Šta je novo?

Grafa do 200eura

overkind

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poena
319
Resio sam da se pazarim nesto do 200eura i kao BB cini mi safirka r9 270x,ali ono sto mene kopka je test koji sam procitao ovde na benchu gde je r9 270 (bez x) samo oboreni taktovi naspram modela sa X a pise da ce joj cena biti oko ~15k din. Pa me zanima da li imaju negde da se uzmu i ako nema kad ce ih i ko dobiti.

hvala

Imaš AMD Radeon R9 270X MSI GAMING 2G GDDR5 za 19.400
Tri naspram 2 godine garancije, još gejming serija. Rekao bih lak izbor.

Teško da će R270 biti za 15.000, s obzirom da 7870 trenutno košta više nego R9 270x. :lupko:
Nije samo kod nas takva situacija da se razumemo, ali makar napolju ima akcija gde se rasprodaju 78xx serije pa može da se pazari znatno povoljnije.
A još nam sleduje i povećanje PDV-a od januara...
Po mojoj proceni biće nege u cenovnom rangu sa GTX 660, znači 17k pa naviše.

Nece Vesa dozvoliti povecanje PDV, samo opusteno. Inace ta 270x je dobra kupovina dok je bila na popustu, sad je na granici :D

nikako asus,jedino oni do sad nisu resili flickering na 270x bar.

ja licno preferiram i dual x i vapor x,jeftini su,odlicni hladnjaci,a tek kad se zamene paste... :)

A koliko je R9 270 losija od R9 270X? Gde je sustinska razlika i gde je gubitak u kvalitetu?

nova ili polovna?

novo 660gtx,polovno/sa garancijom ako te posluzi sreca i nadjes 760 (ja sam bratanicu trazio prosle nedelje i nisam nasao nigde ispod 220e,mada su sve bili asusi,na kraju sam mu kupio novu msi gaming,stvarno radi prelepo).660ti nisam gledao poodavno,mada 760 radi mnogo bolje.ja bih zaobisao 580 najvise zbog temperatura,ali ako ti nije to problem,mozda cak nadjes i 590 za te pare.

Ljudi, vredi li Gigabyte Gtx 580 verzija sa 3 venta, 1god garancije 23500din. trenutno. Nesto bas ne pratim hw i cene u poslednjih godinu dana tako da... savet dobrodosao....

Nazad
Vrh Dno