Pa definitivno ces bolje proci ako to uzmes ovde. E sad, ostaje onaj problem oko garancije, tj. sta ako nesto budes morao da reklamiras...
Ali, bez obzira na to, ja bih komp uzeo ovde, kod vas u RS, a cini mi se pogotovo u Banja Luci kompjuteri su preskupi.
Ovako nesto bi bila preporuka:
Core i5 750
Gigabyte GA-P55-UD3
2x2GB DDR3 na 1333MHz Transcend ili Kingston
WD od 320GB
Asus 4770
Samsung SH-S223F
Corsair VX550 ili Chieftec CFT-600-14CS
Neko kuciste za ~3000-4000 din, moze Thermaltake, recimo
Monitor ViewSonic VA2226w
Neki obicni mis i tastatura.
Ovo malo prelazi 750e, ali je odlicna masina koja ce dugo i pouzdano da te sluzi, ja ne bih zakidao ni na cemu, jedino kasnije mozes da zamenis graficku za neku noviju i to je to.
Manji i jeftiniji monitor ne bih uzimao danas, ipak ces u to da gledas verovatno narednih nekoliko godina.
Core i5 750 ~163e
Gigabyte GA-P55-UD3 ~108e
2x2GB DDR3 na 1333MHz Transcend ili Kingston ~71e
WD od 320GB ~40e
Asus 4770 ~95e
Samsung SH-S223F ~20e
Corsair VX550 ~ 80e ili Chieftec CFT-600-14CS ~75
Neko Thermaltake kuciste ~40e
Monitor ViewSonic VA2226w ~190e
Neki obicni mis i tastatura ~15e
Ukupno ~780e, ako je problem za doplatu, imas malo jeftiniju plocu Gigabyte P55-US3L, ona je ~10e jeftinija od ove.
4770 je ~35-40% brza od 9600GT.
Ako odlucim da to kupim u Srbiji,koji je meni najblizi grad gdje cu ja to moci sve nabaviti po tim cijenama???****ga izvini ako te smaram sa ovolikim pitanjima ali mi stvarno treba jak comp po dobroj cijeni,hvala jos jednom!
mozda ti je jos bezbolnije ako imas nekog u bgd-u da napises sta zelis od komponenti pa da mu oni posalju na kucnu adresu i ti posle samo skones po to...jer najbolje je kupovati u bgd-u zbog najpovoljnijih cena
a da ga sklopi pa onako cjelo kuciste nosi
znam da mojoj rodici nisu pravili probleme ide iz NS u BN stalno
a kuciste je nekoliko puta prenosila
pa onda racunaj koliko ce put da te izadje.... a firme koje prodaju racunare i racunarsku opremu nemaj bas uvek sastavljene komponente koje nude u cenovniku sto znaci da ces mrati da sacekas bar jedan dan...
vidi koliko ce troskovi puta da te izadju pa onda lepo razmisli koliko je isplativo kupovati u SRB
Ako je 50e put, onda se to isplati na cenu konfiguracije od ~ 750e.
Peja ti je lepo sastavio, samo ja izgleda nisam u toku, kad je to i5 dosao na nase trziste :zgran:
Posle kuciste u gepek i sta bude bice, pa ces nam ispricati.
bas dobar comp...uzmi samo veci hard
To bi bilo najpametnije,samo neznam kako cu proci na granici da li ce oni meni to ocarniti ili da to sakrijem????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari