Šta je novo?

Grafička do 50€, za Windows 7

aleck

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
619
Imam dati budžet da obnovim grafičku kartu u mašini, menjam 7300 LE.

Isključiva namena je poslovna, Windows 7 OS, znači ništa igre, ali da ima mogućnost da tera kompletan Aero interfejs. Bitna odlike je da bude relativno tiha, nisam sam u kancelariji. :)

Gledao sam šta ima, najbolja opcija mi deluje Sapphire ATI 4650 sa GDDR3, mada to iskopati gde ima je muka. Ovi što se reklamiraju da je imaju, nestane im kad pozovem - a bitno je da je firma jer ide preko računa (ne kupujem ja, već firma za mene).

Ima li još šta u ovom cenovnom rangu?

Pazi ovako, ja trenutno na jednom kompu imam 3450, kou sam platio nesto smesno, tera aero bez i najmanjeg problema ili seckanja ili slicno..

Budžet je bio vrlo striktan, pa kad se već uklapalo, uzeo nešto skuplju kartu od coltovog predloga.
Sapphire 4550, GDDR3, pasivno hlađena. 3.5k din (te se uklapa u budžet), radi vrlo dobro.

7300LE ima WEI 3.5 za gaming i 3.6 za Aero. 4550 daje 4.9 Aero i 6.2 Gaming index. Gaming mi ništa ne znači u ovom slučaju, navodim radi kompletnosti informacije.

Zbog drajvera je. Svaka kartica sa WDDM 1.1 drajverom će bolje terati Aero nego starije sa WDDM 1.0. Upoređivao sam 7600GS (1.0) i Intel GMA 4500 (1.1), razlika bože sačuvaj.

Dajte ljudi neki predlog do 5.000 din. ali da mogu da se igraju pristojno igre.
ATI HD3870 512MB GDDR3 ako moze da se nadje je super mada sumnjam da moze da se nadje!

Vrh Dno