Šta je novo?

Graficka do 150 € ?

Hattala

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
495
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Moze li neko da mi preporuci ,s' obzirom na trenutni prosecni cenovnik, solidnu graficku do 150 eura please ?
Imam novu Asus 7600 HD 256Mb ali nisam nikako zadovoljan :mad:

S' njom necu imati problema sa HDTV materijalom i igricama tipa Crysis i slicno ? Znam da nije lako dati tako pausalno odgovor na moje pitanje,ali bar znalcima koji prate scenu grafike nije tesko da okvirno daju sud o tome :cigar:

za HDTV ne znam ali Crysis ces tesko igarti bez problema,ipak je to graficka iz srednje klase,ali daleko od toga da je losa cak i ja planiram da je uzmem.

i ja ne znam sta da radim dali da uzmem tog gainwarda ili da se malo strpim(makar da nove god.) i uzmem 8800gts mozda joj do tad malo i cena opadne ;)

I ja sam uveren u to da sa tvojim računarom nešto nije u redu kada imaš problema sa High-definition video-om.

Moj procesor je neznatno brži od onoga koji ti imaš, a grafička kartica ..., nju i nemam. :)

Štedi novac za novu, 9. generaciju nVidia-nih grafičkih kartica.

Ako ne budeš imao dovoljno, 8. generacija će biti tada veoma povoljna kupovina.

U novembru bi otprilike trebale da izadju nove garficke nVidia 2700GT/GTS i ATI 2700Pro/XT, koje ce biti oko 200 evra, sacekaj do tad i kupi jednu od njih i teraj Crysis i ostale azdaje na max.

Poslednja izmena:
imas galaxy 8600 ge 630/2000 oko 125evra dodje izmedju 8600gt i 8600gts ali blize gts jer lako dostize njene klokove i vise od toga a kosta daleko manje

ima je u 3records

Nazad
Vrh Dno