Da li neko od vas poseduje Garnin Fenix 6 Basic, nabavio sam ga pre par dana, sve u svemu zadovoljan sam, medjutim nije mi jasan widget tj onaj krug gde je do not distrub mode, power off i MUSIC, za sta koj moj on tu sluzi kada isti nema mogucnosti da se pusti ili ubaci muzika na sat! Sta ja tu propustam ?Ili ipak postoji neka mogucnost preko garmin expressa d ase ubaci muzika kao sto stoji na sajtu Garmina, a po recenzijama vidim da on nema tu mogucnost :]
Uh, zaboravih na domace banke.Ili da se menja banka..procredit je najjaca, sve zive paymente imaju![]()
bas tako! Probao elem juce Garmin Fenix 6, do courses u homolju! kao metak radi, odusevljem sam!Možda je kroz taj meni kontrola eksternog playera. Telefon ti je u rancu, sa njega ide muzika, a komande na telefonu.
Pisali smo ne temi o Amazfit Balance-u, ne znam jel neko uspeo u Srbiji da namesti Curve da radi. Ja sam u Nemackoj i nema problema oko konfigurisanja preko Curve app.Vidim ja da od Curve-a u Srbiji nema nista (probao i kod mene).
Mogu verovatno da se iscimam da otvorim Curve preko sestre (koja je u Nemackoj) pa da na njen nalog dodam moju karticu i onda virtuelnu Curve karticu povezem u Zepp Pay.
Ali ne verujem da cu da se cimam posto i na Apple Watchu nisam nikad koristio placanje satom (osim trcanja, telefon je uvek kod mene), ali videcu.
Због гармина сам наменски отворио рачун у рајфајзену, бесплатно све, може и онлајн, iRačun.Uh, zaboravih na domace banke.
Samo ako mogu nekako free racun da otvorim (sa Visa/Mastercard).
Boze, pa oni su gori od Garmina ako su stvarno tako osakatili sat.Yeah sure :/
btw vidim da se pojavio na kp, amazfit active 2 premium (nfc verzija).
Jedina mana, koju retko ko spominje, mu je mala memorija. Pusta mp3 ali staje 1-2 pesme ako se obrisu mape![]()
active2 je ~100e sat.Boze, pa oni su gori od Garmina ako su stvarno tako osakatili sat.
32gb memorije na veliko kosta verovatno osetno manje od 5e. Nema izgovora za ovako "ciganisanje". Kao sto nije bilo OK kad je Garmin na AMOLED Instinct 3 stavio samo 4GB, a na MIP verziji toliko malo da ne moze da se uradi update, tako nije ni ovo.active2 je ~100e sat.
active 2 premium je ~do 120e, za te pare uopste nije los deal: 2 narukvice, safiro staklo, nfc zep pay, mape, 1 pesma na loop
t-rex mislim da ima 32gb
Eeeee 5 e * 100000 kom je pola miliona 🤣🤣32gb memorije na veliko kosta verovatno osetno manje od 5e. Nema izgovora za ovako "ciganisanje". Kao sto nije bilo OK kad je Garmin na AMOLED Instinct 3 stavio samo 4GB, a na MIP verziji toliko malo da ne moze da se uradi update, tako nije ni ovo.
I to mi je bolje od toga da gimpujes sat da ne moze da instalira update kako valja ili da zbog toga moras da ogranicis broj watchface-ova koje mozes da preload-ujes.Još gore je na Suunto - u. Imaš 32 Gb a ne možeš da smestiš muziku uopšte. Koje budaletine 😜
Meni zvuči vrlo korektno, Fenix 8 je u pitanju, Deezer i Youtube Music, a od slušalica koristim Buds FE i OpenRun Pro 2 (dok kosim dvorište bez problema slušam muziku sa sata, uz Buds FE slušalice, sa OpenRun bi išlo malo teže, njih koristim na trčanjuКаква је ситуација са новим и скупљим гармин сатовима што се тиче квалитета музике која иде преко слушалица?
На 255 доста лош квалитет, упарено са дизером. Не знам који квалитет песама из плејлисте он пребацује на сат, али осетна разлика у односу на пуштање са телефона.
Sto ne ubacis MP3, mozda je problem u bitrate-u dizer offline fajlova.Каква је ситуација са новим и скупљим гармин сатовима што се тиче квалитета музике која иде преко слушалица?
На 255 доста лош квалитет, упарено са дизером. Не знам који квалитет песама из плејлисте он пребацује на сат, али осетна разлика у односу на пуштање са телефона.
Нисам скидао музику још од пада кикес торента, овако ми је доста једноставно, посебно јер правим плејлисте на дизеру за трчање.Sto ne ubacis MP3, mozda je problem u bitrate-u dizer offline fajlova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari