Šta je novo?

Graficka killed Molex

Invader

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Znaci cudne stvari, blejim ja na kompu, slusam ziku i nesto citam, kad odjednom crn ekran i komp ne reaguje. Gledam ja sta mu je, restartujem komp prijavi on gresku da graficka nema struje tj. da molex nije prikjucen, izvadim ja graficku pogledam sve ok, vratim je opet ista poruka. Vec se spremio da idem da je reklamiram kad primetim na prikljucku za molex da je jedan pin zagoreo pogledam molex jedan pin takodje sprzen, stavim drugi molex radi sve OK :banana:
Znaci graficka mi sprzila molex a ona ostala citava, da li se nekome nesto slicno desilio posto je meni ovo vrlo cudno :trust:

Ati garant 🙂

Znam par slucajeva 🙂

Bogami i meni se to desilo pre dan dva, moj R9700Pro AiW sprzio onaj mali prikljucak (jadnicak sav pozuteo), a graficka ostala citava...

Što kukate, žao Vam molex-a. Razlabave se konektori, povuče više i to je to. KAo na šuko utikaču.

Meni cudno da graficka to prezivi... ali cuda se desavaju |]

E, tako mi je isto i na uticnicama od TA peci :d Moraju da se menjaju na svakih godinu dana jer se postepeno istopi plastika 🙂

E, tako mi je isto i na uticnicama od TA peci :d Moraju da se menjaju na svakih godinu dana jer se postepeno istopi plastika 🙂

Ma dobro je sto graficka nije crkla, molex i mogu da popravim ali garficku nikako 🙂

To ti je onaj kabl za struju sto ulazi u hard, cd-rom...

Hm, pa to sam i pretpostavio, samo mi nije bilo (i jos uvek nije) jasno otkud to na grafickoj, tj. nikad nisam video graf. karticu koja se napaja preko tog kabla, zar i to ima?

poke je napisao(la):
Hm, pa to sam i pretpostavio, samo mi nije bilo (i jos uvek nije) jasno otkud to na grafickoj, tj. nikad nisam video graf. karticu koja se napaja preko tog kabla, zar i to ima?

Videces cim zamenis graficku karticu za nesto malo bolje, mx200 stvarno neprilici tvom kompjuteru (osim ako neigras MAME). 😀

zamenio bih da imam pare, mada i ovako MS Visual Studio i SQL Server postizu dobar frame rate 🙂

Invader je napisao(la):
Ma dobro je sto graficka nije crkla, molex i mogu da popravim ali garficku nikako 🙂
Kako popravljas molex? :d

zamenis ga? |>

poke je napisao(la):

Naravno da ima kod jacih modela grafickih kartica. Nije im dovoljna struja koju im isporucuje AGP tj PCI-E slot.

POZ :wave:

Poslednja izmena:
ja sam naviko na ove niskobudzetne 🙂 hvala na odgovoru u svakom slucaju.

Sve u svemu, dobro je da nije bilo "molex killed graficka"...

Evo sad radi i molex 🙂

Nazad
Vrh Dno