Šta je novo?

Grafika

M-tech

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
630
Hteo sam da promenim graficku ( MSI FX 5200 T-128 ) i uzmem Radeon 9550. Pitanje je koji proizvodjac, neki kazu Asus, drugi ovaj, treci onaj... Ako se ne zna koji je najbolji, recite mi koga da izbegavam. :wall: Kako se ova graficka ponasa u zahtevnim igrama ( ne zanima me 3DMark i ostale gluposti )? :smash:
P.S.
Koliko bih nekoga mogao da ojadim za ovog mog FX5200? :banana:

Udri search u ovoj sobi, imas bar jedno 10 tredova o 9550 pa se informisi.

Evo ja imam Asusovu varijantu i prezadovoljan sam.
Za svaku preporuku...

A sto se tice cene za taj FX5200 trazi max 30e jer je karta polovna.
Cena nove sa PDV-om je oko 54e

M-tech je napisao(la):
Hteo sam da promenim graficku ( MSI FX 5200 T-128 ) i uzmem Radeon 9550. Pitanje je koji proizvodjac, neki kazu Asus, drugi ovaj, treci onaj... Ako se ne zna koji je najbolji, recite mi koga da izbegavam. :wall: Kako se ova graficka ponasa u zahtevnim igrama ( ne zanima me 3DMark i ostale gluposti )? :smash:
P.S.
Koliko bih nekoga mogao da ojadim za ovog mog FX5200? :banana:

Vidi da uzmes Asus 9550 Gamer Edition.Preporucujem ti bas ovu karticu jer je sigurno 128-bitna.BTW,overklokovana sasvim fino izlazi na kraj na vecinom igrica,ali na razumnim podesavanjima.

Koliko kosta taj Asus sa PDV-om i gde se moze naci? Danas je u vecini radnji bio popis.
Sta mi treba od softvera ( koji drajveri su najbolji i gde da ih nadjem). Posto sam dosada imao NVidia Grafiku, cuo sam da mi treba neki program za potpuno odstranjivanje starih drajvera iz sistem32 registra; da li je to tacno i koji je to program?
Da li ce mi pri klokovanju trebati hladnjaci za memoriju?

Poslednja izmena:
Nije ti ni Abit 9550 los , moja stara asus 9550ge je isla stabilno do 420/270 a Abit koji mi je trenutno u masini ide do 420/245.Opet sve zavisi od primerka

Vrh Dno