Šta je novo?

Graficka Tv-Out kabl

• Začetnik teme Začetnik teme miki81
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

miki81

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Kupio sam skoro od nekog lika GeForce 4 mx440 Tv-Out ( naravno nisam dobio kabl uz nju )

Interesuje me gde bi mogao da kupim taj kabl za Tv-Out i da sliku imam i na tvu ! i koliko takav kabl moze da kosta !?!?!?

Recimo prodavnice Tehnomarket Evropa imash kineze od stotinjak dinara i malo kvalitetnije sa pozlacenim konektorima od nekoliko stotina dinara sve u zavisnosti od konektora na kartici i TV-u. 😉

kiza_m je napisao(la):
Recimo prodavnice Tehnomarket Evropa imash kineze od stotinjak dinara i malo kvalitetnije sa pozlacenim konektorima od nekoliko stotina dinara sve u zavisnosti od konektora na kartici i TV-u. 😉

na kartici pozadi ima ulaz slican ko za mis i tastaturu , stvarno se ne razumem jel zna neko kako se zove taj izlaz ?

SVHS 🙂

Mozhda imash i chinch pored..pogledaj.

I da..obavezno pogledaj shta ti ide u tv, dali chinch ili scart <trapez sa mnogo rupica>

Zavisi da li je izlaz klasican S-Video ili ona druga varijanta mini-din -a sa vise pinova, kakva recimo ide na MSI kartama...

Najverovatnije S-VHS.O kojoj kartici se radi,daj neku fotku......

Pogledaj samo na kartici koliko imas pinova na tv izlazu, starije kartice su imale 4 pina, a kod novih imas 7, da se ne zeznes prilikom kupovine kabla, pa da moras da lomis pinove na kablu.

ima 5 rupica ( pinova ) koje idu u polukrug ! ( podseca na ps/2 ulaz za tastaturu )

5 rupica

Pa 5 je odgovor koji nisi trebao da das, ali najverovatnije su ti samo 4 pinovi ta jedna preostala je malo šira. Sve u svemu idi gde god hoces trazi SVHS kabl i dobices ono što ti treba, samo vidi šta ti treba na drugoj strani za tv, veoma elegantno rešenje je da kupis osim tog kabla i jedan za zvuk i onaj univerzalni skart (ako nemas cinceve na tv-u) pa onda sve to lepo spojis i sa muzickom pa ti radi i zvuk dok gledas na televizoru...

e pa super ! S-VHS je u pitanju !!
imam na tvu scart !
Ali moze i audio video kombinacija 🙂

Nazad
Vrh Dno