Šta je novo?

Graficka koja je kopala

1Keci0

Poštovan
Učlanjen(a)
22.11.2020
Poena
50
Moja oprema  
Steam
K3C1
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zdravo imam 6 grafickih koje su kopale ETH , da li moram da im vracam BIOS da bi ih koristio normalno na racunaru ili ne mora?

Pa jesi im menjao bios?
Da li si ih kupio polovne od nekoga ko je kopao pre tebe? Da li ti je on rekao da im je on menjao bios ?

Koje su karte u pitanju?
Cini mi se da se bios menjao najvise na RX470/480/570/580 kartama, mozda i na RX5700

Ne mora u principu nista da se dira. Imace mozda manji oveklok potencijal sto se memorije tice, ali na default ima sve da radi kako treba. Proteraj unigine superposition u extreme kvalitetu da popuni memoriju i malo je "izmuci". Ako on radi sve ce da ti radi.

Kartica ko kartica, ako je redovno odrzavana apsolutno je nebitno za sta je koriscena

Odrzavano/neodrzavano kad se izbaci covek kao faktor iz price, za kartice koje su kopale najbitnije je: koliko leta je proslo od kad je krenula da radi ?

1 leto = ok rizik

2 leta = ne bas ok rizik, al moze da prodje

3 leta = pristojno nezgodno

4+ leta = jok

i GDDR6X (sa obe strane kartice) i HBM najbolje izbegavati. Te dve stvari su problematicni, neoborivi, teski faktori, ostalo sve je promenljivo i zavisi od situacije do situacije, ko sto je spomenuto vec iznad.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno