Šta je novo?

Grafička za CS:Go i WoW

bane16

Poštovan
Učlanjen(a)
24.12.2016
Poena
70
U potrazi sam za grafičkom (novom ili polovnom) za što manje para a da nekako može da se uklopi u postojeću konfiguraciju bez potrebe za zamenom napajanja.

Konfigurafija je HP 8200
i5-2400
8GB DDR3
240GB HDD
350w napajanje

Služila bi za CS:Go i WoW na nekim medium-high detaljima u FullHD rezoluciji. Šta gledati, novo ili polovno ?

Hmm, do sad nisam zvao ali mi je palo na pamet tek u pola 6 a tad se niko nije javio na broj iz poruke iako na sajtu stoji da je dostava za BG od 8:00-18:00.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

e00e7cec22848d946336662aa74a8e6b.jpg

Stigla grafička ali je monitor ne registruje. Probao sam sve živo ali mislim da je problem do matične tačnije hp ploče za hp mt 8200 su pravljene tako da mogu da izvuku samo 25w preko PCIe x16 slota.

Sad sam u potrazi za pločom :S:

Nisam probao na drugom kompu, popodne ću tek videti kod ortaka da li radi.

Inače vrti kuler na grafičkoj samo što na monitoru stoji check your signal.

Poslednja izmena:
Radi grafička, normalno je kompjuter prepoznaje (kompjuter od druga) ali moj kompjuter nikako je ne vidi, ni u bios-u ni u device manager-u. Kada povežem monitor na nju, čujem kako se podiže sistem ali slike nigde nema.

Isprobao sam sve moguće načine, updejtovao bios itd. itd. ali bez uspeha. Opet, sa druge strane, vidim na YT da ljudi normalno koristi 750ti i razne druge grafičke na istoj konfiguraciji i ne zna kako.

Radi grafička, normalno je kompjuter prepoznaje (kompjuter od druga) ali moj kompjuter nikako je ne vidi, ni u bios-u ni u device manager-u. Kada povežem monitor na nju, čujem kako se podiže sistem ali slike nigde nema.

Isprobao sam sve moguće načine, updejtovao bios itd. itd. ali bez uspeha. Opet, sa druge strane, vidim na YT da ljudi normalno koristi 750ti i razne druge grafičke na istoj konfiguraciji i ne zna kako.

Capture.JPG

Poslao mi je mrtvu grafičku, dosta niska cena je bila s obzirom da je došla sa komplet opremom a opet sa tek vidim da su podaci na KP i oni sa dostavnice totalno različiti od telefona do imena i prezimena.

Čekam da vidim da li će biti odgovora.

Sta je istina od ovoga?

Probaj da nabaviš od nekog drugu grafičku, eventualno neku koja ima dodatni konektor za napajanje pa vidi da li će raditi. U međuvremenu kod nekog drugog detaljno testiraj 7750 i kada budeš potpuno siguran da radi (3dMark-ovi, neke igre), prodaj je za istu cenu.

Pre svega vidi da li možda imaš drugi bios za tu ploču, mada su te iz brendiranih konfiguracija nezgodne mislim.

Da, već mislio da je mrtva ali kod ortaka je upalila najnormalnije, odmah komp počeo da traži driver i sve radi kako treba posle dvadesetak minuta igranja.

Na mom kompu neće ni da je vidi. Otvorio sam zasebnu temu za ovaj problem pa nastavljamo tamo.
ce5bb32ea9b25a3df08ffa7e00e93d93.jpg

Usput, čovek se javio predveče kako bi pomogao oko rešavanja problema ali sam tad već konstatovao da radi.

Probao sa novom pločom, napajanjem ali bez uspeha. Mrtva grafička.

Probao sam sa r7 250 na istoj ploči i normalno prepoznaje grafičku, instalira drajvere. Ponovo ubacim 7750 i kompjuter je ne vidi. Ubacim je ponovo kod druga u kompjuter i sad je ni njegov kompjuter ne vidi. Očigledno je davala znake života ali sad je stvarno mrtva.

Sve je svemu bačenih 30eur. :)

***, gledaj to na 10-15 manje popijenih piva, zdravo je:d
Nazalost jos jedan primer, ljudskosti kod nasih ljudi.....Sta da se radi, i ja sam tako ojadjen za 5k ne tako davno, od tada samo sam uzimao od kolega na benchu. Govorim o hardveru.

Druze puca forum od MSI 660Ti, ne treba ti nista bolje od te grafike za cs:go, wow, a ljudi su provereni. :)) Jedno 20% vas koji se kockaju kao vi zavrse sa OK komponentama, to je malo.

Mislim da treba jače napajanje za 660Ti. Nisam ispratio da li je na kraju kupio novo napajanje, ako jeste onda tek može da bira.

@Bane16 Imaš još nekih dva ili tri pokušaja pre nego što nova 1050 postane jeftinija kupovina od ovih polovnih pa neka te to delimično uteši :)

Da, zamenjeno je i napajanje.

Sad je LCPower od 500w, ima i 6pin konektor.

Opet da kažem, jurim nešto jeftinije a da gura lepo Cs:Go i WoW.

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk

Za wow ne znam, ali csgo ce ti raditi lepo sa bilo kojom grafom od 50€+. Sve zavisi koji procesor imas. Ja sam koristio HD7750 i radilo je okej, pa sam uzeo od drugara R7 260X i malo je stabilniji fps u smoke-u. Sa konfom iz potpisa u 5v5 imam 250-300fps.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bene, probaj da nešto nađeš u Novom Sadu, i pre kupovine isprobaj. A ovu grafiku 7750 ako već ne možeš da je vratiš, probaj da je ispečeš. Skini sve plastične delove sa nje i nađi neki youtube sa uputstvom na kojoj temeperturi i koliko treba da se greje. Obavezno odradi i zamenu paste.

Vrh Dno