Šta je novo?

GPU ili MB?

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205
Zadnjih par meseci krenulo,sada sve cesce:

Ukljucim komp,1 long beep,2 short - GPU error jelte... reset i sve ok...
Ponekad komp krene normalno,ali u zadnje vreme sam morao cak da menjam i slot na modularnom napajanju pa tek onda krene,mada ne vidim nikakvu logiku...
Danas isto,sta god pokusao ne pomaze,izvadio i vratio u slot graficku i krene,radi sve normalno...
Sinoc mi zapucavao komp,ali tako sto radi,nema BSOD ili da stane skroz vec kao da padne CPU takt na 100MHz,vuce se do bola i HDD vrti u full-u,zato ne znam sta tacno zeza... a graficke ni od korova da proban neku drugu...
Da dodam,temperature su ok,pratio i sve u normali...testirao i RAM,bez gresaka...

Iskustva neka...?

Poslednja izmena:
meni smrdi na napajanje ili plojku.vidi da ispozajmljujes napajanje negde.

Nabavio napajanje i grafu i od momenta kada sam ovo pisao sve ok... a taj dan sam jedva pokrenuo masinu...
od tada je namerno urnisem,cackam,menjam slotove na napajanju,vadim i vracam gradicku,po 20x on/off - restart ... sve u najboljem redu... volim ove gremline...
Ocigledno sam trebao ranije da pisem na Benchu... :)

To ne vazi u AMI bios-u

Nisi napisao koja ploca a ni koja je konfiguracija u pitanju kako ocekujes odovor ??

Napisao sam GPU error,prva recenica prvog posta :)

Izgleda da je GPU bila problem,kupio sam GPU koji duplo vise snage vuce (2x8pin sa napajanja) i sve ok...

Nazad
Vrh Dno