Šta je novo?

Hardver Gpu uz Ryzen 5600x

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Nikoldije

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2007
Poena
330
Trenutna 1060 je zakazala na novom pinballFx pa bi da se pojacam ali ne preterano.

Poenta je da se dobro upari sa mojim 5600x cpu i da moze da se uglavi u SSUPD kuciste sa klasicnim kulerom. Napajanje je Corsair SF750.

Razmatram 6700xt vidim ima na kp neke koje su majnovale "u vrhunskim uslovima" asrock ili sapphire. Cilj je da moze da potera gorepomenuti pinball fx u 4k na 60fps. Sve ostalo sto igram je bez problema terala 1060

Bilo kakav komentar je dobrodosao

Ja sam kupio 6700xt (Sapphire) ovde, preko foruma, koja je majnovala kao samo 4-5 meseci. Evo kod mene radi bez problema oko mesec dana. Temperature ok, radi kako treba nikakvih problema. Naravno to ništa ne znači. Skoro je neko sa foruma zavrnuo drugog za neke slušalice od 1500 dinara. Sramota. Na KP za takve stvari može, ali ako mogu da dođem kod tebe pa da pogledam na licu mesta i probam. Poneću i svoj komp. Uvek je polovno mačka u džaku. Ako ova moje sutra rikne onda j**i ga.

Trenutna 1060 je zakazala na novom pinballFx pa bi da se pojacam ali ne preterano.

Poenta je da se dobro upari sa mojim 5600x cpu i da moze da se uglavi u SSUPD kuciste sa klasicnim kulerom. Napajanje je Corsair SF750.

Razmatram 6700xt vidim ima na kp neke koje su majnovale "u vrhunskim uslovima" asrock ili sapphire. Cilj je da moze da potera gorepomenuti pinball fx u 4k na 60fps. Sve ostalo sto igram je bez problema terala 1060

Bilo kakav komentar je dobrodosao
Ja sam zimus kupio takvu Asrock 6700 XT sa KP. Radi ko zmaj.

Mislim da ti pitanje nije na mestu jer je 5600x jedan sasvim solidan procesor uz koji će svaka grafička da se uklopi.
Prosto, uzmi što bolju kartu za novac koji si spreman da daš i ne brini.

3060ti ti isto nije loša opcija, v2 su ređe korisćene za majning

3060ti ti isto nije loša opcija, v2 su ređe korisćene za majning
Graficke sa 8GB VRAM-a postaju sve losija opcija za kupovinu. 6700XT je svakako bolji izbor na duze staze od 3060Ti, a rekao bih i od 3070.

Nazad
Vrh Dno