Šta je novo?

Gran Turismo 4?

Boris Lozac je napisao(la):
E moj Marko, tako sam se i ja izlozio ko malo dete.. ali kratko je trajalo.. :)
Nego, imam jeftine markice za prevoz ako nekom treba.. ?? :d
Da ali ja volim automobile! ;)
Da li si pogledao ove zadnje slike?Kako to moze kratko da traje?

Kad pozelim da se realno potrkam upalim gtr,rbr,rfactor! a kada zelim da uzivam upalim gt4 i uzivam kako u grafici,zvuku,replayu uopsteno u AUTOMOBILIMA!

MarkoJ. je napisao(la):
Da ali ja volim automobile! ;)
Da li si pogledao ove zadnje slike?Kako to moze kratko da traje?

Kad pozelim da se realno potrkam upalim gtr,rbr,rfactor! a kada zelim da uzivam upalim gt4 i uzivam kako u grafici,zvuku,replayu uopsteno u AUTOMOBILIMA!

A ja ne volim automobile.. ;)
Pogledao sam fotke, i to je odlicna opcija, ali zar je sad spalo na to, da samo fotkas.. ;) Grafika je stvarno je*eno dobra! totalno foto realisticna!, ali su me ti nedostatci u fizici jednostavno odvojili od igre, i tako neke sitnice, koje u stvari nisu uopste sitnice, vec sam pominjao, znaci rikverc na dugme??!, uposcena fizika, mislim generalno je dobra, za 90% ljudi, ali nekako sam postao perfekcionista i igre kao sto su RBR i LFS su me razmazile, tako da mi je sve ispod toga trash.. Ovo je savrsena sredina izmedju arkade i simulacije, ali covece juce upalim RBR posle duze vremena, to je bre igra, adrenalin na sve strane ;) pa znas valjda.. LFS isto, nekako se cimas, od tebe sve zavisi, bas osetis gde si pogresio, gde mozes da se popravis, dok u GT4 opet ponavljam, nekako je sve uprosceno, istripujes da kao dobro vozis..

Prosto da ne poverujes! :S:

Ovo se zove vatra!

Nije mi bilo ni na kraju pameti da su toliko detaljisali i oko ovoga!

@Driver
Sta ti znaci taj novi avatar?
Sta kazes na ove slike sa twin ring motegi staze?

Nazad
Vrh Dno