Ja sam imao Garmin eTrax i igrao se par meseci, ali sam ga prodao jer mi ne treba od kuće do kancelarije i nazad...cvijovic je napisao(la):Poseduje li neko od vas, posetilaca benchmark foruma, neki od GARMIN-ovih GPS uredjaja koji podrzavaju kartografiju, recimo neki iz eTREX serije.
cvijovic je napisao(la):da vidis sta madjari imaju, pao sam kada sam video, cudo sta su napravili, samo stavis kursor iznad necega a on ispise ulicu, broj .... komplet madjarska, a hrvati imaju sloveniju, hrvatsku i bosnu strava odradjeno samo smo mi sumari. a cene kod naseg dilera su 3 puta skuplje nego u americi, nije mi jasno zasto. a ti koji imaju tzv. turn-by-turn opciju su od 100.000 pa do 150.000 dindzi. a ima strava fora gps i toki voki, i jos jedna gps i gsm 🙂 ima svasta
Čuo sam da ima i kod nas profi rešenje za Beograd, ali ne daju ni cenu sitnoj boraniji a kamoli da se može dobiti džabe. Kako se voziš kroz Beograd usmerava te, zna jednosmerne ulice, ako promašiš ispravi na sledećoj raskrsnici. Naravno, ako su negde radovi ili demonstracije - obeležiš tu zonu i on te vodi okolo. Sve optimalom putanjom po pitanju vremena ili potrošnje, kako se stavi za prioritet. Kad prolaziš pored zgrada ispisuje adresu, broj, spisak stanara (!) na LCDu jer ima PTT adresar sa telefonima u sebi. Naravno i kafane, pošte, hotele, benzinske pumpe... U praksi to nisam video u radu kod nekog, možda nije još dovršeno ili čekaju neku stranu ozbiljnu ponudu...cvijovic je napisao(la):da vidis sta madjari imaju, pao sam kada sam video, cudo sta su napravili, samo stavis kursor iznad necega a on ispise ulicu, broj ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari