Šta je novo?

Gran Turismo 4?

Recite mi da li PS2 podrzava Logitech Wongman FOrmula force volan, mislim da sam cuo da podrzava, i recite mi koliko je polovan PS2? 😉

Podrzava ga, to je oficijelni GT3 volan 😉

Ja imam sonija na prodaju, SCPH-50004, star 4-5 meseci, 2 originalna joypada i originalna memorijska, 180€...

Boris Lozac je napisao(la):
Recite mi da li PS2 podrzava Logitech Wongman FOrmula force volan, mislim da sam cuo da podrzava, i recite mi koliko je polovan PS2? 😉
Mislim da se Boris dosta napalio i da ce pazariti ps2 😀
E dobro si se primio i ja cu nabaviti neki cim dodjem do para
Sta ti uradi gt4!?!
Poz..

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Enthusia od Konamija se pojavila, ali je kao neki NFS sa odlichnom fizikom...Sve shto se tiche automobila je odlichno, ali su staze ko u NFS i nachin igranja i prelazenja je kao neka najgora arkada, tako da igra vrlo brzo dosadi...To je prva Konamijeva voznja ikada, i pokazuje potencijal za neke sledece...
Bravo tako se zove ...Ali ipak cu sacekati ja da je odigram , ali grafika je stvarno na toj igrici odlicna ali mislim da po fizici nece mocid a parira GT4 😉
POz...

Imam igru, ne pricham napamet 🙂
Fizika je vrlo slichna GT4, chak je i teze, mada u startu imash neke oldtimere, nisam ni stigao dalje, smorio se posle sat vremena igranja...Grafichki izgleda vrlo dobro, ne kao GT4, ali vrlo realno sa puno detalja...Ali sam nachin igranja mnogo smara, za sat vremena sam vozio 10 trka i sve sa 3 ista automobila, nikako da dobijem neshto novije, iako sam sve trke zavrshio prvi..Mozda je kasnije interesantnije, ali me mrzi da igram dalje 🙂

Driver pricas o Xbox verziji jel?? Jer za PS2 Enthusia treba da izadje u maju...

PS:Je igrao ko od vas World Racing:Mercedes Benz??Sjajna igra takodje....Preko neta radi kao podmazano na 64k.Ja cu nocas creirati server pa ako hocete dodjite da se oprobamo 🙂 Inache ko ne zna u igri postoje skoro svi modeli Mercedesa a moguce je i skidati kola s neta...Zaista je odlicna igra posebno kad se stavi na simulation mod....Takodje mape su ogromneee

ToxiC je napisao(la):
rodjaci ima BMW u GT4!!
ej rodjaci BMW !!!
gooooood moooooorning 😀

PS: Driver jel ti stigo vishe GT4???

BitrAtE je napisao(la):
Driver pricas o Xbox verziji jel?? Jer za PS2 Enthusia treba da izadje u maju...

PS:Je igrao ko od vas World Racing:Mercedes Benz??Sjajna igra takodje....Preko neta radi kao podmazano na 64k.Ja cu nocas creirati server pa ako hocete dodjite da se oprobamo 🙂 Inache ko ne zna u igri postoje skoro svi modeli Mercedesa a moguce je i skidati kola s neta...Zaista je odlicna igra posebno kad se stavi na simulation mod....Takodje mape su ogromneee

Naravno da pricham o PS2 verziji, igra je samo za PS2, kakav bre xbox 🙂
Inache, nastavio sam dalje da igram, i sad ne mogu da se odlepim...Fizika je najbolja koju sam ikada video, bolja i od GT4, a tek se to provali kasnije kada dodjesh do porshea, skyline-a, RX-7, 350z...Bez obzira na NFS fazon staza, navikao sam se i sada uzivam u samoj voznji...Jedino je problem shto su protivnici dosta slabi, uopshte ne driftuju u krivinama, a ja sa rx7 samo to radim, pa pravim po 20 sec bolja vremena na 3 kruga 🙂
U maju izlazi USA verzija, japanska je izashla pre 20 dana, i nema mnogo japanskog, razumljivo je...
World racing je shit zivi...Koji je to mentol stavio samo mercedese u neku voznju...Igra je matora ko biblija, treba da izadje drugi deo, sada VW 🙂 Ima da bude najprodavanija u bosni i kod nas 😀😀

evo shotova iz enthusia-e

Poslednja izmena:
Stvarno sto se tice WR nikad me ta igra nije privlacila , ali svako ima svoj ukus 😉
Zla li ko oce li izlaziti koja dobra voznja za PC tipa Enthusia....ne racunajte WR2 ???

Nece 🙂 Dobra voznja izadje na par godina, i to je to...Imash sada GTR🙂

driver je napisao(la):
Naravno da pricham o PS2 verziji, igra je samo za PS2, kakav bre xbox 🙂
Inache, nastavio sam dalje da igram, i sad ne mogu da se odlepim...Fizika je najbolja koju sam ikada video, bolja i od GT4, a tek se to provali kasnije kada dodjesh do porshea, skyline-a, RX-7, 350z...Bez obzira na NFS fazon staza, navikao sam se i sada uzivam u samoj voznji...Jedino je problem shto su protivnici dosta slabi, uopshte ne driftuju u krivinama, a ja sa rx7 samo to radim, pa pravim po 20 sec bolja vremena na 3 kruga 🙂
U maju izlazi USA verzija, japanska je izashla pre 20 dana, i nema mnogo japanskog, razumljivo je...
World racing je shit zivi...Koji je to mentol stavio samo mercedese u neku voznju...Igra je matora ko biblija, treba da izadje drugi deo, sada VW 🙂 Ima da bude najprodavanija u bosni i kod nas 😀😀

evo shotova iz enthusia-e

Nisam znao da je izasla,uf idem da je uzmem sad shto se tice WR mercedesi jesu svi ali imas da skines mnooogo drugih automobila(ne samo skinova)Kod vecine je vijerno prenesena fizika,zvuk,ubrzanje 0-100;0-200.Takodje moze da se skine i car editor tako da sam stelujes auto(amortizere,felme,) mozes da spustas auto.Inache graficki auta su perfektno uradjena s ogromnim brojem poligona.Ne poredim je ja s GT4 samo kazem da je itekako zabavna i jos moze da se igra preko neta a pritom ne trza ni najmanje

Bitrate, ne govorim ja napamet, igrao sam world racing, i ne vidim shta je tu interesantno ? 🙂 Deshavalo mi se da je dizel karavan najjachi auto koji mogu da izaberem 🙂 Druga pricha je ta shto mercedes nema nikakve veze sa trkanjem u stvarnosti, tako da ne vidim shta jedna igra sa merc only automobilima moze da bude intersantna, osim ako mozda nemash neshto drugo da igrash 🙂

sve je to super ali gde ima da se kupi gt4 i koja je cena tj da li moze da se kopira jer bi je kupio,cak i da ne nemoze da se kopira kontam da bi je kupio i orginal....aj ako neko zna ko ima kopije neka baci pm....

infinityNS je napisao(la):
sve je to super ali gde ima da se kupi gt4 i koja je cena tj da li moze da se kopira jer bi je kupio,cak i da ne nemoze da se kopira kontam da bi je kupio i orginal....aj ako neko zna ko ima kopije neka baci pm....
Kopije nema niti ce je biti,moras da se ispruzis za orginal ali ga nazalost nema kod nas barem da ja znam...

BitrAtE je napisao(la):
Kopije nema niti ce je biti,moras da se ispruzis za orginal ali ga nazalost nema kod nas barem da ja znam...
A sto ga nece biti,kao u Srbiji malo pojurili pirate pa se time vise ni u svetu ne bave!? :eyebrows:

Agr3ssor je napisao(la):
ima i kosta samo 4000 dinara 😀

Kazi gde ima za te pare, uzimam odmah, ne mogu da chekam ovo iz engleske vishe...
Bacaj PM chim vidish...

filipenko je napisao(la):
Exxxluzivno, makar za ovaj forum - review GT4

http://www.gamershell.com/ps2/gran_turismo_4/review.html

Licno mislim da igra zasluzuje vecu ocenu, ali dobro, ipak je to PS2 🙂

Pa u pravu su...Retko koji review GT4-ke je dobio preko 90%, ali to je pisao neki poznavalac automobila kao ti 🙂 To je ocena za shiroke mase, kojima je sve jedno dal ce voziti M3 ili Skyline...U stvari, nije sve jedno, vozice M3 🙂
Secam se nekog intervjua gde je chovek bio odushevljen igrom, ali je dao 10% manje jer ne moze online 😀😀😀
E, kad bi samo znao da moze, i to dzabe 🙂

Poslednja izmena:
Znaci kad se sve sagleda ovo je najbolja voznja koja ima na svim platformama??
Kakve su staze, jesu sve u fazonu GTR, LFS, ono savrsena putanja i to...jel ima nesto kao recimo u Porsche unleashed, znaci ne kruzna staza, nego nesto tipa autoput, neki dugi putevi kroz neke selendre...? Meni je to uzivanje, nesto realnije, mislim kad cu ja da vozim na Nurbrurgringu... Mada i to je ok, ali voleo bi da ima nesto onako neobavezno, neki saobracaj, a ne samo trkanje, nego recimo stigni od tacke A do tacke B za to i to vreme, pa ono naleces na gomilu kola, pa pretices i tako to... Ako ima nesto ovako, kupujem je*eni PS2!!!

driver je napisao(la):
Pa u pravu su...Retko koji review GT4-ke je dobio preko 90%, ali to je pisao neki poznavalac automobila kao ti 🙂 To je ocena za shiroke mase, kojima je sve jedno dal ce voziti M3 ili Skyline...U stvari, nije sve jedno vozice M3
Secam se nekog intervjua gde je chovek bio odushevljen igrom, ali je dao 10% manje jer ne moze online
E, kad bi samo znao da moze, i to dzabe

Ti ne vidis da ja ovde hvalim GT4 na sva usta ? 🙂
Dobro kazes, to je ocena za siroke mase. U stvari to je ocena "reviewera" koji verovatno nisu u zivotu za kola seli. I verovatno se 3puju da Renoi, Fiati i Kadilaci kidaju od snage 😀 😀: :d Meni je neshvatljivo da igra u kojoj sva kola kojih btw ima nekoliko stotina imaju svoju sopstvenu fiziku i perfektan zvook dobije ocenu manju od 98%, ma kakvi da su ostali elementi. Ma da je najgora grafika, najgori meniji, najmanje opcija, najmanje staza - ta igra mora da dobije 98%. Licno bih joj dao svih 100%. Ali necu kupovati PS2 zbog nje, dosta je susedov 🙂

Risbo Cazlo je napisao(la):
Znaci kad se sve sagleda ovo je najbolja voznja koja ima na svim platformama??
Kakve su staze, jesu sve u fazonu GTR, LFS, ono savrsena putanja i to...jel ima nesto kao recimo u Porsche unleashed, znaci ne kruzna staza, nego nesto tipa autoput, neki dugi putevi kroz neke selendre...? Meni je to uzivanje, nesto realnije, mislim kad cu ja da vozim na Nurbrurgringu... Mada i to je ok, ali voleo bi da ima nesto onako neobavezno, neki saobracaj, a ne samo trkanje, nego recimo stigni od tacke A do tacke B za to i to vreme, pa ono naleces na gomilu kola, pa pretices i tako to... Ako ima nesto ovako, kupujem je*eni PS2!!!

Jedan odgovor postoji na tvoje pitanje - ova voznja ima sve ! Dakle slobodno se provozaj po trkackoj stazi ili se vozikaj po selu (i pozdravi drivera :d :-devil-: - NHF guru, bilo je jace od mene 😀) U igri mozes da radis sta hoces

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, nemojte mi to raditi!!!!!
Koliko je nov PS2 u BG-u, negde najjeftinije...???
I kako vi igrate GT4, sta svi ste kao kupili original(koji kazete nema da se kupi kod nas), znaci odakle vam igra, ali iskreno.... 😉

Koje Bembare imaju sve u igri? I jos jednom zasigurno mi recite da li igra podrzava moj volan Logitech Wingman Formula Force GP, i kako radi na njemu?? i kako je uopste nabaviti u BG-u??

A izvinjavam se na pitanju za BMW-e, tek sam sad video spisak kola, toliko sam se napalio da poceo da pitam gluposti.. 😉

Poslednja izmena:
za sve koga interesuje ima da se kupi u NS-u na Spensu radnja Crash 4000 😀 pa ko voli neka izvoli

Filipenko mislim da GT serijal nema slobodu kretanja tj da si ogranicen da vozis samo po stazi.Meni ovo naravno nije bitno ali mislim da je Boris Lozac pitao da li ima slobodu kretanja da se vozi gdje god oce(nesto kao u WorldRacing 😀)

Slazem se sa tobom ni jedan GT do sad nije imao , mada ko zna sto ce sa ovim sve da uvedu ....🙂

BitrAtE je napisao(la):
Filipenko mislim da GT serijal nema slobodu kretanja tj da si ogranicen da vozis samo po stazi.Meni ovo naravno nije bitno ali mislim da je Boris Lozac pitao da li ima slobodu kretanja da se vozi gdje god oce(nesto kao u WorldRacing 😀)

Ma dobro, nisam ni ja sad mislio ono kao da skrecem sa puta, da idem po livadi, i tako neki offroad, nego me interesuje da li ima dugih staza da nisu kruzne i da ima saobracaja na njima, kao i da biras intenzitet saobracaja..?

E da jos jedno pitanje, jel moze PS2 da se poveze na LCD monitor analogni??

Nazad
Vrh Dno