Šta je novo?

Graficka do 200eura?

Rendisha

Čuven
Učlanjen(a)
10.02.2003
Poena
620
Znam, znam... Verovatno je vec dosta puta odgovoreno na ovo pitanje ali odavno nisam pratio hardware a zamoljen sam da sutra pomognem prijatelju oko kupovine.

Ovo sto sam do sada procitao vise me je zbunilo no pomoglo, oko gomile sufiksa i slicnih oznaka modela. Nemam predrasuda tipa nvidia ili ATI.

Ako mozete da navedete konkretne modele bio bih vam zahvalan.

Rendisha je napisao(la):
Znam, znam... Verovatno je vec dosta puta odgovoreno na ovo pitanje ali odavno nisam pratio hardware a zamoljen sam da sutra pomognem prijatelju oko kupovine.

Ovo sto sam do sada procitao vise me je zbunilo no pomoglo, oko gomile sufiksa i slicnih oznaka modela. Nemam predrasuda tipa nvidia ili ATI.

Ako mozete da navedete konkretne modele bio bih vam zahvalan.

MSI FX5900 XT.

Razlika je sto je kod SP veci takt za 50 Mhz za core i za memoriju (sto nije ko zna sta), a drugo, tih SP vise nema. Prva tura koja je stigla ovih povoljnih 5900 karti je bila SP, sada su sve XT. Ali o tome ne treba da brines.

Ili neki polovan Radeon 9800 *(Pro)...

pozdrav!

Bilo koji 9700-9800 (ovaj drugi ako ima za te pare) pa tek onda Nvidia.

Ja sam protivnik nVidie, ali moram da priznam da je 5900SP zaista odlicna karta...

Vec sam kupio MSI FX5900 XT, a kupovina bilo cega polovnog nije dolazila u obzir - da je za mene razmislio bih.

a i da nije, rade9800 do 200E nije ni do kolena fx5900 , sem ako nije u pitanju club3d modovan u 9800pro , koga trenutno nema. Gde ima da se kupi 9700 ?! :D ...nigde... :(

Vrh Dno