Šta je novo?

Graficka Kartica

• Začetnik teme Začetnik teme IcY_R
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

IcY_R

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
319
jos uvijek se predoumisljam oko kupovine kartice dok se malo ne smiri situacija sa PDV.Budzet je tu do nikih 150-160 Eura pa me interesuje kakve su kartice 6600(bez gt oznake) i da li se isplati kupovati njih ili uzeti nesto drugo za istu cijenu :trust:
Svi odgovori dobrodosli 🙂

Offtopic: Vec po drugi put, gde mogu na bavim 6600GT AGP by MSI???

IcY_R je napisao(la):
jos uvijek se predoumisljam oko kupovine kartice dok se malo ne smiri situacija sa PDV.Budzet je tu do nikih 150-160 Eura pa me interesuje kakve su kartice 6600(bez gt oznake) i da li se isplati kupovati njih ili uzeti nesto drugo za istu cijenu :trust:
Svi odgovori dobrodosli 🙂

Za te pare 6600 vanilla ili Radeon 9800Pro.Ako si vise zainteresovan za drugu imas dobru ponudu u HH sobi..

Dorry je napisao(la):
Npr. Wintronic-u.

Poslednja izmena:
Dorry je napisao(la):

Stvarno nije tesko naci :
www.pcberza.co.yu
i tu ces naci cene, imena firmi, njihove adrese i brojeve telefona pa se raspitaj malo.

Pozdrav

Vuk je napisao(la):
Stvarno nije tesko naci :
www.pcberza.co.yu
i tu ces naci cene, imena firmi, njihove adrese i brojeve telefona pa se raspitaj malo.

Pozdrav

Ma mislio sam da ih je PDV zgromio i da nisu dobili jos uvek MSI 6600GT, pa zato nisam trazio na PC Berzi. Uostalom hvala! :wave:

Kazem ti da ima, sigurno, i ja sam pre 20-tak kupio MSI 6600Gt a nasao sam bar tri firme u BGD-u koje ih prodaju. I cene su izrazene sa PDV-om.

Nazad
Vrh Dno