregleda: 103
  • 4vq2mm9.jpg
    4vq2mm9.jpg
    180 KB · Pregleda: 92
  • 4yyykav.jpg
    4yyykav.jpg
    211.4 KB · Pregleda: 103
  • p14a.jpg
    p14a.jpg
    140.3 KB · Pregleda: 97
  • 67fsdxy.jpg
    67fsdxy.jpg
    140.8 KB · Pregleda: 98
Ste primetili da se u retrovizoru u GT5P ne vide vozila? :D Nadam se da ce to da isprave do izalska.

Fenomenalno izgleda, mada to se od GTa i ocekuje.

Da li je to vec receno, verovatno sam propustio... oce biti damage-a ovog puta? Trailer mi izgleda identicno po pitanju voznje sa protivnicima kao GT4, odbijanje od njih, bez ikakvih ostecenja i promena u voznji..

Nece biti damage u prologu.

Josh fotki iz GT5p.

p18a.jpg

p14a.jpg

4yyykav.jpg

4vq2mm9.jpg

67fsdxy.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno