Šta je novo?

GPS - nove generacije kineza....

ArrowSat

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
375
Pozdrav svima,

Prvo da razjasnimo ne prodajem GPS niti pisem za nekog ko prodaje, vec mi u mailbox-u stize kojekakve ponude za tehniku jer radim sa Kinezima neke druge stvari.

E sad.... obradovalo me ono sto sam video danas. Evo prenecu Vam u celosti. a mene posebno greje taj 3G net i android OS .... bas bas bas su me naprzili :)

Prilozi

• android nav.jpg
    android nav.jpg
    154.6 KB · Pregleda: 338
Hmmm po specifikacijama zvuci dobro ali sto mene interesuje je:
1. Sa kojim OS dolazi po default-u?
2. Ko ga prodaje i za koliko (ovo moze i PM)?
3. Koji GPS softver ce da radi na Androidu jer ako je odgovor negativan onda slaba vajda od tog Androida.
4. Ko je proizvodjac i da li ima podrsku,garanciju za nasu zemlju, jer ako nema opet jedan veliki minus za uredjaj.
Naravno ja sve ovo posmatram iz ugla da meni treba GPS uredjaj a ne neki PDA ili slicno koji se eventualno moze koristiti i za navigaciju.

Ovo je daleko od obicne navigacije.

Mislim da za android vec radi igo, zatim tu je google maps, a akcenat je i na 3g modemu, dakle ovo je telefon, 3g modem, wifi, pda, navigacija.... samo fali TV i kamera i ne znam sta jos... mutilica za nes kafu....

Ali bih rado kupio jedan :)

Nema ih jos u Srbiji, bar ja nisam nasao, a za takve stvari nikad zvanicnog uvoznika i nema, vec je tu neko od drugara sa bencha koji to radi... uglavnom tako.

Vrh Dno