½Man½Amazing
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.09.2006
- Poena
- 304

Roflmao, unhandled exception...Object is currently used elsewhere.
Daklem, koriste .NET, i pritom ne znaju da programiraju...xD
Sa druge strane taj sistem je tek u test fazi tako da mi nisu jasna ocekivanja pojedinih forumasa kako to treba da radi iz prve, to je toliko kompleksna stvar (koja uz to radi pod Windowsom) da ce period testiranja i ispravljanja bagova biti veoma dugacak.
TO je normlano ponasanje GPS-a u uslovima loseg prijema, ako nestane signala on na osnovu prethodnog kretanaj predvidi putanju i nastavi da prikazuje sa pretpsotavkom da ce vrlo brzo izvrsiti ocitavanje pa ce sve leci namesto. Ako se to pogodi na krivini ili u momentu kada se vozilo zaustavi, to se primeti bas kao sto se tebi desilo.
Resenje je da se stavi eksterna antena (ili bolja eksterna antena ako je vec neka stavljena), ali i da se u samom GPS-u poveca ucestanost ocitavanja), ili, kak je neko vec primetio, ako je putanja unapred poznata, onda treba koristiti "snap to road".
Cesto pomogne i ako se malo smanji zum, jer se onda takve greske ne vide![]()
sad ne znam sta smatras pod losim uslovima ali tog dana ne verujem da ih je bilo.
Meni se tako nesto u kolima nije do sad desilo ma kakvi uslovi bili
Losi uslovi - slab signal satelita ili se premalo satelita vidi. U gradskim uslovima to niej retka pojava zbog visokih zgrada.
A ako ti se nikad aniej desilo, otidji u onaj tunel na zelenm veznju u vreme spica, pa kad stanes u sred tunela vidi kako ce GPS da pokazuje da se ti i dalje kreces. To je i inace zeznuta tacka za GPS, jer kad izadjes iz tunela upadas pravo na raskrisnicu, a GPS se jos nije savatao gde si ti stvarno. Ko tu raskrsnicu ne poznaje vec se oslanja na GPS, lepo ce da se provede![]()
To i mene interesuje, nedavno sam video i da pise ukljucite bluetooth na vasem mobilnom aparatu ili nesto u tom stilu. Ja ukljucio i naravno nista pametno nisam postigao sa tim, nisam mogao naci nijedan bluetooth device a i da sam nasao ne znam sta bih mogao da uradim bez nekog programa koji ce da preuzima informacije od kompa u busu.mali off:
Zna li neko vise o reklami koja se vrti u istim tim autobusima, vezano za bluetooth, nesto u stilu:
"Novo doba dolazi! Nas racunar na vasem telefonu... blabla... servisne informacije... blabla"
Kad se to desi, vido sam sve ...Sledeca stepenica je da dok cekas bus mozes na mobilnom da vidis gde je, ako ne bude na svakoj stanici neka informacija te vrste![]()
Ja sam u mini bus-u, a naziv je bus58
Ne verujem da ce da stave neki SW pa da mozes da promenis muziku npr ili da iskljucis reklame![]()
Kad se to desi, vido sam sve ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari