Šta je novo?

Graficka karta za WoW?

BigToni

Cenjen
Učlanjen(a)
28.07.2012
Poena
170
Burazer bi danas ili sutra trebalo da uzme graficku karticu zato sto mu pocinje Raid u WoW-u, sada smo u sledecoj nedoumici: Prvobitno je planirano da uzme Gtx 960, medjutim nije mogla da se naruci od madjara pa nam oni nude RX 470 sa 4GB za 222E. Pitanje je sledece, da li AMD-ove kartice i dalje prave problem u WoW, da li FPS pada kao ranije sto se desavalo? I da li neko moze da ko vec igra WoW sa ovom kartom moze da mi kaze nesto vise o tome kako se ponasa u igru?

PS. Hitno

On je prvobitno hteo 950, medjutim ja sam ga odvratio od toga jer je to po meni preslabo za raidovanje na nekim detaljima tipa 7 (od 1 do 10). Posle je u obzir dosla 960, sad se razmisljamo i o RX 470... One 1060 za 222E nema u ponudi pa ne znam sta da radim sad. Karta mu treba za sredu.

Ja nzm koji model 1060 je 220e ali dobro, koliko vidim svi sto valjaju su oko 300e na KP. Gtx 960 se uklapa u budzet i 470. Sale ima obe, ali ne znam da li ces ih dobiti u sredu. Proveri sa njim ili drugim prodavcima. Ako gledas 960, samo Gigabyte najjaci model, a za 470 mozes Asus ili koji god je najbolji.

Bio je 1060 msi armor za 222E, ali je vise nema. Sve preko te neke sume prevazilazi budzet. Tvoja preporuka 960 ili 470? Nigde niko da kaze neka iskustva sa 470 u WoW-u

Pazi, to je relativno nova karta, a WoW je dobro optimizivana igra. Ako gledamo stariji model, solidna je to karta, ova bi trebalo da bude bolja koliko toliko. Drugu sam uzeo pomenuti 960 model, wow i igra samo, radi sve kao podmazano, plus tiho i ne greje se. Znaci sam izaberi, procesljaj net, i naruci, kao sto rekoh oba modela su ti dobra.

Tu se sad javlja problem, nvidia ima prednost u optimizaciji sto se WoW-a konkretno tice, zato ne znam ni sam da li vredi davati 30-40 E vise za 470. Na papiru je 470 osetno bolja ali u praksi, ne znam kako bi to izgledalo.

Nazad
Vrh Dno