Šta je novo?

gps na laptopu

kameni82

Cenjen
Učlanjen(a)
08.03.2010
Poena
151
pomozite!radim u spediciji i treba mi navigacija koja ce da radi savrseno?trnutno imam myguide3100 koja radi uSrbiji ,Hrvatskoj Bosni ....ok ali na nju ne mogu da se postave nove mape,i u francuskoj i spaniji gubi signal.vidjao sam da turci na laptopu imaju navigaciju,koriste internet i tv.....

Poslednja izmena:
pomozite!radim u spediciji i treba mi navigacija koja ce da radi savrseno?trnutno imam myguide3100 koja radi uSrbiji ,Hrvatskoj Bosni ....ok ali na nju ne mogu da se postave nove mape,i u francuskoj i spaniji gubi signal.vidjao sam da turci na laptopu imaju navigaciju,koriste internet i tv.....[/
QUOTE]

imas jos garmin za pc(laptop) i iGO 8.
mozes da ubacujes mape prema zelji za garmin preko mapsourca a za igo biras zemlju koju kasnije ubacujes u folder gde su ti ostale zemlje koje si vec skinuo.

pomozite!radim u spediciji i treba mi navigacija koja ce da radi savrseno?trnutno imam myguide3100 koja radi uSrbiji ,Hrvatskoj Bosni ....ok ali na nju ne mogu da se postave nove mape,i u francuskoj i spaniji gubi signal.vidjao sam da turci na laptopu imaju navigaciju,koriste internet i tv.....[/
QUOTE]

imas jos garmin za pc(laptop) i iGO 8.
mozes da ubacujes mape prema zelji za garmin preko mapsourca a za igo biras zemlju koju kasnije ubacujes u folder gde su ti ostale zemlje koje si vec skinuo.

a kako da lap top radi kao navigacija?

Recimo, garmin MobilePC i bluetooth gps receiver.
To radi normalno kod mene, ali to nije bas prakticno, i nema bog zna koju upotrebnu vrijednost.
Bolje malo procitaj teme o navigacijama i kupi neki normalan uredjaj.

Poslednja izmena:
Recimo, garmin MobilePC i bluetooth gps receiver.
To radi normalno kod mene, ali to nije bas prakticno, i nema bog zna koju upotrebnu vrijednost.
Bolje malo procitaj teme o navigacijama i kupi neki normalan uredjaj.

a reci mi gde da nabavim instalacioni disk za navigaciju,naime imam fiat stila i u njemu navigaciju ali pokriva samo nemacku i belgiju,kada je ukljucim trazi mi instalacioni disk?

a reci mi gde da nabavim instalacioni disk za navigaciju,naime imam fiat stila i u njemu navigaciju ali pokriva samo nemacku i belgiju,kada je ukljucim trazi mi instalacioni disk?

ne postoje mape za srbiju i zemlje okruzenja

Evo ja sam pokrenuo igo 8 na laptopu sa svim mapama u okruzenju i svim ostalim... doduse nije razvucen po celom ekranu, ali radi posao, kome treba neka se javi na pm

Nazad
Vrh Dno