Šta je novo?

Graficka ~80e

SpeedW950

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2007
Poena
319
Poz swima, imam Gainward 7300GT Golden Sample 256ddr3...... Znate je sigurno.... Koristio sam je jedno 7-8 meseci i odradjivala je swe super, od vecine igara do rada u ProEngineer-u..... E sad drugar hoce da je kupi od mene i daje mi skoro koliko i za nju novu, pa sam mislio da mu dam jer hoce da kupi od mene,zna kakwa je... E sad nisam pri parama tako da nemam para da uzmem neshto extra i maximalno shto mogu da se ispruzim je 80e... Znam da za te pare ne moze da se uzme neshto extra, ali ako moze neka malo bolja od ove, i josh kada bi bila directx10.... Pa ako neko moze da preporuci bio bih mu zahvalan...

Za 75e imas Palit Sonic 8500GT 256mb DDR3 600/1200mhz. Ona ti ima directX10 (mada realno, preslaba je za njega) fino se overklokuje, i negde je na nivou 7600GT-a po performansama. E sad, za 105e imas Palit Sonic+ 8600GT 256mb DDR3 625/1800mhz koja je negde 2-3 puta jaca od ove gore pomenute karte. Jasno ti je da ovaj 8600GT ima mnogo bolji odnos cena/performanse, i trenutno to je karta koja najvise pruza za ovaj novac. E sad, ako mozes da se protegnes za tih 105e svaka preporuka (a to ti je 2k dinara vise nego sto si planirao, ja bi se uzajmio za toliko :-devil-: ipak se ne kupuje graficka svaki dan)

da da da pogledaj njen opis na brenchu mima tema posvecena samo njoj palit sonic+

Poslednja izmena:
Ta leadtekova jeste bolja, ali je i dosta skuplja!

Nazad
Vrh Dno