Šta je novo?

Graficka....????

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Imam Bartona 2500+ i ASUS A7V8X-X i zelju da uzmem neku graficku do 150E. Razmisljam se oko neke 6600, samo ne znam koju. Pomozite.

To je ono sto me najvise interesuje. Koliko ce mi se isplatiti da uzimam tako dobru graficku na moju plocu? OK, imam u planu da uzmem neku Abitovu plocu sa Socket A. Jer bih malo poradio na performansama, ali da ne menjam komplet racunar.

Ja sam (na Bartonu 2600+ i Asus A7N8X) Ti 4200 zamenio sa 6600GT, i razlika ne da je ocigledna, nego bolji upgrade skoro nisam osetio! Brza je oko 4-6x, za razliku u ceni od 3x! Ne znam zasto svi potcenjuju Bartone i ploce za njega, pa nije on toliko mator da ne moze da izgura solidne performanse iz novijih kartica! Jos ako vec imas i Giga rama, mislim da si miran jedno 6 meseci, dok jos ne pojeftine bolji sistemi i bude isplativ prelazak na njih za obicne korisnike

Pa to je ono sto me interesuje. Imam navedenu plocu i nemam bas para za GT, ali za obicnu 6600 256mb imam i to je znaci dobar izbor?

Pa za 140-150 evra imas 6600GT na oglasima, polovan al` sa poduzom garancijom... ;)

Ja pricam o 6600GT, da ne bude zabune... Ovo GT nije samo kozmetika, cisto da se zna! (citaj: vredi razlike u ceni)

Baraba je napisao(la):
Imam Bartona 2500+ i ASUS A7V8X-X i zelju da uzmem neku graficku do 150E. Razmisljam se oko neke 6600, samo ne znam koju. Pomozite.
Узми Club-3D 6600GT кошта око 160 евра, а за твог Barton-a се не брини, он је и даље сасвим довољан за добро играње уз наравно пристојну графичку као што је ова.

Poslednja izmena:
I ja sam nesto razmisljao o promeni grafike bas u tu 6600GT pa me zanima sta mislite o firmama iste...Hocu reci...za koju se firmu odluciti i da li postoji negde nesto sto ne valja a sto bi trebali znati pri takvoj kupovini?

Unapred Hvala....

imas i MSI NX6600-GT-VTD128(nov) za 166e vidi na pc berzi.

u istoj firmi imas i MSI NX6600 Lite -VTD256 VIVO agp 8x za 139e.

Poslednja izmena:
Kakva je "VGA 128MB DDR3 AGP Gainward GeForce 6600GT Ultra/1960 TV/DVI (full pack)" i sta joj znaci ono 1960??
Jel bi mogla da bude bolja kupovina od Leadtek-a,MSI-a,Gigabyte-a i slicnih...

1960 ... Gainwardova oznaka modela, za Gainwarda kažu da se dosta čuje ... što se izbora tiče sasvim ti je svejedno, ako ćeš biti sretne ruke radit će ti dobro bilo koja.

Uzmi 6600GT to je sada pravi best buy za tvoju konfu.

Dobar glas daleko se cuje... ;) Mada, ako ti toliko smeta, uzmi neku silencer model

Pa dobro 100 ljudi - 100 cudi... Ima nas raznih, nekima smeta svaki shum, drugi ne mogu da zaspe bez zvuka upaljenog kompa... Stvarno, ne bruji bash tolko jako... Ova moja meni uospte ne smeta... Ako je do toga kupuj ne razmishljaj, a ako bash mislish da si jedan od tih kojima bi smetalo onda trazi nekog silencera sa pasivnim hladjenjem, ali to ce da te malo izadje skuplje.

evo ja sam pazario polovnu club-ovu GT za 130e a imam bartona na nf2. Sve ide na maximum details samo me zeza kolicina memorije. Bez 1GB ovakva kartica ne moze da zasija u svom punom sjaju.

Poslednja izmena:
Jeste al probaj da oslobodish sve shto mozesh od memorije, na forumu imash thread o nepotrebnim servisima, i povecaj virtualnu memoriju, pa mozda ti malkice i proklizi bolje ako imash srece... :) I ako ne bude, opet si uchinio korisnu stvar...

Camsy je napisao(la):
Kakva je "VGA 128MB DDR3 AGP Gainward GeForce 6600GT Ultra/1960 TV/DVI (full pack)" i sta joj znaci ono 1960??
Jel bi mogla da bude bolja kupovina od Leadtek-a,MSI-a,Gigabyte-a i slicnih...

Ne cuje se uopste!!! Ortak je kupio pre desetak dana...

6600GT je strava grafika. Ako zelis max trebace giga rama i sa Bartonom u kombinaciji je vise nego dosta. Trebao bi da budes "zadovoljan" :banana: ;)

Probaj da nadjes mozda 9800xt ali ja mislim da ces morati da dodas jos malo ali po meni ako budes imao da dodas za 9800xt onda ces mozda moci i da nadjes x800gto mada ne znam njenu tacnu cenu :D Poz...

Uzmi 6600GT i neces zazaliti, a onaj 6600 Lite model zaobidji kao sto zabilazis g**no na ulici :p

Giga rama je neki minimum za normalno igranje... Dzabe ti 6600GT kada ce da ceka dok hard lepo drlja po swap fajlu. Giga ipo je optimum za 99% igara, i tu tek 6600GT i jace dolaze do izrazaja.

Nazad
Vrh Dno