Šta je novo?

Graficke karte, Aquamark3 i NFS MW

Pa zar nije jasno da su lose uradili konverziju na PC?

Mare je napisao(la):
Pa zar nije jasno da su lose uradili konverziju na PC?
Ma jeste, ali da radi na slabijem hardveru bolje od jaceg to nema logike :smash: :smash: :smash:

Gorane cini se da je kod Am3 u pitanju neki bug sa prepoznavanjem clocka kod novijih karti(ovo sam nasao na nekom forumu) a kod NFS:MW je ocigledno malko traljavije napisan kod.
Jel imas jos neku aplik. koja se cudno ponasa na novijim(A radi dobro na starijim kartama)?

Poz

Izvinjavam se svima. Seca samo na prelasku preko brda. Ukupan skor je 58.975.

GoranM je napisao(la):
Nema to veze sa skupom ili jeftinom grafikom. Leadtek 6800@6800GT radi to isto. Evo neka se javi Starac pa da potvrdi ili opovrgne ovu tvrdnju.

Aquamark3 sam daaaavno testirao i koliko se sjećam sjeckalo je samo pri izlasku iz onog kanjona.

NFSMW sjecka,ali ono djelić sekunde.To je stvar optimizacije.Igra se ustvari jako čudno ponaša.
Mislim dovoljno je reći EA.

Misterija sto se tice NFS MW jwe resena :)
Igra zahteva 256MB RAM-a na grafickoj karti !!!!! :S: Ovo se odnosi na podesavanje World Detail i samo na ovo, sve ostalo moze slobodno na max. ne utice na preskakanje. Samo ako je iskljuceno ili je ona skala na prvoj "crti" nema problema (world detail). Dakle sa 128MB ne postoji niko kome ne stucka na World Detail na maximumu. Realnost je cesto surova :smash: Dakle 6800@6800GT, kao i 6600GT i slicno iz ATI tabora sa 128MB je postalo neupotrebljivo za max detalje, mora se paziti na kolicinu memorije koju igra "konzumira".
Aquamark3 je jos u domenu "neuhvatljivosti problema", ali polako, bice i to razjasnjeno :D Bitno je da Aquanox 2 radi tecno
,)

Kod mene je ista situacija,i kada je world detail na maksimumu i kada je na prvoj crti.Igra radi ljepše,ali i dalje sjecka.Ipak mislim da je optimizacija u pitanju.

starac je napisao(la):
Kod mene je ista situacija,i kada je world detail na maksimumu i kada je na prvoj crti.Igra radi ljepše,ali i dalje sjecka.Ipak mislim da je optimizacija u pitanju.
Da definitivno optimizacija... ne pomaze 256MB i slobodno mogu tvrditi da je lose optimizovana, svakome to preskace, makar ponekad na nekim "specijalnim" mestima u specijalnim situacijama. UG2 je po tom pitanju bas OK ;)

ABIT NF7-S ver.2.0(nvidia 5.10) @ AMD BARTON 2600+(200x11.5= 2305 mhz) @ MSI NX 6600 DIAMOND VIVO VTD128(540x1100)(nvidia xtreme 81.95) @ 1024mb DDR PC 3200 lat.2,5.3.3.5(512mb kingmax superram + 512mb samsung) @ CHIEFTEC 420W dual fun. U perfomance&quality settings od grafike je namesteno na advanced settings-sve ukljuceno,antialiasing 2XQ, anisotropic 4X. Svaki test default za 1024x768 : 3dmark03 8450; 3dmark05 3870; pcmark04 52087; aquamark3 52.066 nigde ne sece. Sve igrice na 1024x768 i sve na max!! U nfsmw se desi da ponekad zastane jedan mali delic sekunde ali ne na odredjenom mestu i to je jako malo primetno. Do skoro sam imao slicnih i raznoraznih problema ali od kako sam oborio i podigao sistem sve radi extremno dobro. Ako se promeni driiver za grafiku makar i jedan put ostane neka koska i comp. nije vise onaj sto je bio. POZDRAV.

Nazad
Vrh Dno