tesko... jako tesko....Kakva je graficka NV 8600gs 512mb DDR2 koji imaju pojedini laptopovi?Mislim da li ce moci da gura neke novije igre?Ima li neko iskustva sa njom,gledao sam testove na netu ali me interesuju iskustva ljudi koji je poseduju.
Ne kontam.Dual core 2GHz,2 giga rama,8600gs 512mb DDR2,pa da je to u desktop masini garantovano bi guralo Stalker.Oblivion itd. sasvim zadovoljavajuce, a ovako u laptopu nece.Mislim u cemu je fora?Da li je neko pravio poredjenje desktop vs laptop sa istim komponentama,ponasanje u testovima i igrama.Sta je to sto ogranicava laptopove u igrama?
Pa nisam bas dobro postavio pitanje,nisam mislio bas na naj,naj najnovije "neoptimizovane uglavnom" igre, za koje teba masina od najmanje 1000 evra i opet nece raditi kako treba vec na ove hitove novijeg datuma( do 2god)
P.S. A sta je novijeg datuma a vredi ,reci mi majke ti?
Ograničavajući faktor kod laptopova je i brzina hard diska. Doduše sada se mahom prodaju 5400rmp modeli, ali su i oni drastično sporiji od 7200rmp modela koji su u desktop mašinama.
Ja se sećam da mi je davno na nekom Fujits-Siemensu (Centrino 1.6 2MB, 1GB, X700 128MB) seckao FarCry na nekim smešnim podešavanjima dok mi je na desktopu XP1700, 512MB i 9600Pro radio bez problema. Jedino logično objašnjenje je bila sporost HD-a (koji je ionako najsporija komponenta u racunarima danasnjice).
Kada ce se pojaviti 9600M?
opet...
ja se fino igram na novom laptopu od 660e (doduse kupljen u kanadi al ***)
assassins creed fino pici na niskim detaljima. meni dosta...
Tebi je dosta, ali neko sa detaljima ispod High i fpsa ispod 40 nece ni da pricha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari