Šta je novo?

Graficka do 430 evra!!

Mozda sam ja nesto prespavao, ali u zadnjih godinu dana nije izasla ni jedna igra vredna te graficke, a da valja!

@ Srkiller

Tepachu, upravo tako, danas ja i sin moga prijatelja htedosmo da uzmemo neku igricu, da se i taj mali zaraduje ali dzaba, nista normalno nema, niti zanimljivo, 'ajde vec kad nije normalno :D

Brate, bolje i karta od 500 eura nego 5 x da shmrknesh koku za istu kintu :)

Onaj sto je sv**** na karticu :d
Tesko takvi se ne radjaju cesto :d

Ma to je fora, kao i ono sto je leek "skratio" 7800 GTX i od nje napravio "obicnu" PCI kartu :d

A ova : Gigabyte ATI X800PRO, AGP8, 256MB DDR, 256bit, VIVO 416.21

ako skupis jos po koju kintu mogao bi i ovu : Club-3D ATI Radeon X800XT, AGP8, 256MB GDDR3, 256bit, 16 pipelines, VIVO, 2 god. 494.00

a što ne uzmeš MSI NX7800GTX 256Mb - 470€ ako već nisi uzeo GT?

@Ser Zile
To je sigurno GT a ne GTX, greska ...

Pa pazi te dve kartice sto si naveo su slabije od NX 7800gt po svim testovima,losija je cak i X850XT PE koja je trenutno najbolja Radeon kartica,tako da mislim da mi je ovo najbolji izbor!!

Manje vise kupovina kartice koje kosta kao polovan auto, ali ostaje pitanje koja to igra trenutno postoji vredna ove investicije? Realno nijedna.

Mare je napisao(la):
Manje vise kupovina kartice koje kosta kao polovan auto, ali ostaje pitanje koja to igra trenutno postoji vredna ove investicije? Realno nijedna.
do kraja godine ce postojati i kad vec sad kupuje karticu i ima para onda nek kupi nesto sto valja, a ne da se kroz tri meseca smara sa prodajom i kupovinom nove....

@ Mare:
kad se daju tolike pare za kartu, to se gleda kao na dugorocnu investiciju. iako sad snaga 7800GTX ne moze da se potpuno iskoristi, kupovinom nje znas da ces igrati svaku igru koja izadje u naredih min. 2 god. i to sa svim detaljima i filterima. sa te strane je mozda isplatljivo dati tolike novce za graficku, naravno ako si pasionirani igrac :)

sale prdez je napisao(la):
@ Mare:
kad se daju tolike pare za kartu, to se gleda kao na dugorocnu investiciju. iako sad snaga 7800GTX ne moze da se potpuno iskoristi, kupovinom nje znas da ces igrati svaku igru koja izadje u naredih min. 2 god. i to sa svim detaljima i filterima. sa te strane je mozda isplatljivo dati tolike novce za graficku, naravno ako si pasionirani igrac :)

Naravno! ;)
Uzeo sam 7800GTX i extra je graficka. Mozda ce neko reci da sam lud, ali sta cu... :D

POZ :wave:

Nemoj zezati da je extra!?! Ja mislio bas neko zestoko ****** :) :) :)

Bacanje para ili ne, graficka rola

Ma super je ta 7800, al super je i 430 evrića :D Mene još služi ATI 8500. Šta god da mi se igra mogu na njoj da odigram. World of Warcraft bogu fala ne igram) Ako ustreba za nešto novije (ako bude šta da valja) mogu da uzmem 6600GT ili čak Radeta 9800 Pro (ima dobru cenu) pa možda i ATI X800 XL ako baš, baš, mora al nešto jače od toga čak mi nije palo ni na pamet da razmišljam o tome. Tako da sa mog stanovišta (već vidim da te moje stanovište ni najmanjeneće zanimati) - neisplati se kupovati tu 7800 u ovom trenutku. Čemu? (Ako isključimo tvoje unutarnje zadovoljstvo onda zaista - čemu?) A moj predlog ti je 6600 GT (no izgleda da sam okasnio).

hahahahah......meni je ranije ta granica bila 150dm!!! vremenom je dosla na 200€,a sad se dvoumim da li da je podignem na 240€(stigla 6800 pcie sa 128mb)....sacekacu f.e.a.r. da izadje,mozda do tada i bude nesto konkretno od 7600 serije(nesto sa 16 pajpova,sto je dovoljno za lepo igranje)

Nazad
Vrh Dno