Šta je novo?

GPS problem - samsung galaxy s2

bossyc

Cenjen
Učlanjen(a)
11.07.2009
Poruke
24
Poena
154
Da li je neko ima problema sa GPS-om(ICS 4.0.3)? Sve je radilo normalno na 2.3.4 i na posole 4.0.3 do pre nekoliko dana, a onda je krenuo da sporo nalazi GPS signal, u kolima dok se krecu nikako, kada stanem nadje po nekada, a sada je potpuno prestao da radi, ne mogu da me nadju sateliti nikako i nigde. Probao sam sa GPS fix-om, gps doctorom i nisam uspeo nista da uradim.

Da li neko zna kako bih mogao da resim problem?
 
Probaj gps status aplikaciju. Videćeš da li prima signal sa satelita i koliko satelita vidi. Možeš i da skineš nove agps podatke što bi trebalo da ubrza pozicioniranje.
 
Probao sam i GPS status, GPS doctor, GPS fix i nista. U zavisnosti od mesta vidi 7,8,9 satelita ali nece da se fixira nikako, ni posle pola sata...

Jedino da probam da se vratim na 2.3.4 ili da ga nosim u servis... :(
 
Da nemas mozda slucajno neka "custom" alu ledja za telefon?
Meni sa takvim poklopcem nije mogo da uhvati gps...
 
Prijavljivali na xda forumu slične simptome zadnja par dana. Kao razlog spominju solar flares!
 
I ja od pre 2 dana imam isti problem... Izuzetno teško mi se kači na satelite, a nisam ništa menjao na telefonu... Imam ICS..
 
E ljudi i kod mene danas proradilo normalno!
U medjuvremenu sam probao sa svim GPS programima i nije pomoglo, formatirao telefon i nista. Imao sam aluminijumski bumper ali sa njim je radilo, nije on pravio probleme.Nadam se da nije do telefona i da se nece ponavljati...
 
Nije do telefona, dešavalo se i meni prethodnih dana.
 
Oblacici, ovo ono ;)
 
Nazad
Vrh Dno